Kova burcu hem kadınını tanıdım hem erkeğini.. ikisi de berbatlar. Kadın olan arkadaşımdı çok egolu.. iki yüzlüydü. Erkeği ise sosyal medyada tanışmıştım. Hayatımda gördüğüm en pişkin erkeklerden biriydi. Sevmediklerine çöp poşetinden bile daha beter bir muamele gösteriyorlar. Severlerse tam severler orası ayrı.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKendi burcum akrep , sevdik mi damardan seviyoruz b0k var sanki bu kadar bağlanacak , damarlarımızı kessen sevdiğimiz kişi olarak akar. Vallahi sevmiyorum bu huyumu ve birde duygusal olmak başa bela. Daha ketum olmayı ve sevdiğim zaman deli gibi bağlanmamayı isterdim
00 Yorumla
1 yılNefret ettiğim burç yok 🦋
10 Yorumla
1 yılNefret edecek kadar ciddiye almam
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Reyhan, gizemli hanım! 🌙 İnsanların burçlara dair sevdikleri ve sevemedikleri her zaman bir muamma olmuş. Hava grubu, yani İkizler, Terazi ve Kova, gerçekten enerji dolu ama bazen değişkenlikleri baş döndürebilir, değil mi? 😌 Ama unutma, her burcun kendine has bir güzelliği ve zorluğu var. Sorun aslında burçta değil, burcun etkisini nasıl yaşadıklarında...
Sen hangi grupları daha çok seviyorsun peki? Seni etkileyen bir burç var mı? Belki astrolojik haritana bir bakarsak, çözebiliriz bu hislerinin gizemini! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılhic ilgilenmiyom ve anlamiyom bu kadar kafa yormayin bence bu burclara kisinin kendisine karakterine bakin burclar daha cok isin susu pusu gibi sonucta ben mecbur degilim burcumda yazan o kotu yanini tasimaya degilim yahu mesela mecburmuyum sirf burcum oyle diyor diye de ona gore karakter sahibi olamazsin oyun karakteri mi olusturuyoz burada sacmalik..
32 Yorumla
Koç1 yılHava grubu musun doğru söyle 😄
Cevap sahibi1 yılanlamiyorum o ne
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBurçlara göre yargı dağıtmıyorum. Tanıyarak karara varıyorum insanlarla alakalı. Tek bir burç kötü olsaydı o zaman tüm kötüler aynı burç olurdu.
50 Yorumla YAY olarak nefret ederim şu koçlardan ve doğum haritası kötü aslandan yaya karşı da nötrüm
Toprak grubu seviyorum ve su grubu balık ve Yengeç akreple de zevk yaşarım
Başak ve Oğlak bayılıyorum ama kendini geliştirmişse ve boğa 🥰
313 Yorumla
Koç1 yılKoçtan?
Yay1 yıl@HaymatlosAşk evet patavatsızlar öyk kkk😝
Oğlak1 yılYaşlarda patavatsiz değil mi ben öyle biliyorum iyi işte iyi anlasirsizniz koclarla
Koç1 yıl@eeecitahhh senin burç ne :)
Yay1 yıl@eeecitahhh yayım ama Ay burcum balık
Koç1 yılBen de koç burcuyum. Neden gömdün koçları bu kadar :)
Yay1 yıl@HaymatlosAşk çok gördüm garip patavatsızları ondan yani kabalar onun dışında fazla problem yok
Koç1 yılBöyle düşünmene üzüldüm doğrusu 😞
Koç1 yılYay burçları ile çok iyi anlaşırım ben ayrıca @busraapue
Yay1 yıl@HaymatlosAşk olabilir tabiki
Koç1 yılAma sen çok genel yaklaşıyosun olaya :)
Oğlak1 yıl@HaymatlosAşk oğlak
Yay1 yıl@eeecitahhh Oğlak iyidir🥰
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç bir burçtan nefret etmiyorum. Ama yay kadınları ve erkekleri nedense sebepsiz yere beni bir sevemiyor hiç bir şey yapmadığım halde.. Çözemiyorum yay burcu çok sevdiğim 2-3 arkadaşım var.. Ama diğer burçlarla bir şekilde arayı bulsam bile yay burcuyla ne kadar pozitif olursam olayım arayı bulamıyorum. Ben de uğraşmıyorum.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYine de burçlara göre hareket etmemek lazım arkadaşlarım hariç sevdiğim 2 kişiyi daha hatırladım. 😁
1 yılBurçtan çok anlamam ama yay burcu olduğunu söyleyen kadınlardan ask konusunda biraz uzak durmam gerektiğini anladım
24 Yorumla
İkizler1 yılNeden nasıl olurlar? Yengem yay burcu biraz ipucu verde ona göre davranayım😂
Koç1 yıl@onlyteenage aşk dilimiz farklı onlar sahiplenmeye gelemiyorlar, birazz rahat takılmayı seviyorlar.. Ben de öyle bi sahiplenirim ki uyurken rüyasında boşluğa düşer gibi olduğunda bile benim tutacağımı bilir o yüzden yay burcu olduğunu söyleyen tüm flörtlerimle çok tartışıyorduk
İkizler1 yılyok bea benim yengem abimi çok sahiplenir. Sanmıyorum öyle olacağını.
