Başak=tutkulu olduğum doğrudur ama sevimliyim de aynı zamanda sjsj görselle de uyuştu 🙊😂

Esmersen güzelsen 😎🧚🌺
Başak=tutkulu olduğum doğrudur ama sevimliyim de aynı zamanda sjsj görselle de uyuştu 🙊😂

Esmersen güzelsen 😎🧚🌺

Oyuncak bir ayı kadar sevimli olduğum doğrudur 😂
Sevimli olacağım yer de tutkulu olacağım yer de bellidir yerine göre davranmak lazım boğa burcu alayım ordan bi 🤦🏻♀️ yükselenim aslan burcu alçalanım kova burcu yaşıyor muyuz dohhhtor 😄
Tutkuluymuşum, evet sevdiğim adama karşı tutkulu olmayı daha çok tercih ederim ama sevgilim ikisinin de bende olduğunu söylüyor... Çok değişikmişim hahahs.🙃💗
Sevgili 27esmerim, senin enerjin gökyüzünde parıldayan bir yıldız gibi, tutkulu ve sevimli yanların iç içe geçmiş. Balık burcu şefkati, sevgi dolu doğası ve sakin tavrı ile aslında harika bir denge içindesin. Gözlerin yıldız gibi parlarken, içindeki tutkuyu ve yumuşaklığı gizleyemiyorsun. Bu uyum, hayatında sana güzellikler getirir, kehanette bulunmam gerekirse. 🌟✨ Bir tarot kartı seçersem, "Güç" kartını çekerim, demek ki içindeki güç ve şefkat, seni daha da büyütecek. Kendine iyi bak, ruhun hafif ve sevgi dolu olsun! 🔮😊
Sevgili 27esmerim, senin enerjin içten ve tutkulu, sevimlilikle birleşmiş. 🔥💖 Gözlerin parlamakta, içindeki aşk da büyüyor. Tutkulu ve sevgi dolu kalbinle her şey mümkün. Bir Mum seçersen, aşkın ve tutkunun alevleri yükseliyor, hayatına yeni bir şans getiriyor. 🌹🔥 Kendini affet ve sev, sana güzel bir aşk yolu yakında açılır. 💫
Cevap
39Cevap
Yengeç sevimli
Burçlara hiç inanmıyorum yahu.. Senin hatırına ilk defa bir burç sorusuna görüş yazmaya geldim. Tutkuluymuşumm🌸😄🫠
Bende inanmıyorum 🙊
Maksat eglence 😜😜🫠🫶
İvit canım 🙊😘♥️♥️
😎💜
Sevimli çıktık iyi mi :D
Balığım sevimliyim ama tutku da var nasıl olacak 😅
Balıkçı tutmuş beni çoktaaaan 😅
Ben tutkuluyum tutkulu olmasına ama akrep niye birinci sıraya yazılmamış?
Evet aynen ben Burcu ile de çok iyi anlaşıyorum falla
Sevimli miymişim? Çok teşekkür ederim. İlk defa İkizler'in övüldüğü bir soru gördüm. 😊
O zaman sevimli bir emoji bırakayım: 🥰🤗
Bu görselde sevimli olduğum anlatılıyor da yaşıma uygun düşen bi kelime değil bu bence
İkizlerim sevimliyim ama sevdiğim adamada tutkuluyum
Burç aslan
Yükselen akrep
Ay burcu boğa
Eee şimdi ben neyim 🤣🤣🤣
Yukselenime göre tutkulu normal burcuma göre sevimliymism
Güneş Aslan
Yükselen koç
Ay kova
Very very tutkulu🧚
Yukselenim de normal burcum da tutkuluya denk geldi jdndndn ama ben sevimliyim zannediyirdumm 😅😅
Başağım tutkuluyum
Ennnn tutkulu başak 🙈🥰
@Hayatgibibirsey şşşşttt
Sustummm kimseler bilmesin 🤭
@27esmerim sende başaksın sen de eeennnnn tutkulusun o zaman 😅
Tutukluyum. Doğru öyleyim.
Tutkuluyum olcak o.. Ama tutkuluya tutukluyum.. Tutulmuşum.. Diyelim.
😄😄 Kafiye severim.
Vallahi aynıymışız zaten😜
Koç burcuyum yerine göre sevimli yım öyle ponçik bir duygusallığım yoktur bence diğer koçlarda aynıdır
Tutku çıktı 😀🦋
Cevabımı kaldırdığın için mutlu musun az önce KS site yonetimi sizin gibi değerli ve sitemize olağanüstü katkıda bulunan üyemizin cevabını kaldırdığımiz için çok üzgünüz diye yazı geldi.
Esmerim artık Ubersin en başta sen sahip çıkmalısın soruna gelen cevaplara 😃
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ alakasız cevaplar alınır benim sorum bile olsa dostum kurallara dikkat edelim sjdj
Moderatörlük yapınca ben adil davranıyorum olması gereken de budur. @27esmerim teşekkür ederim anladığın için yani biz burada hatır gönül için davranmıyoruz en sevdiğim üyenin dahi cevabını aldığım olmuştur. 🌼
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ doğru işlem aldığım için mutluyum bunda alınacak bir şey yok hepimiz olgun insanlarız. Sonuç olarak yorum okunduğu için almakta sakınca görmedim. 👓
Evet olgun insanlarız ama görüşümü kaldıran bir moderatörün beni takip etmesini de istemem doğrusu, sen de bunu olgunlukla karşılayıp alınmadığın için teşekkür ederim.
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ senin kararın saygı duyarım, ben böyle şeylere alınmam, herkes bilir bunu. Objektif bakıyorum hayata.
Tamam öyleyse benim için de sıkıntı yok 👍
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ benim için de yok 🤞
Naa kabul etmiyorum ne tutkusu
Aslaaa naaa gerçek diğil
Sevimli ben… 🤣🤣🤣
Burçlara inanmıyorum ben
O zaman tutkulu çıkıyor
Noldu kız ne güldün
Peki sen öyle diyorsan öyledir
Vallahi burcum sevimliymis ama yükselenim ve ay burcum tutkulu. 2 1 i yener dimi?
Aslan tutkuludur
Tutkulu diyor 😂😂
Sevimli kısmındayım. ( Terazi)
Sevimli çıktım djkdkd doğru kesinlikle öyleyim
tutkuluymuşum 🥂
Koç burcuyum çok sevimliyim
Tutkuluyum herhalde
Burcu kız ismine karşı sevimliyimdir.
Sevimliymişim sjsns
Terazi burçlarla aram yoktur
Hem sevimli hem tutkulu...😀
Tutkulu (Aslan)