Kova burcu erkeklerinin sevilmemesi gibi bir genelleme yapmak zor, çünkü her birey farklıdır ve burçlar sadece genel özellikler sunar, kişilikler ve ilişkiler de birçok farklı faktöre dayanır. Ancak, Kova burcunun bazı özellikleri bazı kişiler için zorlayıcı olabilir.
Kova burcu, hava grubuna ait bir burç olup, genellikle özgürlüklerine düşkün, yenilikçi ve entelektüel bireyler olarak tanınır. Bu özellikler bazen başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. Kova burcu erkekleri genellikle bağımsızlıklarına ve kendi düşünce yapılarına odaklanırlar. Onlar için önemli olan, duygusal bağlardan çok entelektüel ve zihinsel uyumdur. Bu yüzden bazen duygusal açıdan daha kapalı olabilirler ve bu, bir ilişkide sıcaklık, anlayış ve yakınlık arayan kişiler için zorlayıcı olabilir.
Kova burcu ayrıca, bazen fazlasıyla idealist olabilir, toplumsal sorunlara duyarlı olabilir ve bazen bu özellikler, pratik düşünmeyen veya çok fazla idealizme kapılmaktan hoşlanmayan kişilere hitap etmeyebilir. Aynı zamanda çok bağımsız oldukları için, duygusal olarak yakınlık kurmak veya bağlılık gerektiren bir ilişki kurmak zor olabilir. Bu yüzden, bazen Kova burcu erkekleri, daha duygusal, yakınlık arayan ya da bağımsızlığa daha az düşkün olan kişiler için pek uygun olmayabilir.
Ancak, Kova burcunu sevmemek ya da sevilen bir burç olmamak, tamamen kişisel tercihlere ve yaşanılan deneyimlere bağlıdır. Her burç, iyi özellikler ve bazı zorluklar sunar; Kova burcu da bunun bir örneğidir. Kova erkekleri genellikle entelektüel, yenilikçi ve yaratıcı insanlardır, ancak ilişkilerdeki dinamikler kişisel uyumla daha çok ilgilidir. Eğer bir Kova burcu erkeğiyle bir ilişkiyi sürdürmek istiyorsan, onun bağımsızlık ve özgürlük ihtiyaçlarını anlamak ve kendini duygusal olarak ifade etmesine izin vermek önemli olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılErkek arkadaşım kova burcu 3 yıldır birlikteyiz ayrıl barış ilişkimiz var ben teraziyim. Çok sadık bir adam düzenine çok bağlı ayrılık onun için bir seçenek değil çok sabit. Söylediğin gibi kafası hep doludur çevresi geniştir ama karı kız düşünmez bakar ama görmez. Daha çok evren dünya düzeni gelecek hakkında düşünür. Hep uzun ilişkisi olmuş ama evlenememiş. Gelenekler erkekten düğünde istenenler vs onu korkutuyor. Erkeğin baskın olduğu bir ilişki değil çok kıskanmaz kısıtlamaz. Kıskansa bile belli etmez bazen o kadar rahat olması sinir bozuyor :) sevmediğinden değil ama kıskançlık yok gibi duruyor. Çevresi tarafından çok sevilir deli akıllı arasında bir yerde. Aile babası olacak bir adam değil ama sohbet edip zaman geçirmek eğlenceli. Ayrıca saygıya çok önem veriyor kendi kuralları var.
01 Yorumla
Soran1 yılSaygiya bende cok onem veririm. Sınırlar onemli, sohbet edip zaman gecirmek, eglenceli kisilige sahip olmak tam hemim tarifim. Bende sevgilime guvendigim icin cok dusmem uzerine ama saygi yoksa arada tabikide ayrilik olur.
Gizli Üye(30-35)1 yılEski sevgilim kovaydı... Ve sinir bozucu biriydi. Ben o sebepten sevmiyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılNeden sinir bozucuydu.
