Balık burcu erkeğinin tuhaf davranışları?

Arkadaşlar merhaba anlatacağım şey biraz uzun olacak çünkü detaylara göre yorum yapılması gereken bir konu. Benim 3 yıl yanında çalıştığım ama işten ayrıldıktan sonra görüşmeyi kesmediğim kendimden 20 yaş büyük bir patronum vardı. Gerçekten onu sığınacak bir liman bir baba ve abi olarak gördüm. Beni maddi manevi anlamda çok sahiplenirdi ve sürekli maddi anlamda desteklerdi. Bende bu desteğinin altında kalmamak için sürekli yanında olmaya çalışırdım. Bazen çok iyi davranırdı, dışarıda kafede oturup çay içerdik, bazen de tuhaf şekilde soğuk davranır, kendinden uzaklaştırmak için kırıcı davranırdı. Bana karşı davranışları aşırı dengesizdi. Karısıyla da mutsuz bir evliliği var. Aralık 2025 ten sonra abiyle birlikte herkesle iletişimimi kesmiştim. Sonra çevreden benle karşılaşanlar, ''yanına niye gitmiyorsun'' diye bir şey ima eder gibi soru soruyorlardı. Çünkü uzun yıllar yanından hiç ayrılmadığım bir ortamdan 5 ay boyunca kopmuştum. Bende 5 ay aradan sonra kırgınlıkları yok etmek adına bir akşam buna ''Kime Kin Ettin'' türküsünü gönderdim. Çünkü aramızda öyle bir samimiyet vardı ki akşamları oturup türkü dinler benimle dertleşirdi. 2 gün sonra ofisine gittim, konuşacak şeyler olduğunu o yüzden müsait olduğun bir gün çay içelim, sana yaşadığım haksızlıkları anlatacağım dedim. Çünkü başıma bir şey gelse koşar ona anlatırdım. (Beni gayet normal karşıladı, türküyü niye attın dedi gülerek.) İşle ilgili kafasının yoğun olduğunu, kafasını toplaması gerektiğini söyledi ve haberleşiriz dedi laf havada kaldı bende çıktım yanından. 3 gün sonra whatsapptan engel attığını gördüm. Bana bu durum çok tuhaf geldi. Bir kaç kişiye danıştığımda bana karşı ilgisi olduğu için ve kendisini ifade edemediğinden kaynaklı acı çektiğini ve kendisini geri çekmek istemiş olabileceğini söylediler. Çünkü bir kavga yaşamadık, ben ona hiç kırıcı olmadım başka türlü engel atabileceği bir sebep göremiyorum. Bir şey olmayacağını bildiği için, Kendisi evli olduğu için ve benimde onu abi gözüyle gördüğüm için duygu karmaşası yaşıyor olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum

Balık burcu erkeğinin tuhaf davranışları?