Oglak burcu erkegiyle engelleştik pişmanım engeli açtım oda açarmı?

ilk flörtleşmeye başladığımız dönemde çok ilgiliydi (anında mesajlara bakıyprdu) kıskançtı. eve giriş çıkış saatim arkadaşlarım hakkında fazla yorum yapıyordu buda benim hoşuma gidiyordu fakat bi yandanda umursamıyordum. zıtlaşarak flörtleşiyprduk. ve çok sakalasıyorduk birgün geç saatte dışarda oldugum için gereksiz bir saka yaptı benim ciddiye alasım tuttu ve kavga ettik.

ogünden sonra koptuk gibi bişe oldu özür diledi tekrar konuşmaya başladık ama hiçeskisi gibi degildi yogun bir hayatı vardı ama mesajlara 1 2 saaat bakmamaya neden degildi bu artık roller i degişmiştik ben daha çok üzerine düşmüştüm onun (eskiden umursamıyordum pek) onunda havalanmış heralde onla bu ilgilenmeme konusunu konuştum düzeltcegini söyledi fakat pek vakit geçmemiştiki benim feci hastalandım o gün uyuyup dinlenicem dedim. tamam uyanınca yazarsın canim dedi 3 saat hastalıktan uyudum. uyanınca direkt yazdım bana 3 saat sonra bide st attıktan sonra yazdı (geceleyin dışarıda olan insan evsizdir diyen insan gece dışarda st atıyor) bahaneside telefonum uçak modundaydı oldu (TELEFONUN UÇAK MODUNDAYKEN NASI ST ATIOSUN) neyse baya kavga ettim 3 saat aklına gelmedimmi gibisinden sonra ben saygısızca laflar ettim oda aynı şekilde. o son kavgamızda ben onu heryerden engelledim oda sonra beni engelledi bitek diger hesabından engellemedi bütün sülalemi ve yakın arkadaşlarımı engellemiş. ama haklıydım yani yinede onu çok özlüyorum aslan burcuyum öfkem saman alevi gibi kinde duyamıyorum onu geri istiyorum engellerini kaldırdım oda yazarmı dönermi sizce?

Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar bi yerden engellemişti ordan yazdım bence bana açık kapı bırakmış insan hiç konuşmak istemese her yerden engeller. neyse dayanamayıp konuşmayı kestikten 1 ay sonra falan gece şöyle yazdım. pişt napıyosun ,1dk geçmeden cevap vermiş yaptıgı işi söylemiş ama ben hemen cevap vereceğini düşünmediğim için mesajı atıp uyudum. sabah uyanınca anında cevap verdigini gördüm ama iş işten geçmişti o akşam herşeyi konuşup halledebilirdik ama ben bu fırsatı kaçırmışım gibi hissediyorum.
Güncellemeler
1 yıl
8 saat sonra mesajına baktıgım için uyumuştum ama napim sen napıyosuna kalvaltı dedim oda 7 saat sonra iyii yazmış
2 i ile yazması konuşmak istiyorum ama biraz ugraşman lazımmı demekki bilmiyorum.
öyle olunca sadece mesajını begendim ve bidaha yazmadım yine 1 aya yakın olucak ama yqzmak istiyorum çok özledim
Oglak burcu erkegiyle engelleştik pişmanım engeli açtım oda açarmı?