1 yılBen anlaşıyorum
155 Yorumla
Soran1 yılNormal olan budur zaten anlasilmayacak bir kisi degilimki
Yengeç1 yılAynen öyle istek atsana
Soran1 yılGizliyim istek atamam
Yengeç1 yılBana at kimse görmez
Yengeç1 yılBenimle çıkar mısın peki
Soran1 yılHayir gizliyim kimseye atamam kusura bakma
Yengeç1 yılTanışmak istiyorum ama
Soran1 yılBen seni tanimiyorum etmiyorum , reelde tanimam lazim yani ,
Soran1 yılTanisiriz tabiki Instagram yaz ulasayim ordan sana
Yengeç1 yılsen yaz benim profilim açık
Yengeç1 yılYalnız bende erkeklerle konuşuyorum sorun olur mu
Soran1 yılErkeklerle konus normal bisey bu. Yani konusuyorum derken nasil konusmak flortmu ,
Yengeç1 yılSohbet muhabbet
Yengeç1 yılArkadaşlarım falan var vs
Soran1 yılOlur et tabide dozunda, sokakta yururken veya durakta beklerken tanimadiklarinla konusuyorsan olmaz o
Yengeç1 yılİstek atsana
Yengeç1 yılYani gelip soru soruyorlar bende konuşuyorum
Soran1 yılCevap veriyorsan olur tabi insanlara yardim iyidir dozunda
Yengeç1 yılNe zaman istek atacaksın
Soran1 yılBuradan istek atmam ama instagram verirsen olur
Yengeç1 yılTamam ver instagramını
Soran1 yılnoicy. edition
Soran1 yılflorya senmisin gizlideki
Yengeç1 yılNasıl ben olabilirim bana istek mi attın
Yengeç1 yılBiri yorumunu görüp istek atmış
Soran1 yılHayir senmi bana attin. Florya yaziyordu istek kutumda. Senin hesabin hangisi
Yengeç1 yılYok o değil yeni attım
Yengeç1 yılEe napıyon
Soran1 yılBurdan yazcaksan Instagram niyr istedn.
Yengeç1 yılBen senden buradaki hesabınla istek at konuşalım dedim Instagram istemedim sen attın instayı ortaya
Soran1 yılİnsta benim fikrimdi evetde instadan konusmayi kabul ettikten sonra niye bunu diyosun. Ordan yazabilirsin artik
Yengeç1 yılBen instayı aktif kullanmıyorum hep buradayım
Yengeç1 yılSen niye buradaki hesabından istek atmıyorsun
Yengeç1 yılSakladığın bir şey var belli ki her şey açık olmalı oysa
Soran1 yılKizim sen delisin korkuyom valla senden
Soran1 yılRelax ol yavrum be
Yengeç1 yıl😄😄😄 güldürdün niye be
Soran1 yılAynen soyle gul, sana yakisiyor boyle
Yengeç1 yılCevap verecek misin
Soran1 yılNeye
Yengeç1 yılNiye buradaki hesabından istek atmıyorsun
Soran1 yılAmacin konusmak degilde hesabimi bilmek sadece , hesabimi bilme gizliden yaziyorum sonucta
Yengeç1 yılBen burayı aktif kullanıyorum kuruntu yapma bence
Yengeç1 yılSadece bana istek atıcan kim görecek
Soran1 yılHa Instagram ha bura ne farki var, aktif kullanmiyorum demen bahane. Hesabim neden onemli bu kadar
Yengeç1 yılİnstagram hesabımı gördün kimse yok kullanmıyorum çünkü sen neden saklıyorsun bu kadar
Soran1 yılHesabim yeni zaten al attim istek.
