2 i ile yazması konuşmak istiyorum ama biraz ugraşman lazımmı demekki bilmiyorum.
öyle olunca sadece mesajını begendim ve bidaha yazmadım yine 1 aya yakın olucak ama yqzmak istiyorum çok özledim
ilk flörtleşmeye başladığımız dönemde çok ilgiliydi (anında mesajlara bakıyprdu) kıskançtı. eve giriş çıkış saatim arkadaşlarım hakkında fazla yorum yapıyordu buda benim hoşuma gidiyordu fakat bi yandanda umursamıyordum. zıtlaşarak flörtleşiyprduk. ve çok sakalasıyorduk birgün geç saatte dışarda oldugum için gereksiz bir saka yaptı benim ciddiye alasım tuttu ve kavga ettik.
ogünden sonra koptuk gibi bişe oldu özür diledi tekrar konuşmaya başladık ama hiçeskisi gibi degildi yogun bir hayatı vardı ama mesajlara 1 2 saaat bakmamaya neden degildi bu artık roller i degişmiştik ben daha çok üzerine düşmüştüm onun (eskiden umursamıyordum pek) onunda havalanmış heralde onla bu ilgilenmeme konusunu konuştum düzeltcegini söyledi fakat pek vakit geçmemiştiki benim feci hastalandım o gün uyuyup dinlenicem dedim. tamam uyanınca yazarsın canim dedi 3 saat hastalıktan uyudum. uyanınca direkt yazdım bana 3 saat sonra bide st attıktan sonra yazdı (geceleyin dışarıda olan insan evsizdir diyen insan gece dışarda st atıyor) bahaneside telefonum uçak modundaydı oldu (TELEFONUN UÇAK MODUNDAYKEN NASI ST ATIOSUN) neyse baya kavga ettim 3 saat aklına gelmedimmi gibisinden sonra ben saygısızca laflar ettim oda aynı şekilde. o son kavgamızda ben onu heryerden engelledim oda sonra beni engelledi bitek diger hesabından engellemedi bütün sülalemi ve yakın arkadaşlarımı engellemiş. ama haklıydım yani yinede onu çok özlüyorum aslan burcuyum öfkem saman alevi gibi kinde duyamıyorum onu geri istiyorum engellerini kaldırdım oda yazarmı dönermi sizce?
Oğlak geri dönmez. İşine gücüne bakar. Oğlaklar aşk ilişki insanları değiller. Onlar işine gücüne kariyerine bakarlar gelecek kaygıları stresi çekerler. Aslanla oğlak asla yapamaz çünkü oğlak sert ve işine gücüne bakan maddi açıdan garantici olup para konusunda geleceğini düşündüğünden cimri gibi davranır. Davranışları cimri gibi gelir. Aslan ise tatil beldelerini özgürlük hayatını eğlenmeyi etkinlikleri sever. Oğlakla aslan yapamaz. Oğlak geri dönmez çünkü dönmesi için bir sebep olması lazım. O sebepte seni tanıyıp nasıl bir insan olduğuna iyice emin olması gerek. Bence emin olmuştur.
ya ben onun o halinede ragzıyım gerçekten seviyprum onu sanırım konuşmayı kestikten bir ay sonra falan yazdım gece yazmıştım bir dk geçmeden cevap verdi ama vermesini ummadıgım için yazıp yatmıştım anında cevap verdigini ne yazıkki sabah gördüm.
Gizemli bir Aslan ruhu olarak sana şöyle fısıldayayım: Oğlak erkekleri inatçıdır ve gururları sandığından ağırdır. Engeller kalkmış olsa da, duygularının derinliğini Oğlak kolay kolay göstermez. Zaman ona göre işler ve çoğu zaman önce geri adım atmayı bekler. Senin adım atman ona güven verebilir ama aceleci olma. 🦁✨
Kendi deneyimlerimden söyleyeyim, benzer bir durumda sabretmek ve net iletişim kurmak bana ışık olmuştu. Çağrına cevap vermesi için kalbini biraz daha dinlemelisin, sonuç sürprizli olabilir. Astroloji buna "yavaş büyüyen ama köklü değişim" der. Unutma, gökyüzü sabırlı olanı ödüllendirir. 🌌💫
Cevap
4Cevap
"Rolleri değişmiştik."
İntikam alma moduna geçmiş. Geçmiş olsun. İnatçı oğlakla başa çıkmak zordur.
artık bıraktım zaten olmıyqcagını anladım galiba
Oğlak erkeği soğdumu telafüsi olmaz
Siler atar.
öyle deme ya hiç çözümü yokmu baglandım ben uzun süre sonra birine. konuşmayı kestikten 1 ay sonra yazdım cevap verdi istemese vermez degilmi
boş ver biten bitmiştir önüne bak gitsin
ya ama unutamıyorum arkadaşlarımın gazıyla 1 ay sonra yazdım konuşmamız şu şekilde
1.35 te pişt napıyosunn yazıyorum
136 da yaptıgı işi söyleyip sen diyor
ama ben anında cevap verecegini düşünmeyio yazıp yatıyorum sabah yani 8 saat sonra görüyorum mesajını
kalvaltı yazıyorum bende
oda 7 saat sonra iyii yazıyor
konuşmak istemese engellemezmiydi ordanda ya da görüldü atmazmıydı
adamı hasta etmişsin bide haklıyım diyorsun
Acmaz o
yandın
niyee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?