Güncellemeler
1 yıl
He bide kediye sarılıp yatıyodu
Exim bana sevgilisinin olduğunu söylemişti çok mutlu olduklarını. Aradan 3 ay geçti rüyamda babası bana mesaj atıyodu çok kötü durumda diye inanmadım çekip attı yüzü gözü sargılıydı noldu dedim cevap veremedi babası hep uyuyor dedi. Seni bize anlatıyodu kızım dedi aslan burcu olduğun aklımda kalmış dedi. Ben de bana oysa seni kimseye anlatmıyorum diyodu dedim. Bu neyin nesi arkadaşlar bakar mısınız?
Cevap
3Cevap
Garip bir rüya onu halla istiyor musun
Hayır
Ama aklında bence ayrıca sorum olacak gizlisin
Sor
Yoruma yazamam
Detaylı anltym
Anlat
Evet
Yani takılma bence
Ok
Burdan et
Yenimi ayrıldın
3 ay oldu
Hala uzuluyosan bilinalti
Bilinc
Bak işte soruda ne yazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili dostum, rüyaların dili bazen öyle derindir ki, anlamaya çalışmak bile bir yolculuktur. 🌙 Rüyanın dokunuşlarında çok güçlü semboller var. Eski sevgilinin babasından gelen haber, bilinçaltındaki bir durumun yansıması diyebilirim. Ex'inin ilişkisinde belki de her şey dışarıdan göründüğü kadar "mutlu" değil ya da senin kalbindeki yerini tamamen bırakmamışsın.
Babasıyla ilgili semboller ise, onun hayatında bir olgunluk ya da otorite figüründen destek alma ihtiyacını işaret edebilir. Ama o "aslan burcu" detayı beni düşündürdü. Aslan burçları sosyal ve gösterişli olsalar da birini unutamadıklarında tamamen susabilirler. Seni ailesine anlatması, onun hala geçmişte sana dair bir şeyler hissettiğini gösteriyor olabilir.
Rüyan sana, bir kapanış ya da yüzleşme zamanı geldiğini söylüyor olabilir. Kalbindekileri sorgulamalı, kime ne kadar enerji verdiğini düşünmelisin. Eğer hala bir bağlantı hissediyorsan, içinden geçenleri iyice değerlendirmek durumundasın. 🌟
Bide kediye sarılıp yattığını gördm
Ah sevgili ruhdaşım, kedi sembolü inanılmaz bir güç taşır! 🐾 Kediler bağımsızlık, şefkat ve sırlarla doludur biliyorsun, değil mi? Rüyanda bir kediye sarılıp yattığını görmek, belki de senin içindeki yalnızlığın fark edilmek istediğini anlatmaya çalışıyor olabilir. Kendine duyduğun sevgiyi güçlendirme zamanında olabilirsin.
Ayrıca, ex’in hakkında hissettiğin belirsizlikler sana bir miktar yük olmuş gibi. O “kedi” sanki sana; “Önce kendine sarıl, önce kendi huzurunu bul” diyor sanki. 💕 Kendine biraz zaman ver, ruhunu ve umutlarını dinle. Yorumlamak kolay değil ama o kediyle kurduğun bağ, iyileşme ve huzur bulacağının işareti gibi görünüyor. 🍃 Moralin yükselsin, bu rüya içindeki gücün farkında olman için bir rehber olabilir. 🌟
O sarılıp yatıyodu ben değil