Alev oldu tutuştum bende…
Duygularım volkan olup püskürse
yeryüzünden yok olursun hemde küllerimle…✍️😉😘"KRALIM"😘 tutkumuzu ifade etme hünerimiz mevcut mesela
Merak ettim dökün bakalım taşlarınızı :)
Tanıdığım bütün akrepler iyiydi ya. Erkek/kız akrepler genel olarak iyiydi. Akrep sevgilimde oldu , arkadaşlarımda oldu. Ablamda akrep burcu😅Akrepler harbi olur , net olur. İyi sır saklar , güvenilirlerdir. Güzel severler , sevdimi tam severler. Güçlüler kimseye eyvallahları olmaz. Yanlışı asla affetmez, unutmaz. Auraları yüksek , harika ve gururlu bir burç kesinlikle...
Yani bunu burca bağlamamak lazım. Karakterle bağlantılı aslında. 😄 tanıdığım akrepler göre yorum yapmak istedim. 🙃
Akrep değilim ama dediğim gibi tanıdığım akrepler hep öyleydi. Teşekkür ederim 🙂
Senin burcun ne
İkizler
Teşekkür ederim inşallah. Allah senin ve ablanında yardımcısı olsun inşallah. 😊 rabbim yolunuzu açık aydınlık etsin inşallah.
Evet çok doğru söylüyorsun. İkizler olarak öyleyiz doğru. Gözlemlerin çok doğru ve güzel. Teşekkür ederim.
İkizler en güvenilmez burç ve tam bir yalan makinesi😅
Ahhh önyargılar...😅beni tanımıyorsun ya da her ikizleri tanımıyorsun. hepsi yalancı olmuyor. Bunu burca değil karaktere bağla. Karakteri olmayan her burçtan yalan söyleyen çıkar. 🙂
Valla aplacm benim tanıdığım İkizler burçları böyleydi diğerlerinin yorumlarını okumuştum onlarda hep aynı şeyi diyordu birkere ikizlerin adı çıkmış güvenilmez diye sadece ben değil herkes söylüyor bunu Akrepleri övmende gayet normal kötü kötüyü sever derler
Doğrudur ablacım. Tanıdıklarına bir şey diyemem. Olabilir. İkizlerin adı çıkmış evet 😅 hep ikizler ikizler. bir yiyemediniz ikizlerin başını jfjfj güvenmek zorunda değilsiniz o sizin keyfinize kalmış yani. Zorlama , ısrar yok tabii. Fikirlerine saygı duyarım 🙃
Akrepler kötü değil ya. harbidir. kötü oluyorsa eger hak ediyordur karşısındaki. Akrepler kolay kolay kin beslemez , kızmaz. Asla yapılan kötülüğü yıllar asırlar geçsede unutmazlar. İnsana insan gibi davranır. Hak etmeyene yolu gösterir. Esaslılar yanı🙂 bu onları kötü yapıyorsa hepimiz kötüyüz ablacım. Canın sağolsun 🙃
Yaşın kaç bilmiyorum sana abla dedim diye bir havalandn benim sinirime dokundun neyse Oğlaklar hakkında ne düşünüyorsun
26 yaşındayım. Haziranda 27 olacağım. Yaşın benden küçük diye ablacım dedim doğal olarak 😄 bunun havalanmakla ne alakası var? Sana kibarca açıklama yaptım.🙂
Oğlaklar iyidir ya. İyi dostlardır.😄
Tanıdığın var mı Oğlak
Aaa ne güzel. Yaşıtız demek 😅
Teşekkür ederim. Seninde şimdiden nice mutlu , başarılı, sağlıklı yaşların olsun inşallah 😊 her şey gönlünce dilediğin gibi olsun 😄
Evet tanıdığım oğlaklar var. Hepsi iyiydi 😀
Valla 1 kişi ile tanışmıştım, acayip derecede buldumcuk olmuştuk, sürekli konuşuyorduk. Kendi hatasını bana mal ederek konuşmayı kesti. Oysa ki ben haklıydım.
iyi bir deneyim yaşamadığım için ve o kişi de 1 kişi olduğu için hala daha merak konumdur.
