Nasıl kabus görmem?

Eve ilk taşındığınımızdan beri kabus görüyordum hatta bir ara 3 harfli falan böyle yemek artığı karıştırdığını ismini falan söylemişlerdi onun ve kalkınca tam karşımda bir şey var gibiydi hemen kayboldu gibi sohra uyanıyordum ama rüyaya bir türlü uyanamıyordum yani hep rüyada tamam uyandım diyordum başka bir rüya ve o rüyalarda mesela birinde başım kanıyordu bir uyanıyordum başka bir şey gibiydi sonra bunlar geçti bir süreliğine şimdi iki gündür tekrar öyle rüyalar görmeye başladım dün 19.00 gibi uyuyakaldım ve bir anda tüm vücudum kitlendi ağzımda dahil karşılda üç kısa boylu tam ayırt edemediğim birde arkada biraz daha büyük bir şey duruyordu sonra konuşuyorlardı sanki kendi aralarında bismillah diyorum olmuyor demeye çalışıyorum yine olmuyor hmhmhm diye bile çokmadı sesim sonra elim ayağım çözüldü daha sonra ağzım. Gece de bir yere gidiyorduk orada ileride havuz gibi bir şey vardı içinde kara kara şeyler yüzüyordu bu ne diyorduk yanımdakiler ile sonra bir anda kocaman insana benzeyen ama geneli at simsiyah bir yaratık diyeyim bize doğru bakmaya başladı koşarak içeri girdik tam zamanında kapatmışız kapıyı bizi kovalamış o da oradan çıkıp eve gidene kadar bir sürü zorluk yaşıyoruz onlarla ilgili ve çevremdeki bir kaç kişi ölüyor rüyamda psikolojim bozuldu ya abdest alıp yattım sure de okumuştum odaya sağ ayakla selam verir girerim buna rağmen bilmiyorum anlamıyorum belki yanlış düşünüyorum. Biraz karışık anlattım kusura bakmayın.
Güncellemeler
1 yıl
Evet
Nasıl kabus görmem?