Güncellemeler
1 yıl
01:40 olacak pardon yanlış yazmışım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 00:40'a kadar yorum atanlar için geçerli
yoruma doğum ay gün ve yılınızı ve doğum ilinizi yazın ve mümkünse ilçeyi (şart değil ama olursa daha keskin sonuç alırım) ayrıca yükselen burcunu bilmem için doğum saati ve dakikasını belirtmelisin bilmiyorsan haritana yine bakabilirim ancak yükselenini göremem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
e ama yeni atmışsın 1 dk olmuş saat 00:56. bana da bakar mısın?
herkese bakmışsınız bana dönmemişsiniz kırıldım.
bilgileri yazmadın bekliyorum bakarım
peki o zaman teşekkürler. 18.08.2000 İstanbul saat 08.15
konuşurken çok fazla ellerini ve kollarını kullanıyorsun+insanlar hareketlerini robotik olarak görüyorlar+bilinçaltında güçlü bir kendini beğenme ve şımartılma isteği var bazen bunu karşıya belli ediyorsun+uzak yerlere gitme konusunda şansların olmuş+güven konularında korkuların var sürekli temkinlilik halin var ve bu diğer tarafınla çatışıyor+kaos durumlarında öfke krizleri ve ağlamaya ve üzülmeye yatkınlık var+insanlar konuşmalarını yanlış anlıyorlar+detaylara inmeyi çok seviyorsun ilişkilerde cilt bakımı temizlik ve maddiyata önem veriyorsun ayrıca çok zor beğeniyorsun
u özellikle yanlış anlaşılma kısmı doğru ama genellikle arkadaşlarım arasında sevilirim. fakat uzak yerlere gitme konusunda şanslarım olduğunu sanmıyorum. evden bile çıkmayan biriyim bu zamana kadar sadece üniversite için şehir değiştirdim.
peki meslek, kariyer, para gibi konularda neler söylenebilir. 10. evimde hiç gezegen yok.
10. evde gezegen yoksa 2. ve 6. ev yerleşimlerine göz atmalısın iş konusu oraya kayacaktır
arkadaş konusunda değil zate aşk ilişkilerinde
yani onlarda boş. 2. evde ceres var bir tek 6. evde de vertex.
küçüklükten beri bir hayalim yoktu zaten haritamda bile yokmuş
şans noktası ve jupitere bakmalisin o zaman
şans noktası koç 8. evde, jüpiter ikizler 9. evde ne demek oluyor?
biraz tuhaf gelebilir ama senin şans bulacağın konular büyü cinler korku temaları astral seyahat fa astroloji medyumsal konular zate 8. ve 9. ev. konulari bie kac tema haricinde bu konularda ayni sayilir ve iki yerleism de sans bulacagin konuu gosterir ikizlerde ki jupiter dedigim gibi 8. evdeki gibi konular ve ayrica onun disinda seyahat firsatlari verir
yani bunlardan nasıl şans bulabilirim ki anlamadım? 12. ev stelyumum olduğu için mi?
soyle diyeyim mesela sans noktan koc ve 8. evde yani akrep temalari ve koc ofkeyle ilgili bu konularda kin gerekiyor ve 8. ev konularina yonel bunu jupiterdeki ikizlerde nasil uyumlu kullanirsin ogrendigin konulari kollektifle paylasman lazim yani insanlara anlatmalisin
evet meslek konusunda biraz sıkıntı var yani
ne güzel!!!
30.05.2003 saat 6.20 Yalova Sabah doğdum lütfen bakın😍😍😍😍
bakıyorum
Çok teşekkür ederim çok zor bir hayatım oldu şu zamana kadar çok xor şeyler yaşadım hiç bir şeyden yüzüm gülmedi
güven ve rutin istiyorsun ve zihninde bunlarla ilgili güvensizlikler ve korkular var özellikle parasız kalmakta ilgili olabilir+konforu ve lüksü çok seviyorsun ve alışılmıştan çıkmak istemiyorsun ancak kendi isteğin dışında kaos seni çekiyor+dedikodu yapmayü seviyorsun ancak yanlış anlaşılıyorsun+insanlar çok konuştuğunu ve sürekli hareket ettiğini düşünüyor+bazen kendini beğenme eğilimi oluyor+ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacın var yabancı eş isteği olabilir+ve bu konuda takıntılar var+sosyal ortamlarda liderlik isteği var ancak konfor isteğinle çelişiyor
Peki güzel bir evlilik var mı bide çekici biri miyim sence
yükselenin ikizler olduğu için yaşından genç gösterme eğilimin var+ayrıca daha zor kilo alıyorsun+yabancılarla evlenme potansiyeli var ama kesin değil
Satürn 1. Evde ama ben ikizler gibi değilim valla balık etliyim
Venüs boğa ay boğa Lilith boğa kadına cazibe vermez mi
satürn konuşurken yanlış anlaşılmaya sebep verebilir
Satürn çok zor bir çocukluk da yaşattı
çok güçlü bir boğa stelyumun var bu ikizler etkisini biraz bastırıyor
boğa burcu kilo almaya çok meyillidir
Bu kadına güzellik çekicilik vermiyor mu ya bir de ben çok zor bir hayat yaşadım biliyor musun öyle böyle değil intiharn ettim sonra hastaneye kaldırmadım o kadar zorluklar yaşadım ki
zaten güney ay düğümün akrepte önceki yaşamlarında kaos ve krizler yaşadın ve bu yaşama da aktardın boğa burcu akrep burcunun zıttı ve evren senin buraya gitmeni istiyor
Babam küçükken bizi terk etti annemler şiddet görerek büyüdüm üniversiteyi kazanmama rağmen bırakmak zorunda kaldım ailevi büyük travmalar yaşadım bunun dışında ilişkilerim hep çok kötü oldu doğru düzgün ilişkim olmadı zaten hep kadınlardan düşmanlık gördüm hayatımda büyük travmalar acıları atlattım her gün ağlıyor keşke gerçekten aşık olsam eşim nasıl biri bilmiyorum ama beni alıp götürse buralardan
25.07.98 Adana / Seyhan 16.40
bakıyorum
Teşekkürlerr
dışarıdan enerjik neşeli ele avuca sığmaz gözüküyorsun biraz kendini beğenmişlik olabilir+bağımsızlık arzun güçlü ama mantık odaklı bir tarafın var ve onunla çatışıyor+çocukken duygusal olabilirsin ama şu an uzaklaşıyorsun+duaların gerçek oluyor+para biriktirme isteğin var ama kendine engel olamıyor ve harcıyorsun+eğlenmek isteyince harekete geçiyorsun ancak günlük işlerde kaçma eğilimi var
HAYIRR HAYIIRRRRR bir kaç sayı bunları bilmene yardımcı olamaz
aşk meşk nasıl
aşk konusunda günlük hayattan farklı davranıyorsun ve gereğinden fazla bağlanıyorsun ve aldatılınca zor unutuyorsun
:'))) , Teşekkürler
04.09.1992 Edirne doğum saatim de 12.30
bakıyorum
insanlar seni dışarıdan çok konuşmayan gizemli birisi olarak görüyor+sürekli kaosu çekiyorsun ve olaylar yaşıyorsun ama bu istemsiz oluyor senin sevdiğin şey denge ve huzur + dini konularda daha farklı bakış açın var ayrıca kendini uzaklara ait hissediyorsun mantıklı düşünüyorsun ve sorunlara daha çabuk çözüm buluyorsun bilgiyi kolayca zihnine kazırsın her şeyden şüpheleniyorsun ve inceliyorsun+dedikodudan uzak durmalısın
Oha cidden ben 😱😱 teşekkür ederim 🫶😘
Soruyu 00.55te atmıssın zTen
gördüm yanlış yazmışım
03.09.2001 02:48 ist
bakıyorum
💗
insanlar seni dışarıdan duygusal biri olarak görüyorlar senin için dışın aynı kendini de bu şekilde görüyorsun yurtdışıyla ilgili arzuların olabilir ve kararsızlık görüyorum en yüksek isteğin özgürlük ama duygusal tarafınla çatışıyor aşkta çok sahiplenicisin ve sevdiğinde vazgeçmiyorsun ancak kaostan çekiliyorsun olabildiğinde bir şeyleri dengede tutmaya çalışıyorsun konuşmana dikkat ediyorsun sinirlendiğinde düşünmeden hareket ediyorsun
Aşk meşk ne var
+sosya ortamlarda yanlış anlaşılma riski var bu yüzden uzak duruyorsun konuşurken kelimeleri karıştırıyorsun
aşkta duygusal ve tutkulusun sevdin mi gerçekten seviyorsun ayrıca ilişkilerde eğlenmeden sevemiyorsun
Geç evlilik diyolardı 7. Ev oğlağa lütfen tam tersini söyle
evet 7. ev oğlak geç evlilik verir
Allah kahretsin 7. Ev oğlağo