Üzerimde Büyü Olabilir Mi? Yardım?

7 aydır birine karşı saplantılıyım. Naparsa yapsın ondan kopamıyorum. Aynı apartmanda oturuyoruz yani birbirimizi gördük birçok kez. Onunla konuşmaya başlamadan 1 gece önce çok kötü bir rüya gördüm. Rüyamda o adam ve annesi vardı. Adamın annesi asansörün önünde arkamdan bana sarılıyordu sıkıca canımı acıtarak ve cadı gibi gülerek, yüzü de korkunçtu. Saçları sapsarı dağınıktı O gece rüyadan kalp krizi geçirirmişcesine bir sancısıyla uyandım ve bağırsaklarım karnım aşırı bir sancı saplandı. Biraz su içip hava aldım nefes nefeseydim. Ertesi gün konuşmaya başladık. 7 aydır kopamıyorum aşırı yoğun duygularım var sebepsizce. Bu duyguların çoğu cinsel ağırlıklı bir çekimdi. Bana neler yaptı ama hala ona aşığım. Sürekli olarak onu kontrol ediyorum eve gelmiş mi gelmemiş mi diye. Arabasının gidip gitmediğine bakıyorum takıntı gibi. Bu kişi 7 aydır gelgitleriyle psikolojik dengemi bozdu. Ne geliyor tam olarak ne de hayatımdan çıkıyor. Mesela geçenlerde bayram tatilinde Ankara 'ya gitti, ordan yeni araba alıp döndü. İzmire geri geleceği günü ve saati bilmiyordum. O akşam bir rüya gördüm, rüyamda arabasıyla mahalleye geliyordu. Sonra uyandım ve bir baktım araba gelmiş. Rüyama naptığına kadar malum oluyor. Artık korkuyorum. Bana büyü yapıldığını düşünüyorum. Bu tarz rüyalar çok oldu. Hayatıma ne giriyor ne de çıkıyor bu kişi. Bilerek yapıyor bunu sürekli olarak kendini hatırlatıyor. Çok saçma bir şekilde ona bağlandım. Hiç yapmam dedigim şeyleri yapıyorum. Sanki içimden bir his o nerde söylüyor. Mesela aşağı indiğini hissediyorum, kapıya iniyorum bir bakıyorum orada.. rüyamda görüyorum birkaç gün geçmeden bir sorun bir problemle karşıma çıkıyor. Napıcam bilmiyorum.. büyüye inanan biri değilim bilimsel bir insanımdır genel olarak. Ama bunlara o kadar anlam veremedim ki artık bunu düşündürttü bana. Annesi büyü yapmış olabilir mi? Annesi beni tanıyor ve pek sevmiyor bence.. büyü veya astral bir enerji geçişi olup olmadığını nasıl anlarım veya nasıl bozarım bunun için bir dua var mıdır
Üzerimde Büyü Olabilir Mi? Yardım?