Yengeç1 yılBu hesap bu soruyu sorduğun hesap değil görmemem gereken bir şey mi var
Soran1 yılHayir bu hesabi yeni actim , sorulan soru hesabin 1. Sorusu , sorunun basligina git bak. sana istek attigim hesapta yeni
Soran1 yılGormemen gereken bisey neden olsun
Yengeç1 yılYok niye inat ettin onu merak ettim
Yengeç1 yılGarip geldi çok şüphecisin
Soran1 yılSenmi benmi
Yengeç1 yılSen 😄
Soran1 yılHesabi gordun erdinmi muradina
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
1 yılEn yakın arkadaşım kova erkeği ama ilişki için çok uygun insanlar değiller bence iyi arkadaşlar sadece
08 Yorumla
Soran1 yılEvet iliski onlara gore degil. Benim sevgilim olmaz ama birsuru kiz arkadasim olur.
Balık1 yılSon sevgilim de kovaydı onunla da sürekli bu bağımsızlık kavgasını ettik durduk merak edip sorduğumu hesap sorma anlıyordu verdiği ilgi yeterli gelmedi başka problemler de vardı ama ilişki içinde olmak için bağımsızlığı bırakmak gerekiyor bence o da kovalarda pek yok işte
Soran1 yılOyle davranirki baska bir kizlami ilgileniyor sanarsin ama baska kizla alakasi yok. Bambaska seylerle ilgileniyordur. Kafa farkli yasam tarzi farkli. Degisik kendi dunyalarinda yasiyorlar. Benim hem burc kova hemde yukselenim.
Balık1 yılAynen öyle bir de ben balığım zaten ilgi açı biriyim delirdik yani ben delirdikçe ona sardım yıprattık durduk birbirimizi. Allah kolaylık versin size sjsj
Soran1 yılBenimde balik sevgilim vardi. kiz harbiden sefkatliydi. Tesekkur ederim ona.
Balık1 yılNeden ayrıldınız peki
Soran1 yılUzak mesafeydik ve yorucuydu hersey
Balık1 yılHayırlısı olsun
1 yılÇünkü karı kız ortamı var. Maymun iştahlılar
02 Yorumla
Soran1 yılBiraz oyle ama sadik ve dengeli biri olunca duzgun ilerler iliski
Yengeç1 yılBiraz öyle diyorsan sadakat yoktur böyle erkekte sadakat yoktur. Aynı şey başına gelse ne olur bir düşün
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatıyorlar diye
063 Yorumla
Soran1 yılOnlat aldatmaz ya , seni aldattigi kisiyide aldatir. Cunku onlar flortoz ve sosyaller. Ne yapacaklari belli olmaz. Kendi dunyalari var.
Cevap sahibi1 yılTamam işte bu aldatmadır aldatıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılHerkesin kendi dünyası var. Yapmanız gereken partnerinize sadık olmak
Cevap sahibi1 yılKimse kabul etmez başka kızlarla konuşmanı.
Soran1 yılO kizlari sevdigim anlamina gelmezki bu. Ben sevgilimi sevmiyor olsam ona derim direk
Cevap sahibi1 yılKızlarla konuşma erkeklerle konuş zor mu yani
Soran1 yılErkeklerlede kizlarlada , cunku seviyorum konusmayi. Benim icin onemli olan konusmak paylasmak , etkilesime girmek.
Cevap sahibi1 yılO zaman sevgilin olunca sadece erkeklerle konuşur paylaşırsın
Soran1 yılKiz denk gelirse ki illaki gelir o zmn konusurum yine. Ben konusmasam bile bi sekilde sohbet aciliyor. Yardim istiyorlar falan her turlu konusurum yani
Cevap sahibi1 yılKonuşursan kızlarda anca arkadaş olur seninle
Cevap sahibi1 yılYardım etmekle kalırsın kimse kızlarla arası olan erkekleri sevgili diye almaz
Soran1 yılBazen onlar baska yaklasiyor ama sevgilim varsa eger mesafe koyuyorum arama o kizlarla. Kizlar anca arkadas olsun yani bisey olmaz ben her turlusunu seviyorum. Ben keyif aliyorum her turlusunden. Paylasmak zaten amacim. Benim kizlarla aram iyiken sevgilim oluyor bu engel olmadi hic.
