Balık burcu erkeği neden tek kalemde siler?

arkadaşlar koç burcuyum telefonda konuşurken şöyle dialog kurduk mesaj olsa ss atardım mecbur yazıcam
o: askerden dönünce evlenelim mi hem okumaya devam edersin diplomanı alana kadar çocuk yapmayız o zamana kadar çocuklara harcamak için para biriktiririz sonra sen de çalışırsın beraber hem senin köyüne hem benim köyüme ev yaparız yazın çocuklarla gezmeye gideriz beraber bişeyler yapmak için para biriktiririz istersen çalışmazsın yine yaparız bunları.
ben:ama erken değil mi?
o:21 yaşında evlenmek normal aslında hem yaşıtız yani istersen ailene yakın bi yerden ev kiralarız para biriktirip ordan ev alırız olmaz mı?
ben: olur ama 24 yaşında evlenelim bari
o: bari ha sanki ben evlenmek için seni zorluyorum sen de istemiyorsun ama zorunlu gibi bari diyorsun neyse boş ver ya evlenmeyelim
ben: ya ben ne dedim ki sadece 24 yaşında evlenelim dedim ya
o: bunları konuşmak için erken daha ve sen net değilsin konuyu kapatalım yoksa tartışıcaz
ben: konuyu kapatmıyoruz
o:neden beni seviyorsun ki
ben: seni seviyorum çünkü bana biseyler katiyorsun cogu alanda seninle egleniyorum sadece bilgi degil sarkilar filmler oyunlar falan beni gerçekten seviyordun seni sevmemin en onemli nedeni bu bana o kadar değer veriyordunki cidden soka uğramıştım hem çok yakışıklısın hem de beni güzelliğime değil içime bakarak sevmiiştin ki şu an sevmiyorsun bence farkinda degilsin İlk başlarda kaybetme korkun vardı o şu an asla yok niye sevmiyorsun falan da demiyorum sen bana daha nazik daha şefkatli davranırken ben sana aşkım diyip aşk emojileri bile atmaya çekindim zamanla sen de aşkım demeyi bıraktın aşk emojilerini atmadın duygusal şarkılar göndermedin romantikliği bıraktın bildiğin arkadaş konumuna koydun en çokta bu acıttı bu arada netlik diyorsun ben hiç öyle bir insan değilim güzel değilim kendimi beğenmiyorum konu acamiyorum o yüzden konuları senin açmanı bekliyorum konuşalım diye
o: güzelsin sadece birlikte hayal kurmayalım sen yıkıyorsun
ben: sensiz yapamam gel iste beni cidden gitme yeter ki
Güncellemeler
1 yıl
tam bunu söylerken şarjı bitti telefonu kapandı daha sonra da mesajda söylediğim de bir daha evlilik konusu açarsan ayrılırız yeter konunun uzadığı dedi
Balık burcu erkeği neden tek kalemde siler?