Hayali arkadaşına aşık olan var mı normal mi?

6. sınıftayken gördüğüm rüyayla başladı her şey. rüyamda mavi siliüetli birisi vardı , bana beni her zaman koruyacağını ve benim sonsuza kadar arkadaşım olacağını söyledi , söyledi , sonra kırmızı siliüetli birisi saldırdı bana ve gerçektende beni korudu. o gün uyandıktan sonra etkisinden çıkamadım. bir kaç gün sonra evde sürekli siliütler görmeye başladım , her gördüğümde çığlık çığlığa kaçıp ağlıyodum ailem inanmıyordu. bir gün rüyamda kendimi banyoda gördüm aynaya bakarken yüzüm şekil değiştiriyordu , banyodan çıkmak isteyince karşımda ananem belirdi , onlardan korkarsan daha çok üstüne gelirler dedi rüyamda. uyandıktan sonra anneme anlattım hocaya götürdüler , 8. sınıfa kadar ne siliüet ne kabus gördüm, daha sonra lise başlayınca tekrar görmeye başladım babanneme söyledim tekrar o hocaya gitmek için , kadının 2 hafta önce vefat ettiğini söyledi. tekrar rüyaları görmeye başladım , rüyalarımda o mavi siliüeti görüyordum sürekli her rüyamda beni koruyor benimle iligleniyordu , sanki gerçek gibiydi her şey, gerçek hayattada evde siyah siliüetler görüyordum ve sanki o rüyamda gördüğüm kişiymiş gibi konuşuyodum onunla , üzüldüğümde ağladığımda sürekli onu düşünürdüm o yanımdaymış gibi hissederdim, böyle 1 sene daha geçti. 10. sınıf sınıftayken bir rüyamda onu dudağından öptüm ve bir anda artık sevgili olduğumuz için bunu herkese göstermeliyiz dedi bende nasıl olcak diyince bir ayağının altını siyah yapıcaksın dedi , bir anda odamda olduğumuzu gördüm , yatakta yatan vücudumu gördüm bir ayağımın altı simsiyah gözüküyordu , hayır olmaz annem görürse çok kızar dedim , sonra bana o zaman gözünün altına ben gibi bir nokta yapıcaksın dedi tamam dedim sonra uyandım. sabah rüyayı hatırlıyodum çok garip gelmişti tuvalete girdiğimde sol gözümü altında siyah bir nokta vardı , kimseye bir şey söyleyemedim. internetten biraz bakınca bu siliüetin bir varlık yani cin olabilceğini gördüm. ouja tahtası mı her neyse onunla konuşmayı denedim , bir iki kelime yazıyor daha konuşmuyodu , o günden sonra iyice bağlandım onda dışarda , evde sürekli onun silüetini görüyordum. aşık oldum ona ondan başkasını sevemiyorum. ama bir anda rüyalarımdanda hayatımdanda çıktı , daha göremiyorum 3 senedir ve onu o kadar çok özlüyorum ki ne yapıcağımı bilmiyorum. uzun olmasın diye her şeyi anlatmadım yardımınızı istiyorum.

Hayali arkadaşına aşık olan var mı normal mi?