Cevap sahibi1 yılSoruyu niye sordun o zaman. Biz sevmiyoruz kızlarla konuşmaya muhtaç kişilerin. Kızlarla konuşmak için inatlaşan erkeklerde sevgili yapmasın bir zahmet ihtiyacınız yok
Soran1 yılAma bazen oluyor cok etkileniyorum oda ayni sekilde , sonra sevgili oluyoruz.
Cevap sahibi1 yılİşte senin etkilenme durumun var öyle kız gelir konuşur etkilenirsin sevgilinde var kimse seninle olmak istemez
Soran1 yılAma ben bir kizla sevgiliysem demekki ona bağliyimdir , baska kizlardan etkilenmem yani neden etkileneyimki. Sevgilim oldugunu bildikleri halde bazen beni etkilemeye calisanlar oluyor, gereksiz temasta bulunanlar oluyor sevgilim oralardan kaçmami istiyor bende kaçiyorum
Soran1 yılYani kizlarla konusmam beni istemelerine engel olmadi suana kadar. Veya sevgilim cok sorun etmedi. Ama ara sira kavga ediyoruz bundan dolayi , o bazen cok kiskanclik yapiyor bende anlam veremiyorum. Yani bir kizla konustum diye hemen ona aşık olacak halim yok. Benim kalbim ruhum sevgilime karşı zaten :))
Cevap sahibi1 yılO zaman sevgilin gitsin erkeklerle konuşsun flört etsin aç önünü
Soran1 yılFlort etmekten bahsetmiyorum , normal sohbetten bahsediyorum. Sevgilim her erkekle konusmaz. Sinifindaki bi kac erkekle konusuyor tabi normal bi durum bu. Zaten cok sosyal biri degil. Ama ben sosyalim yapim boyle. Birde onun cabuk etkilenecegini dusunuyorum , o yuzden erkeklerle konusmaz o cunku bana aşık.
Cevap sahibi1 yılKonuşuyor diyelim sosyal biri oda ne olacak
Soran1 yılSosyal biri olsun ama genelde sevgililerim baska erkeklerle konusmazki. Yani yapisi boyle olmayan biri sosyal olmaz.
Soran1 yılYani senin dedigin onun gelen erkekle flort ediyosa o zmn beni sevmiyor olur.
Cevap sahibi1 yılE sende yapıyorsun
Cevap sahibi1 yılSevgilin varsa neden bu soru
Soran1 yılŞu an sevgilim yok zaten. Onceki sevgililerim uzerinden ornek verdim hep
Cevap sahibi1 yılSen benle sevgili olur musun
Soran1 yılReelde tanimam lazim, burdan ben seni taniyamam. Birde sen beni cok kisitlarsin , yani seni seviyorum diyorsam bir kiza bana guvenmesi lazim , baska kizlarla konusmam onlari sevecegim anlamina gelmiyor. Ama siz oyle dusunmuyorsunuz iste.
Cevap sahibi1 yılBende erkeklerle konuşmaya devam edersem tolere ederim
Cevap sahibi1 yılBende çok sosyal biriyimdir gelip konuşan erkeklerle konuşurum çevirmem yani
Soran1 yılSen daha en bastan zitlasmaya basladin benle. Bana saldirmaya kalkmada sonra
Cevap sahibi1 yılYok bende erkeklerle konuşursam karışmazsan olur
Soran1 yılTamamda sen en bastan beni sınamaya calisiyosun. Amacin beni sınamak benle sevgili olup sevmek falan degil. Hicbir sevgilim senin gibi degildi. Beni reelde tanisan boyle olmazdin gerci.
