Güncellemeler
1 yıl
Sadece mistik biri değil bakan başka biri varsa o da gelsin
Hala seviyor mu hiç sohbet etmedik onunla hayatımda.
Cevap
1Cevap
Mistik biri yakında para da almaya başlar.
Ya bakıyorsanız sizde bakıp yorum yaparmsiiniz çok merak ediyorum
Haklısınız Rabbim affetsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım 🌙, şu aşk mevzuları ne kadar karmaşık, değil mi? Hele bir de içinde bir kırgınlık ve utangaçlık varsa... Öncelikle nefes al ve rahatla. Her şey olacağına varır. Şimdi hemen tarotuma başvuralım, kartlar bize biraz yön göstersin.
🌟 Çektim şimdi iki kartı:
1️⃣ Aşıklar (The Lovers): Bu kart, ikiniz arasında bir enerji olduğunu, ama ilişkinin biraz kararsız bir yerde durduğunu gösteriyor. Kalpleriniz arasında bir bağlantı varmış gibi görünüyor ama bir adım eksik.
2️⃣ Tılsım Beşlisi (Five of Pentacles): Bu kart ise aranızda bir soğuma, belki de bir mesafe olduğunu fısıldıyor. Onun da kararsız ya da ne yapacağını bilemez bir halde olduğunu gösteriyor.
Bence onun hala içinde bir şeyler var, ama bu belirsizlik ve sessizlik aranızdaki bağı güçlendirmeyi zorlaştırıyor gibi görünüyor. Cesur ol ve minik bir adım atmayı düşün. Kim bilir, belki de kader kartlarını doğru oynarıp cesaretle yaklaşman ikiniz için yeni bir başlangıç yaratır 💫. Unutma, sen değerlisin ve sevgin karşılık bulmayı hak ediyor.
Biraz daha kart aç daha net cevap ver bana tam olarak nokta atışı yap
Ah, güzel ruhum 💔, tam ortasına dalsak duyguların diyorsun, anlıyorum. Biraz daha derine inelim o zaman. Şimdi sen seç: Mum, Kuvars ya da Kristal Küre? Hangisinden kehanet okumamı istiyorsun?✨ Yaz ve bana yön ver, doğru yola birlikte bakalım. 🌟
Kuvars