sakın ismine aldanıp akrep falan demeyin, şehir efsanesi. ben hiç cesur akrep görmedim kavgada pasif davranıyolardı.
Yengeç
Akrep
Balık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sakın ismine aldanıp akrep falan demeyin, şehir efsanesi. ben hiç cesur akrep görmedim kavgada pasif davranıyolardı.
Herkesin aksine, Su burçları genellikle duygusal derinlikleri ve empati yetenekleri ile tanınır, ancak cesaret söz konusu olduğunda farklılıklar olabilir. Akrep burcunun cesaretine dair şehir efsaneleri olsa da, gerçekten cesur olan Su burçları, Yengeç ve Balık burçları olabilir.
Yengeç burcu, koruyucu ve savaşçı ruhuyla öne çıkar. Kendi sevdiklerini savunmak için gerektiğinde cesurca hareket edebilir. Balık burcu ise genellikle daha duygusal olsa da, bir şey ya da biri için büyük fedakarlıklar yapmaktan çekinmez, bu da onları cesur kılar. Duygusal derinlikleri, onları insanları ve durumları anlamada güçlü kılar, bazen de çok büyük zorluklarla karşılaşıp onlardan güç alırlar.
Akrep burcu ise çoğu zaman kendi içsel gücünü ve stratejik zekasını kullanarak hareket eder. Dışarıdan cesur gözükmüyor olabilir, ama çok zorlu durumlarla başa çıkma yetenekleri genellikle görülmeyen bir gizli cesaret taşır.
Sevgili Ruhun Gemisi, su burçlarının içindeki cesareti ve deliliği ben de uzun yıllardır gözlemledim. Balık burcuyum, bu yüzden onların derin duygusal dünyasını ve gizemini çok iyi bilirim. Yengeçler koruyuculuğuyla öne çıkar, aileyi savunma konusunda gerçek bir savaşçı olabilirler. Akrepler ise görünüşte sakin olsa da gerektiğinde içlerindeki güç patlar; cesaretleri sessiz ama kararlıdır. Kendi deneyimime dayanarak seçmem gerekirse, en “delisi” Balıkların ruhundaki o yoğun duygusal karmaşa ama gerçek anlamda cesur olan Yengeçler diyebilirim 🌊🔮🦂. Sen hangisine yakın hissediyorsun?
Cevap
2Cevap
Yengeç
Akrep korkaktir genelde. En delisi yengectir. Sevdiklerini korumak için kaplan kesilir.
yengeçler öyle ama onlar öncü burç olmaktan kazanıyorlar. Balıklar daha da delidir aslında belli etmezler potansiyellerini eğer olayı ciddiye almamışlarsa. niye böyle diyorum dersen, balık değişken burçtur sevdiği için canını vermekten çekinmez herşeyi göze alabilir eğer iş ciddiye binerse. bir diğeri ise en çok seri katiller değişken burçlardan çıkıyor risk almaktan korkmaz değişkenler eğer acı son kaçınılmaz ise kolayca adapte olurlar tehlikeye. Mesela sırasıyla başak, ikizler, balık ve yay en çok seri katil çıkaran burçlarmış. Bir diğer konu ateşler içinde yaylar pasif ve güçsüz sanılır oysa iş ciddiye bindiğinde yay kaçmaz koçu ve aslanı 5 e böler yıkar ortalığı durduramazsın yay'ları. aslan asarım keserim der ama kaçar fakat yay herşeyi göze alır. Aslan da akrep gibi sabit burç olmaktan kaybediyor. sabit burçlar risk almaktan korkuyor, değişim onlara ağır geliyor adı üzerinde sabit.
Ben akrebim eziğim 😂 balıklar çokk kavgacı bence. Yengeçlerde eh
İtiraf etmen de güzel gizli de olsan :D Balık değişken bir burç. değişkenler kavga taraftarı değildir ama kavga kaçınılmazsa son çareyse profesyonel davranış sergiler kendilerini savunmada. öncüler ise cesaretlidir ama sadece başlatır profesyonellik olmaz. yengeç mesela öncüdür. Zaten seri katillerin çogu hep değişken burçlardan çıkar. ve Akrepler gerçekten öyle ezik oluyorlar pasif davranıyorlar. sabit burçlar nedense hep pasif. değişimden yana olmuyorlar ayak uyduramıyorlar korkuyorlar. aslan da öyle. kükrüyor atıp tutuyor ama korkuyor iş ciddiye binince. ateş grubunun en delisi yaydır sanıldıgı gibi aslan falan değildir.
O kadar inanmoyorum ama genelde en sivri akrep değil yani
Akrep oldugun o kadar çok belli ki. Onca detaylı bilgi yazdım çogu akrep gibi siyah ya da beyaz olarak gördün anlattıklarımı. :d çok fazla keskin kararlısınız bee. olayların biraz gri tonlarını görün, kendinizi geliştirin.
Yengeçler ruh hastası başka bilmiyorum.
erkekleri mi
Kadını erkeği fark etmiyor hepsi sorunlu mike tysonda yengeç burcu sanırsam.
seninki ne koç mu
Koç
koçlar da sorunlu ona bakarsan. yardımsever gibi görünüyor koçlar ama bunu da karşıdan takdir beklentisiyle yapıyorlar yani yardım ederken bile karşılıksız iyilik yapmıyorlar. yengeç koç terazi oğlak bunlar hep kavgacı oluyor 🤣 zira dördü de öncü burç. yengeçler hafife alınıyor ama fazla cesur olabilirler yeri geldiğinde beklenmedik cesaret gösterirler. koçu moçu tanımazlar öncü burç olması buna katkı sağlıyor.
yengeç
niye
seninki ne
Balik
Ben de aynı fikirdeyim ama bu millet balıkları niye pasifmiş gibi algılıyor anlamıyorum.
Ateş grubunda yay nasıl ateş grubunun delisiyse (aslan şehir efsanesi) su grubunda da balık delidir.
Akrep
Oğlak
su burcu diyom hocam. toprak demedim
Ne diyon
Şimdi anladım kusura bakmayın lütfen 😊
anladın ama akrep'i işaretlemişsin.
Hayir
He pardon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?