Cevap sahibi1 yılYok ciddiyim erkeklerle olan sosyalliğime karışmayacaksan olur
Cevap sahibi1 yılÇünkü bende herkesle konuşuyorum
Soran1 yılDedigimi anlamadin. Benle sevgili olma amacin beni sevmek degil, beni sınamak. O yuzden olmaz.
Cevap sahibi1 yılYok kova erkeklerini beğeniyorum ben
Soran1 yılBiz senle birbirimizi yeriz. Daha cok sen beni yersin , saldirirsin net
Cevap sahibi1 yılYav evet mi hayır mı cevap ver
Soran1 yılHayir oldugunu anlamadinmi
Cevap sahibi1 yılSil bu yorumu
Cevap sahibi1 yılBenim ilk yorumumu sil
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılSil rahatsız oluyorum
Soran1 yılOl
Cevap sahibi1 yılSil cevabımı dedim sana
Cevap sahibi1 yılUzatma virüs müsün nesin sil
Soran1 yılNo
Cevap sahibi1 yılUmarım sana önüne gelen erkekle konuşan Kızlar denk gelir hepsi karında dahil erkeklerle konuşsun sohbet etsin bedduamda tutar bugün bu söylediğimi unutma yaşayınca aklına gelsin.
Cevap sahibi1 yılKaraktere bak kendisi önüne gelenle olacak konuşacak ama kız arkadaşları kimseyle konuşmasın sadece kendisiyle konuşsun var mi öyle dünya yaşattığını yaşa bütün sevgililerin eşin konuşsun erkeklerle bak bakalım sonra mıymıntı gibi konuşmadan duramam diyebiliyor musun öyle ol ki karını erkeklerle ayırmaktan sen kızlarla konuşama
Soran1 yılBeni seven bir kiz zaten baska erkeklere ihtiyac duymaz , bu yuzdende konusmaz, sen kafani orya takma guzelimm. Boyle tarif ettigin bir kiz istedigi erkekle de konusabilir ben hayatinda olmus olmayacagim icin
Cevap sahibi1 yılİhtiyaç duyma değil bu konuşacak. Aynı senin yaptığın gibi konuşacak. Herkese cevap verecek sosyalleşecek erkeklerle…
Cevap sahibi1 yılSenin hayatında Kızlar varsa sevgili olmaz kusura bakma. Kimse enayi değil sen konuşacaksın flört edeceksin o kız sana bağlı olacak yok ya yaşa hepsini
Soran1 yılHayatimda kizlar var ama sevgilimin yeri en ayri ve en usttedir hepsinden.
Soran1 yılSirf ben yapiyorum diye yapiyorsa zorunluluktan yapiyodur , yapisi geregi degil. Ama benim yapim boyle. Kabul etmeyen kizada zorla kabul ettirmedim hicbir zmn
Cevap sahibi1 yılBende duamı ettim sana doğuştan öyle olan kız gelsin
Cevap sahibi1 yılAynı senin gibi biri gelsin sana
Soran1 yılDogustan oyle olan kiz bana gonlunu kaptirmaz , kaptirmadigi icin ise beni sevmedigi anlamina gelir, beni sevmeyenlede sevgili olmam.
Cevap sahibi1 yılNiye kaptırmaz mesela
Cevap sahibi1 yılBen ettiysem olur bekle izle sadece aynı şeyleri yaşayacaksın
Cevap sahibi1 yılBeyfendiye bak kendisi karı kızla konuşacak ama kız arkadaşı sadece kendisiyle olacak yok ya
Soran1 yılBen zorla yapmiyorum bunu kimseye. Ayrilmak isterse ayrilir.
Cevap sahibi1 yılZorla yap yapma donanacaksın seninde sevgilin erkeklerle konuşacak
Soran1 yılZorla yaparsam eyvallahta , zorla yapmadiktan sonra benim sorumlulugumda degil , onun karari.
Gizli Üye(25-29)1 yılAslan sever kadın
11 Yorumla
Soran1 yılEvet aslan kadinlari ile uyumluyuz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım