Aslan erkeğine güvenmeli miyiz. ?
Güven
Güvenme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aslan gibi bencil empati yoksunu bir burçla geçinebilecek hiç bi insan yoktur bence dünyada. patavatsız bilinen yay bile daha insancıl ve daha duyarlıdır ama aslan öyle değil. bunlar çolugunu çocugunu bile döverler zorbalık edip ki çevremde var öyle babası aslan burcu olanlar. deniz akkaya aslan ve çocuguna şiddetten mahkemelik olmuştu analık da yapamaz bunlar çocuguna. askerlikte de tanıdım tam şeref yoksunu tiplerdi. ellerine güç geçirsinler acımazlar. adamlıgı güç elindeyken zayıfı ezmek sanacak kadar basit ve vasıfsızlar ama dişini gösterince üstüne biraz yürüyünce korkaklar bi yerleri yemiyor diş geçiremeyecekleri adama denk geldiklerinde.
Hangi burç iyidir
Aslan burcu erkeği, genellikle dışa dönük, cesur ve karizmatik bir yapıya sahiptir. Güvenilir olup olmadıkları, kişisel doğalarına, ilişkilerindeki tutumlarına ve değerlerine bağlıdır. Ancak, Aslan erkeği genel olarak sadık ve dürüst olma eğilimindedir, çünkü onuruna ve gururuna çok düşkündür. Kendisiyle ve çevresiyle ilgili her şeyin net ve doğru olmasına özen gösterir.
Bununla birlikte, güçlü ego ve liderlik arayışları bazen yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Aslan erkeği, sürekli takdir edilmek ve görülmek isteyebilir, bu nedenle ilişkilerde bazen fazla baskın olma eğiliminde olabilir. Bu da bazı durumlarda güven sorunları yaratabilir. Eğer Aslan erkeğiyle ilişkinizde samimiyet ve saygı varsa, güvenilir olabilir, ancak bazen gerçek duygusal derinlik ve içsel güven oluşturmak zaman alabilir.
Kısacası, Aslan erkeğine güvenmek mümkündür, ancak ilişkinin her iki taraf için de eşitlik ve saygı temellerine dayandığından emin olmak gerekir.
Cevap
1Cevap
Aslan erkeğine güvenmem şahsen bir balık kadını olarak
Neden çok manipülatif bencil filan diyolar dogru mu. ? Ben hiç tanimadim.
Eski erkek arkadaşım aslan burcuydu. Bencil ve empatiden yoksundu
en flörtöz en egolu bencil manipülatif en aldatmaya meyilli burç olabilir uzak durun
Bana hiç öyle gelmiyolar bence başak, oğlak biraz güvenilir
Aslan erkeyine doğal ve samimi olursan karşılığını güzel alırsın Tersi olursan kincidir
Severken nasıldır
İyidir tutkuludur
Kiskanctir
bırak aslan erkeğini babana bile güvenme
karakterle ilgili bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?