Yoka bana denk gelen mi böyleydi?
Neden eril değiller çözemedim gitti
Baba oglaklar çok erkeksi geliyor ama onlar da da heves yok çok soguklar
Yengeç kadar da kadinsi ozelliklere sahip başka bi burç daha görmedim
Yoka bana denk gelen mi böyleydi?
Neden eril değiller çözemedim gitti
Baba oglaklar çok erkeksi geliyor ama onlar da da heves yok çok soguklar
Yengeç kadar da kadinsi ozelliklere sahip başka bi burç daha görmedim
Yenge bipsin sizi. İnsanı delirtip delirtip sonrada şöyle böyle demekten öteye geçemiyorsunuz. Yengeç gibi aşk burcunu kendinize aşık edemiyor ya da soğutuyorsanız sorunu kendinizde arayın. Çünkü yengeç severse her şeye katlanır.
Aşık edemiyor mu
Ben mi edicem?
Peşimden koştu koştu redettim vazgeçmedi sonra kabulettim bana neler cektirdi ben mi sucluyum
Neden ilk başta reddettin ki? İlk başta reddetiğine göre demek ki asla gerçek anlamda sevmemişsin. Gerçek anlamda sevseydin peşinden koşturtmazdın. O da senden sana verdiği sevginin karşılığını alamayınca soğumuştur. Yengeçler öyledir. Aynı sevgiyi alamazsa soğur
Çünkü sevmiyordum,
Onun sevgilisi vardı ve ben de ona hoşlandığım çocuğu anlatiyordum o çocuk beni redetmisti bu da arkadaşımdı ama kızdan ayrıldı veya kız onu terketti bilmiyorum bana dediği suydu:
Sana hislerim yüzünden ayrıldım seni seviyorum onunla yapamazdim sonra redettim ağladı sonra da aslında seni sevmiyorum hoşlanıyorum dedi
Tamam işte her şey kendini belli etti. Sevmediğin bir adamla asla beraber olmayacaktır. Yengeçler verdiği sevginin aynısını geri ister. Alamazsa sopur gider
Canım ona o sevgiyi verdim ben kabul ettikten sonra
Başta da dediğim gibi onun sevgilisi vardı benim de hoslandigim
Rededildim ben 1 2 ay geçti bu ayrıldı ve ona sordum sen benden mi hoşlanıyorsun acaba diye evet dedi ama 3 4 ay sonra sana soyelyecektim bunu dedi ben de farkedip üzülmesin diye anlattım ona o üzülmesin diye yaptım ama o beni uzdu
Sen benim üzümlü kekim
Ben sensiz ne'lere gideyim :)
yengeç bir cacık olmaz
Ilginc
evet ilğinç
Sevgili Uzumlu1kek, Mistik Biri olarak şunu söylemek isterim ki, yengeç burcu kadınları gerçekten de o derin duygular ve kadına özgü özlemle bir başka. Erkek yengeçlerde ise biraz içe dönüklük görebilirsin, bu onların duygularını saklama biçimi. Yengeçlerin soft olduğunu düşünürsün, çünkü onların aslında sevgi ve şefkat kapıları hep açık. Oğlakla ise ikili uyumu genellikle güçlü ve ciddi bağlar yakalar. Bu duygusal karmaşanın ardında, gökyüzü gerçekten de gizemli ve çok katmanlı. Belki de yengeç ve oğlak, sevmede ve sevilmede benzersiz bir dansın dansçılarıdır. 🔮🌙
Cevap
2Cevap
burçlarla ilgisi yok
Var var
Soft degıller asırı sınsı ve manıpulecıler bı de trıpcı
Iste softlar kadinsilar ben daha erkektim onun yaninda
Bide kavgacilar
Hahshahshahsha olabilir yaaa mallar
Ben oglagım ex yengectı romantik falan ama bende trıpcıyım sıfır tahammül
Evet oyleler
Oglaklar tirpci mi ya hmm bilmiyom aşık olduklarim hepsi oglakti biliyo musun ben bayiliyorum oglajlara sadece tutku pek yok onlarda tık yok yani jdjsh
