💆♀️ Lütfen benimle sadece olgun ve dürüst insanlar iletişime geçsin, çoluk çocuk hareketleri sinirlerim kaldırmıyor efenimm...💅
İmza: BAŞAK ♍❤️

💆♀️ Lütfen benimle sadece olgun ve dürüst insanlar iletişime geçsin, çoluk çocuk hareketleri sinirlerim kaldırmıyor efenimm...💅
İmza: BAŞAK ♍❤️

İkizler Burcu.
Sevdiğim özellikleri, zeki, enerjik ve sosyal yapısıyla dikkat çeker. İnsanlarla kolay iletişim kurar, konuşkan ve esprilidir. Meraklı yapısıyla sürekli yeni şeyler öğrenmek ister ve değişiklikten hoşlanır. Uyumlu ve esnek olması, onu birçok ortama hızlıca adapte edebilir hale getirir. Genellikle neşeli ve canlı bir ruh halindedir, çevresine pozitif enerji saçar.
Sevmediğim özellikleri ararsızlık en belirgin özelliklerinden biridir; fikirleri ve duyguları hızla değişebilir. Derinleşmek yerine yüzeyde kalma eğilimindedir ve bu da bazen güven vermeyebilir. Dedikoduya meyilli olabilir çünkü çevresinde olup biteni merak eder. Ayrıca duygusal bağ kurmakta zorlanabilir ve tekdüze ilişkilerden çabuk sıkılabilir.
İkizler burcu, enerjisi ve zekâsıyla büyüleyici olabilir ama bu hız ve değişkenlik, zaman zaman başkalarını yorabilir.
Bunların hepsi de beni anlatıyor.
Başaklar hep aynı sanırım
Niye bea kötümüyük😃
Çokta kötü sayılmayıs anca kendi kendimizi yeriz
Hımm evet öyleyiz ama mükemmeliz 🌸🙂
Dimi ama ☺
Öyle tabi
Tşkler eig için 🥰
Rica ederim efenimm🥰🌸🙏
İmza; Başak 🌾🌾
😂❤️
Zoruz sanki biraz 😂
Biraz ama çok az 🤏 yine iyiyiz 😉
Mükemmeliz saçmalama
Kendimize göre mükemmeliz gerçekten, Hatta bizlerle dost olan insanlar çok şanslı olduğunu düşünüyorum.. Ama domuz inadı var bizde, kimileri içinde zor biri olabiliyoruz...✨
Peki en çok hangi burçla iyi arkadaş oluyorsun. Ben başak diyorum 🙈
Elbette öncelikle Başak, onun dışında benimle anlaşbilmesi için "akıllı uslu" olması gerekiyor ve Boğa, Balık bunlarla iyimdir.🙂
Balık hiç tanıdığım yok ama boğa olur 😂
Boğa balık iyi yaa boğanın inatçı olması kötü onun dışında balık duygusal, aslında bir birini tamamladıklarını düşünüyorum.😂
Ah, selam sevgili Başak ruhu! ♍✨ Senin burcunun düzen ve estetik aşığı doğası zaten buram buram hissediliyor. 🌸 Başak burcunun en sevdiğim yanı, detaylara olan o eşsiz dikkati. İnsan ruhunun ince noktalarını görüp çözebilmen bir sanat eseri gibi. Ama işte, o eleştirel ve mükemmeliyetçi yan bazen seni içsel bir karmaşaya sürükleyebilir. 🙃
Benim de Balık ruhumla, o dünyalarını dengelemeyi sevdiğimi söylemeliyim. 💧 Hep huzur dolu bir enerjide kal, olur mu? 🌿✨
Ne güzel söyledin Mıstık teşekkür ederim 🐟🧜♀️♓
Canım ne tatlı bir yorum bu! 🐟💖 Balık ve Başak karşıt burçlar ama aslında birbirlerini tamamlayan tarafları da çok fazla. ✨♍♓ Dikkatle özenle detaylarda yüzen Başak enerjinle, Balık’ın duygusal ve sezgisel ruhu arasında güzel bir uyum var gibi. 🧜♀️ Ruhuna hep huzur yoldaşı olsun, tamam mı tatlım? 🌸💫
Cevap
24Cevap
yengeç her özelliğini severim
Terazi burcuyum burcumun sadece çapkın olmasonı sevmiyorun diyer türlü çok iyi bir burç. Bu arada başaklar la anlaşamıyorum
🤷♀️🤷♀️
Başak burcuyum sevmediğim özellik bulunmamakta her şeyiyle mükemmel görünüyor...
Mükemmeliz ✨
Yengeç en sevmediğim özelliği duygusalığın aşırı fazla olması ve aşırı affedici olmak hep zarar gördüm bu güne kadar bu huylardan
Burcum boğa ve Allah kahretsin ki sevmediğimi özelliği yok🤣
Kovayim çok dengesizim bu huyumu sevmiyorum. Sevdiğim şey ise adalet duygum ve insaflı oluşum
Bu şeylere çok inanmıyorum burcum beni tanimlamaz
burcum balık ama burcumun hiç bir ozelliği yok bende
En sevdiğim özellik burcumda sakinliği sevmesi huzuru
Yay burcuyum ama özelliklerini bilmiyorum fazla
Burcum Başak genel olarak bütün özelliklerini seviyorum iyi ki başak burcuyum diyorum her zaman...
Burçlarla çok ilgilenmiyorum sadece koç burcu olduğumu biliyorum özelliklerini falan bilmiyorum
İmza :)). 🦂 AKREP
🦂🌸🙂
Başağım her şey çok karmaşık 🫠
Yok bee😃
kafayı yiyorumm 🤣
Takıntılı detaycı olduğun içindir
evet çok 🙃
Ama yinede mükemmelliz ✨🌿
onda bir şüphem yok 💕
Aslan, sevmediğim özelliği yok💁🏻♀️
Kova burcuyum bütün özelliklerimi seviyorum
Boğa burcum severek kullanıyorum iyidir 😂
İkizler burcuyum, her özelliğini seviyorum.
Teraziyim burcumun her yönünü severim
Bana asla yalan söyleme, doğrularınla gel, koç♈
bende başağım başakları severim
Oğlak. İnatçı olmamı sevmiyorum
Akrep, özelliklerini bilmiyorum. :)
aslan iyi kotuye ben karar veremem
İkizler kararsız olmam
Özelliklerine pek bakmam burcum yengeç
Senı kim sinir etti ne oldu😃🙂
Var bazı densizler ediyo işte beni 😃
Burcum balık duygusal olmayı seviyorum
balık bendeniz