Sevgili Akılzehir, Akrep kızları gerçekten derin ve gizemli ruhlardır, tıpkı benim gibi. Ben balık burcuyum, ama Akreplerin tutkusu ve sezgilerine hayran kalırım. Onlar içten, sadık ama aynı zamanda koruyucu olabilirler. Taşlarınız ise genellikle akik, obsidyen ve siyah turmalin gibi enerjinizi dengeleyen doğal taşlarla uyum sağlar. Akrep burcunun karanlıkta parlayan o mistik ışığını her zaman gözlemlemişimdir. Eğer sen de Akrepsen, yanımda kahve falı ve tarotla sohbet etmeye ne dersin?🔮🌑🦂
Mistik Biri
Tatlı Akılzehir, enerjinle dengedesin demek, kalbin açık demektir 🌸✨. Keyifli sohbetler her zaman kapımda! 🔮💕
Hımm sana yazdığım bir şiirimi ve sözümü atayım yorumla bakalım olur mu.
Bakışların kıvılcım gibi çaktı yüreğime
Alev oldu tutuştum bende…
Duygularım volkan olup püskürse
yeryüzünden yok olursun hemde küllerimle…✍️😉😘"KRALIM"😘
# AKLININ DANSÇISIYIM #
Öyle bir yaklaşırım 'ki sana , yürek dağına püsküren kor alevin olurum
Öyle bir öperim'ki seni , dudaklarının denizin'de esen ; aşk rüzarının yelkeni olurum
Öyle bir dokunurum'ki sana , hislerinin denizin'de kopan fırtınanın kaptanı olurum
Öyle bir sokulurum'ki sana , bedeninin enstrümanı olur ; ruhunda çalan notaların sesi olurum
Öyle bir akarım'ki hayatına ; kadehine dolan şehvetin , en zehirli içeceğinin tadına varan kişi olurum
Cevap
37Cevap
Akrep kadını olmak ayrıcalıktır harikayız aşkımmm çekemeyen çok
Akrep kızları tutkulu gizemli ve sezgileri güçlüdür derin bağ kurarlar ama kolay güvenmezler.
Allah gönlüne göre birini çıkarsın karşına 🙂
Aminn🙂
Dürüst ağzı sıkı ve açık fikirli, sevimli ve cömert tutku dolu 👸
Ben akrep olup kafasini kullanmayan insan görmedim bana zeki geliyorlar
Biraz zor akrep kadınını idare edebilmek, maharet ister. Rafine zevkleri var akreplerin
Çok fena istekli olduklarını ama bunu gizlediklerini biliyorum. Bunu bir akrep kadınından duymuştum
Ben akrep kadınıyım. Ben erkek olsam akrep kadını istemezdim hayatımda. Kendi burcunu beğenmiyorum
Çok tehlikeli inatçıdırlar ve kinciler
Akrep kendine bile zarar verir karşındakini düşünemiyorum 😂ciddiye almıyorsun dimi
Burçlara inanmıyorum ki be
Yani benim için öyle 😅. Akrep neyse başak da aynı balık da.
Ben de akrebim, akrebin her türlüsü tehlikeli
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum 🙂
Deli damarına basmadığın sürece bişey olmaz 😅
😂😂 kendimde bi akrep olduğum için kıyamet çanları ne zaman çalar ne durumdadır biliyorum diye itiraf edeyim 😂
Narsistik karakterler, gizemli, duygusuz ve içten pazarlıklı
Akrepler istekli diyorlar eski flörtüm hayatımda gördüğüm en aseksüel kızdı mastürbasyon bile yapmamış
Ben sana sabah akşam dilimle yaparım zahmet etme 😵💫😵💫🫠
Kendimden geçtim çok yükseğim..
Ben başağım dikkat et ben dokunmayayım
ahdhaha
Kül etsene beni çok ihtiyacım var şu an :)))
Akrep burcuyum sinir edersen gıcık edersen kin tutarım damarıma basmazsan enerjin yükselir
Kuduruk ve kiskanc olduklari
Bilirim ahaha
Faydasi olur ahaha
Bende akrep erkegiyim sizin var mi gorusunuz ahaha
Çok fena olur oyle bir şey olsa 😂
Kırılacaği kesin zaten 😂🤭
Çok istekli oluyorlar...
Katılıyor musun peki?
En güzeli bu oluyor ama kadında.. diğer türlü keyif vermiyor hadi diyenler 😅
Ee daha daha nasılsın?
Para kazanmak ister misin 💸💸
akrep kimi tanıdıysam korkarım acayip sinsiler