Koç1 yıl@onlyteenage yengeni bilmem. Ben kendi tecrübelerimi söylüyorum ve örnekte abini sahiplenmesi değil abinin onu sahiplenmesiyle alakalı olması lazım.
Gizli Üye(25-29)1 yılEn büyük manipülasyoncular ikizler, yengeç ve kova bunları dünyadan silin birbirine kzık atan insan kalmaz. İkizler fırlama görünür ama içlerinde eziktirler. Yengeç duygusal görünür ama duygularınızın içine eder. Kova akıllıyı oynar başkasının işine karışıp bir işe yaramayanlardır. Net üçüde çöptür binbir tane maskeleri vardır saygılar.
01 Yorumla
Oğlak1 yılİşte o ezikliklerini başkalarından çıkarırlar
1 yılaslanım ikizler yengeç yeni ekledim akrep ne kaldı geriye :)
234 Yorumla
İkizler1 yılAslan burcunda hiç kolay değil
Aslan1 yıl@Haziranikizleri ne gibi kolay değil sevgili bile yapmıyorum daha napalım :)
İkizler1 yılValla evde küçük bir asla yaşıyorum fazla bencil :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri düzenli dövmen lazım :) kedi mi çocuğun mu
İkizler1 yılÇocuğum :) nasıl kıyıp dövüyüm :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri ben aşırı yaramaz hiperaktifdim yaptıklarımı yazmaya kalksam buraya sığmaz işin zor :) şu an kuzu gibi sessiz takılıyorum bekar ne oldu bana bende bilmiyorum
İkizler1 yılTüm aslanlar mı aynı acaba uyurken bile sakin değil zaten uyuduğu da çok az
Aslan1 yıl@Haziranikizleri o fazla enerji den 20 yaşın dan sonra düzelmeye başlar yavaş yavaş :) işin zor senin gururlu kinciler birde
İkizler1 yılKinci olduğunu öğrendim. 20 yaş mı benim çocuğum daha 20 aylık süre çok uzun 😂😂😂
Aslan1 yıl@Haziranikizleri o daha zaman var cami avlusuna at kaç :D
İkizler1 yılKıyamam ki ;) moralim bozuldu şu an :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri şaka yapıyorum aslan iyidir hayırlı evlat katagorisin de benim 5 Ağustos özelkleri maalesef ki bazıları bulunuyor :) senin işin zor
İkizler1 yılİnatla anne demeyen bir oğlum var bakalım inşallah hayırlı olur. :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri benim ilk kelimem para olmuş ilk vukatım ise babamın cüzdanın da para çalmışım marklar vardı o zaman euro yoktu 15 aylık iken :) videosu da var suç üstü isallah hayırlı olur :)
İkizler1 yıl😂😂😂😂😂 bizimki kartla araba anahtarını alıp kapıya dikiliyor :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri 1,5 yaşım da evi 6 yaşım da evin arkasın daki ormanı yaktım hayırlısı olur issalah :d
İkizler1 yılYuhhh ;) ya çok korktum şu an.
