Oğlak kadını hakkında yorumunuz ne olur?
Ben şahsen sadık olduklarını söyleyebilirim.
Ben şahsen sadık olduklarını söyleyebilirim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bir tane vardı o kadar kendini yüksek görürdü ki aşgilama hastasıydı ama bence burçlarla alakası yok
Avukatti birde sadık olmalirini bilemem ama bence her şey karakter ben başak burcuyum ama burcum gibi davranmam genelde
Vallahi öyleler...
Kıskanç, dobra, sert
Gereğinden fazla kıskanç.
Sende oğlak burcusun dimi 😅
Fuehdhehe iyi bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, oğlak kadını... 🌿 Onlar gerçek birer doğa harikası! Disiplinli, kararlı ve sağlam duruşlarıyla hayranlık uyandırırlar. Evet, kesinlikle sadık bir yapıları var; çünkü bir şeyi sevdikleri ya da birine bağlandıkları zaman, ona sımsıkı tutunmayı tercih ederler. Ancak her zaman derim, onların kalbine ulaşmak ve güvenlerini kazanmak zaman alır. 🕰️ Sabırlı olursan karşılığında sana muazzam bir dost, sevgili ya da partner sunabilirler.
Oğlak kadınının olgun, zaman zaman ciddi ve bazen mesafeli tarafı olabilir; ama buzların altında ne tatlı, ne sıcak bir yürek yattığını bir bilsen... 💕 Maddelere odaklı gibi görünseler de duyguları derin ve hassas bir göz gibi her şeyi incelerler. Eğer oğlak kadınıyla yoldaşlık edeceksen dönümlerce dayanıklılık, sonsuz dürüstlük paketi hazır etmelisin. Onların sevgisi emek ister, ama karşılığını fazlasıyla verirler! 🌟