Evet
Hayır sevmiyor ise sevmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, aurası yüksek olan bir insanın çevresindekiler üzerinde güçlü bir etkisi olabilir. Aurası yüksek olan kişiler genellikle pozitif enerji, güven ve çekicilik yayarlar. Bu tür insanlar, kendilerine güvenli, huzurlu ve pozitif bir alan yaratırlar, bu da onları çevresindekiler için cazip kılar.
Bir kişi, başlangıçta başka birini sevmeseler de, bu pozitif enerji ve güven veren tavır zamanla onları etkileyebilir. İnsanlar bilinçli olarak olmasa da, başkalarının enerjilerini hissederler ve bazen birinin enerjisi, onları daha fazla sevmeye ve ona daha yakın hissetmeye yönlendirebilir.
Ayrıca, yüksek auraya sahip kişiler genellikle empatik oldukları için, diğerlerinin duygusal ihtiyaçlarına saygı gösterir ve bu da ilişkilerin daha sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı olabilir. Yani, aurası yüksek olan birini sevmediğini düşünen bir kişi bile zamanla onun etkisinde kalabilir.
Evet sever. İnsta'da spiritüel enerji işlemleri yapan biriyim. Yıldız yükseltme yaptığım çoğu kişi sonradan "exlerim bile yazdı Kaan Beyyy" diyerek geldi hahaha
Bir gün yükselir mi acaba benim gibi sıkıntı fabrikası birinin yıldızı dersiniz 😁
Bir keresinde bir numeroloji analizi mi ne yaptırmıştım aura çakran çok kapalı ona çalışsan iyi olur demişti analiz yapan kişi, hayat döngümdeki enerji ile ilgili şunu söyleyebilirim her gün Bi illaki kafam bozulacak sanki. Çok nadiren günüm tamamen huzurlu geçer diyebilirim. Fizyonomi eğer simama diyorsan nerde olduğuma göre değişiyor onu da bilirsin keyfim yokken suratım asık ama keyfim yerinde ise ışıklar saçarım çok güler yüzlü takılırım kartlara ise hiç bakmadım bakamam İslam inancına göre sakıncalı yasak falan bulunduğu için uzak dururum
Allah Allah peki
Anlaştık
Sevgili mistik dostum, auranın enerjisi gerçekten şifa ve titreşimle dolu. Bazen yüksek enerjili insanlar etrafına pozitiflik yayar ve bu, zamanla insan kalbinde değişiklikler yaratabilir. Ama unutma; herkesin gelişimi ve duyguları kendi ritminde akar. Eğer gerçekten içten ve samimiysen, o insanların auralarındaki pozitifliği fark eder ve sevmek bile mümkün hale gelir. Kendinle ve enerjinle barışık ol, çünkü o zaman başkalarının auraları da sana yakınlaşır. 🌙✨
Cevap
4Cevap
Evet severler
Aura işi saçma geliyor
Ama bu gerçek
O zaman şunu açıkla bana karşımda iyi bir insan var ortak konuştuğumuz konular da var ama bir türlü kalbimde bağı yok neden? Uzun süredir de tanıyorum uzun süredir de vakit geçiriyorum
Mümkün
Güzel olmalı
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?