Benimkinin yaptıkları çok normal o zaman :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri ateş ile oynamayı seven burç ateş bükücüler gibi avatar izleyip kendini geliştirmen lazım her zaman bir kova su bulundur etrafın da ileride lazım olabilir 🙄
İkizler1 yılBizimki yakmaz ama evi su basabilir :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri işeme sçma evresi bitince yakım dönemine girebilir kendim den yola çıkıp anlatıyorum :) iyi ki evlenmedim benden bir taneyi dünya kaldırmaz sizleri düşünüyorum 🙃
İkizler1 yılYani kıyametimize az kaldı dediğine göre :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri her şerde vardır bir hayır 🙃 bakalım 3 vakte kadar zorlu çileli bir yol bekliyor seni :)
İkizler1 yılAğzınızdan bal damlıyor :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri evet :)
İkizler1 yılAhh ahh :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri ah bu ben 🙃
İkizler1 yılAllah yardımcım olsun :) annenden taktik almak lazım
Aslan1 yıl@Haziranikizleri tedavi görüyor :) benden öncesi sonrası sorgulaması
İkizler1 yılYazık kadına :)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri kayahan bir aslan miyav dedi dinlet çocuğa gelişiminde olumlu etkiler olabilir 🙃 asıl yazık bana
İkizler1 yılHahhaha :) neden yazık sana
Aslan1 yıl@Haziranikizleri eski dramalarım çocukluk tranvalarım depleşti :D
İkizler1 yılSuçta benim gibi duruyor;)
Aslan1 yıl@Haziranikizleri aslan burçları yaradılışa karşı tanrıya karşı 🙃 hı biraz öyle oldu bak şimdi bana 9 yaşım da evlatlıksın dediler leylekler getirdi seni dediler şu an bile herkes adı ile hitap ediyorum :)
Hava burćlarının neresini sevmiyor sun. Hepside sosyal enerjik eğlenceli ve mutlu burçlar. Ben akrep erkeklerini sevmem. Bide basak burcuyla oğlak burcu çok soğuk ve asosyaller bu yüzden biraz sevmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadaslar yaya niye bu kadar yüklendiniz dndndds yay çok da umursamaz hayatı nefreti yoktur pozitiftir enerjisi yüksektir arkadas olarak gayet keyifli biri bencem bi arkadas öyle deyyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBalık burcunu sevmiyorum
Bunun insanlarla alakası yok ben balık tutmayı seviyorum ve balık tutarken hiç oltama takılmıyor 😀😀20 YorumlaNefret ettiğim bir burç yok ama en çok anlaşamadığım veya sevemediğim Aslan, Kova ve koç burcu sanırım. Ama herkes aynı değildir tabi, karaktere bağlı değişir.
00 YorumlaAstroloji saçmalığın daniskasıdır. Burçlara değil “akrep burcu”na inanıyorum. Yaklaşmayın, yaklaştırmayın! :)
11 Yorumla
Akrep1 yılAynen öyle
1 yılBir burctan neden nefret edilir birinin karakteri kişiliği tavrı nefret ettirir burcu yükseleni tuttuğu takımı memleketi ideolojisi değil
10 Yorumla
1 yılBurca göre insan seapmiyorum ama basaklar cok cirkef oluyo ya jxhsbd
23 Yorumla
Başak1 yılmuhtemelen bir şey fark etmiştir çok kuralcı dediğim dediktir başak
Yay1 yıl@opalyacobendimdemis hay onlarin kurallarina
1 yılAslan kesinlikle anlaşamadığım kişiler genelde aslan çıktı bazen çok iyi oluyorum bazende boğacak kadar çıldırıyorum o yönetme arzularına :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKova sevmiyorum çok geçimsiz düşman başına çok her şeye muhalefet balık hiç sevmem aşırı manipülatif hani derler ya anasının hami olmuş kesinlikle öyle bir özelliği var aşırı duygusal mik mik çekilmez
05 Yorumla
Balık1 yılbol keseden atmak kolay tabi. d bilmesek inanıcaz. d
Cevap sahibi1 yılBol keseden attığım yok bu iki burç çok sıkıntılı eleştiriye açık değilsin anladığım kadarıyla ya da ikisinden birisin ya kova ya da balık astroloji ile ilgileniyorum 10 yıldır
Balık1 yılkim manipülatif acaba bu yorumundan sonra. d
Cevap sahibi1 yıl@battalgazi007 tamam yaram var anladım kova veya balık burcu şahıs eleştiriye açık olman lazım kudurmanı gerektirecek bir durum yok ;))
Balık1 yıleleştiriye açık olmadığımı kim söyledi ben sadece gerçek dışı genellemeci paylaşımlara karşıyım
Gizli Üye(36-45)1 yılAkrep, Başak, Aslan, Yay
Şansıma kaç akrep - başak - aslanla tanıştım, sayamadım. Hepsi aynı mı olur ak😒 Biri işletmeci💔 Biri YALAN... Öbürü BENCİL... Bir öbürü de ❤️ konusunda çıkarcı ve dengesiz😏03 Yorumla
Yay1 yılhangi burçsun söyle bana ona göre söyliyim hangiyle uyumlu oldugunu
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim, gerek kalmadı zaten, geç de olsa keşfettik sonunda. Koç, Balık, İkizler en iyi anlaştıklarım...