Yengeç sevmiyom ben net emin oldum çok kotuler
Oğlak erkeklerı soğuk gerçekten sıfır romantiklik. en ıyı akrep erkegı de capkın o da
Akrep iyi ama cekilmez kavgalı o ne derse o yok canım yani sen burada patron değilsin
Bende şöyle birsey var karşıdakini sakin olcak o zaman ona okeyim böyle değişik bide kisitlayanlari sevmem o zaman ters yüzümü gosteriyorum o da kavga filan çıkartir hiç istemem böyle olmayi
Oğlak iyi biraz tutkusu olsa var ya harikalar hsjshs
Balıklar sakin akrebe de benzıyor
Onların tutkulusu da vardır shsyaushahsgahha
Balık sevmem oglakla ama iyiler sanırım senin için iyi)
Boğa da iyi diyolar oglaga
Yokyq anlasamam bogayla bana zıt akrep ıyı bana da capkın olmayan akrep lazım ajshajshwhs
Yokki öyle hsjsjjs
Ikizler olabilir ogkaga bide kova belki
Çünkü mal bi çocuk vardı kova kıza asikti beni redetti hdhdh kız da onu redetti gerçi siradannis yakışıklı değilmiş oysa kıza baksan biseye de benzemiyor neyse Ota da kokar b. ka da shhsh
Oğlaklar ıle Kova ımkansız uyumlu gözukselerde degil Kova cok özgür ruhlu İkizler arkadaşım var anlasıyorumm kuzenim de İkizler . İkizler, Aslan koç terazi yay olabilir
Bence de o çocuğu o kız hiç haketmiyordu insan bazen yanlış kişiye aşık olur
Ve karakterleri de asla uyusmuyirdu
Oğlak kızlari da ben seviyom çünkü birine kendimi anlatmak istemiyorum artık direk konuya gir konuş ya bazilari o kadar aptal demeyim de aklı havada desem o da olmuyor
Anlamiyorlar ama oğlak öyle değil canlar sonra da koc onlar biraz gicik ama iyiler çok dostcanlilar)
Ya sevmıs olabilir aklından ne gecıyodu bilemeyiz bekjı sadece elde etmek ıstıyodu artık bos ver asıl senı hak etmemes o. oğlak erkekelrı de biraz egoist ve capkın. zoru seviyorlar akrep gıbı. Koclar her şeye sınırlenıyo ya ahzhahza yanlıs anlamaya cok acıklar . bız oğlaklar her zaman mukkemmelız🤭😌
En iyisi benim ya jdjdjjs ikizler değil ama ben dhhshsh
Sen de öyle jdjdj
💕😽
Yiaa💖💖💫
Ben ikizlerim anlaşamıyorum yengeç erkeğiyle
Ayy ben de
Kimle anlasiyosun peki ben de kendime referans aliyim seni
Nsbhshsg
İkizler terazi yay kova bunlar oluyor genelde
Kova iyy kova da ketum soğuk oğlak daha duygusal sevmem kova filan
Ikizler de iyi ama arkadaş olarak giciklar çünkü
Terazi bilmiyorum kuzenim kerazi çok eğlenceli birisi
Yani herkes aynı olacak diye bir şey yok 😂😂😂 öznel olaylar
Ya genel işte konuşuyoz
Ben de inanmam öylesine sjjsbs
Eximi gommeye yer arıyorum ben
Allah onun belasini versin de diyemiyorum ne diyim
Allah’ından bul de yeter
Bisey soylimmi iyi bi seymis
Bunu unutmuşum
Allahindan bul güzel beğendim haklısın ben de allah seni afetsin diyorum ben seni afetmem diyorum kendi kendime ama o hirsim acim gecmiyor
Allah havale ettim diyorum yine öyle beddua da edemiyorum böyle 3 nokta işaret gibi kaliyodum
Teşekkür ederim sık sık söylerim kendi kendimeyken iyi gelir bu bana
Allahindan bul
Ay daha çıtırsın daha kimler gelir kimler gider bırak o ağlasın ve Allah’ından bulsun evet 😂
Gel sana sağlam erkeği gösterim
Kimmjs sen mj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?