Sizce bu kişi benim bilinç altima işlemiş olabilir mi?

Benim annemin tarafından biri var. Ben hala diyorum ama öz halam değil. Ama kendisini çok severim kendi de beni sever sayar. Neyse bunun bir tane oğlu var 28-29 yaşında. Ben aslında ona aşık değilim. Hoşlanıyor değilim. Sadece çok tatlı ve samimi buluyorum. Birde çekici geliyor. Bana karşı bir şey hissettiğini düşünmüyorum ama beni gördü mü bakışlarını benim üstümden çekmiyor. Bana odaklanıyor ve kitleniyor resmen beni görünce. İnsan insana tabiki bakar bu doğal. Örnek verecek olursam bu ramazan bayramında evlerine ziyarete gittik. Yanımda annem ve kardeşim de vardı. Ben kapıdan içeri girdim. Beni fark etti. Olduğu yerde durdu , duraksadı ve bana kitlendi resmen. Baktı baya. Sonra evden çıktık arabaya binerken de aynı şeyi yaptı. Her neyse. Dün gece onu rüyamda gördüm. El ele tutuşmuştuk. Yatmadan önce onu dusunmedim açıkçası ama ben yokuş aşağı bir yoldan iniyordum. Oda düşmeyim yuruyebileyim diye tuttu elimi. Sizce benim bilinç altima işlemiş olabilir mi bu kişi? Belki o yüzden rüyamda gördüm?
Sizce bu kişi benim bilinç altima işlemiş olabilir mi?