Yay1 yıltamam burcun ne merak ettim. Balıkla anlaşamayan zaten kendisi sorunludur.
1 yılBende bütün burçlar ile anlasirim.
Ama yengeç Burcu sözünden döndüğü için ben sözünden dönenlerden haz etmiyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıluyuz başaklar, pinti oğlaklar, manipülatif balıklar, duygu sömürüsü yapan yengeçler. koç, akrep, ikizler, aslan bile daha çekilir. :D
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıleğlenmeyi biliyorlar :) bir duruşları, güvenleri var. aslanlar o gruptan iyidir kafa mkmezler en azından. p
Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Dominant Aslan , küstah egolu ve kontrol hastası Başak
14 Yorumla
Koç1 yıl@sarışın97 istisnalar kaideyi bozmaz
1 yılBenim pek burçlar hakkında bilgim yok, yay burcuyum, hangilerinden nefret eder yay burcu? 😊
10 Yorumla
1 yılhic analamm burcatan sama kendini begenmis ytiplwr kadin veya erkek nefret ederim
10 Yorumla
1 yılMerhaba,
Koç burcu! 😅
4 senemi çöp etti! 😅00 Yorumla
1 yılNefret etmiyorum ama anlaşamadığım burçlar hep aynı.
00 Yorumla
1 yılNefret ettiğim burç yok uyumlu olmadığım burçlar var sadece
00 Yorumla
1 yılBoğa burcu olanlar genelde sevmediğim tipler çıkıyor
00 YorumlaYok yani öyle bir burç. Kolay kolay kimseden nefret etmem
00 YorumlaNefret degil ama yengec erkegi ciks , birde terazi kadını
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum ki hepsi değişik davranabiliyor😂
00 Yorumla
1 yılTam Aslan kadını gibi giyinmiş sin haa açık saçık esc gibi yani uzaktan görsem net esc derim
03 Yorumla
Aslan1 yılNe alaka her aslan kadını öyle mi giyiniyor!!! Saçma handikaplara kurban zihinler nefes israfı cidden..
Oğlak1 yıl@avicenna90 sizin gibi oelerde tam d*l israfı ne kadar Aslan gördüysem hepsi böyle giyiniyor aw hatta içlerine jartiyel guyen bile vardı
Aslan1 yılBir aslan belli ki seni çok üzmüş konuşmalarına dikkat et sen benim gittiğim otelin kapısından çöpçü olarak bile giremezsin 2 erkek anası evli barklı kadınım herkesi bir tutmamayı öğretmemiş demek ki hayat sana ama yolun daha uzun öğretir meraklanma bye
1 yılBaşak yengeç balık gibi toprak ve su gruplari... hava grupları ise hepsiyle iyiyim
00 Yorumla
1 yıloldum olası hiç anlam veremedim bu burç meselesine 🤦♀️
00 Yorumla
1 yılYay ve koçlara karşı bi nefretim var bi de boğalara
00 Yorumla
1 yılKoç burcundan nefret ediyorum tek kelimeyle dinlen dinlen kaç
00 Yorumla
1 yılBen de ciddi ciddi burç muhabbeti yapanlardan hiç hoşlanmıyorum.
00 YorumlaBurçlara göre stil insandan nefret etmemde yay burcu diyebilirim bunaa.
00 Yorumla
u 1 yılNefret ettiğim burç yok ama anlaşamadığım burçlar var bana zıt olan
00 Yorumla
1 yılİkizlere zaafım var onlara muhtemelen
11 YorumlaKova, ikizler, başak,
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurça göre insan ayırmam ama balık ve yengeçlerle yıldızım barışmıyor aşırı alıngan, tripli oluyorlar.😂
01 Yorumla
1 yılBurçlar konusunda sıfır bilgi 😂 sadece bendeniz teraziden nefret eden var mı acaba merak ettim 🙂
012 Yorumla
Aslan1 yılYani olay kişisel, burç bahane 😂
Aslan1 yılFarklı bir teknik 🙂
Terazi1 yılİkizler demeyip terazi dememe şaşırdım
Aslan1 yılOlaya tamamen yabancıyım
Terazi1 yılOlaya yabancıysan neden terazi diyorsun kişisel olarak birini sevmedin terazi burcu özelliklerini falan bilmiyorsun bence
Aslan1 yılHeee olaya sen benden de yabancısın 😂. Benim burcum terazi ya
Terazi1 yılHe o manada yazdın ben yanlış anladım valla uykusuzluktan normal dhshkss
Aslan1 yılOlur olur 🙂
Terazi1 yılTerazi uyumlu ve dengeli olduğu için burçlar arasında çok arabulucu bir burç terazi burcunun bir antipatikliği olduğunu düşünmüyorum Benim yükselen başak terazi ile hiç alakam yok ama tanıdığım bütün teraziler böyleydi çok azdır anlaşamadığım terazi
Aslan1 yılSevindim 🙂 çok ilginç geliyor bilmiyorum yani gerçekten böyle bir genelleme mümkün olabilir mi? Eğer öyleyse astroloji dinlerden çok taraftar toplar 😄
Senin sevmedigin hangisiyse bende onu sevmiyorum
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 475 cevap paylaştı. Öylesi yok benim aslında ya insanların saygısız ve bencil olmasına bakarım ve uzak dururum zaten yakın olduğum insan yok neredeyse 🤷
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurçları takıntı yapan insanların burçlarını sorduktan sonra aldığım burç cevapları.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArslan ve terazi berbat arkadaş ya uzak dursunlar denge yok hıcbırınde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBalık pis sinsiler
11 Yorumla
1 yılbaşak, akrep koç, bazen balık, falan
28 Yorumla
Yay1 yılsen nesin
Akrep1 yıl@acayipadamm yay benim
Yay1 yılhmm
Akrep1 yıl@acayipadamm noldu ki
Yay1 yılsadece merak
Akrep1 yıl@acayipadamm tmmö
Akrep1 yıl@sarışın97 ben erkek kastediyorum
1 yılOğlak, İkizler ve Balık kadini.
Koç erkeği ve Kova erkeği.
Kendim akrep burcuyum, yükselenim aslan.
00 Yorumla
1 yılher burcun iyi ve kötüsü vardır ama kovaların hepsi kötüdür bunu böyle bilin
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYay bir erkek girmişti hayatıma aslında tek tanıdığım yay burcu olan erkek kendisiydi... Berbat bir enerjisi var gezip tozmak yaşam biçimi, terazi kadını olarak ben bile tahammül edemedim
02 YorumlaSevmediğim kişilere gidip burçlarını sormadım. Manyakça olurdu.
10 Yorumla
1 yılBen su grubuyla pek anlaşamıyorum manipülatifler
10 Yorumla
1 yılAkrep olarak timsahları sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanlıkla burçların bir alakasi yok.. her burçtan karaktersizlere denk geldim
00 Yorumla
1 yılAslan çoğunun ağzı çok iyi laf yapio ve asiri manipulatifler iyi yalanda söylüyorlar hepsi
00 Yorumla
1 yılHava grubu olmuyor ben su grubuyum ikizler, terazi ve yay olmuyor bende.
00 Yorumla
1 yılNefret edecek kadar önemsediğim yok, her burcun insanı da aynı olmuyor.😊
00 Yorumla
1 yılEn sevdigim yay grupları ve yengec
33 Yorumla
Yay1 yılNe zararımız var. En iyi burç yay burcudur.
Kova1 yıl@ggoodvolunteer zaten sevdigim dedim sevmediğim demedim
Yay1 yıl😅🤣 bende yanlış anlamışım.
Astroloji & Burçlar konusunda 673 cevap paylaştı. İkizler akrep ve başak
26 Yorumla
1 yılHava diye burc mu çıktı simide
01 Yorumla- Devamını Gör (155)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem