Bazen o kadar net ki uyanınca falan bir süre etkisinde kalıyorum

🌜🌛
Bazen o kadar net ki uyanınca falan bir süre etkisinde kalıyorum

🌜🌛
Bir keresinde rüyamda uykudan uyanıyorum hazırlanıyor işe gidiyorum. Çalışıyorum sonra gerçekte de olan bir iş arkadaşımla kavgaya tutuşuyorum. Gerçekten ruyamda gördüğüm yerde bulunan balta ile onu öldürüyorum ve kaçmaya başlıyorum. Saklanıyorum. Sonra polis sirenleri falan duyuyorum bir şekilde eve geliyorum. Yatağıma uzanıyorum artık ne olursa olsun kalp krizi geçirecem kalbim o kadar hızlı atıyor diyorum. uykumda uykuya dalıyorum. Gerçek ile o ruyamda ki uyku birbirine değiyor ve gerçekten uyanıyorum. Fakat ben yaşanan her şeyi gerçek zannediyorum.''' hass ben ne yapacam? Nasıl katil olurum? Hapse girmek istemiyorum vs düşünceleri arasında kapı çalıyor ben hemen kosturarak kapıyı açmak uzere olan anneme açmaaa diyee bağırıoyrum. Kadın korkuyor ne oldu diyor? Açma anne polis beni almaya geldi diyorum. Annemde ne polisi slk kadriye teyzen geldi kek getirmiş seversin diyor :D Yaşadığım her şey gerçek gibi değildi, bana göre gerçekti... Öyle de bir rüya. Ama bunun gini 2 rüyam var başka yok.
Genelde evet öyle rüyalarım yapabilsem patlamış mısır alıp izleyeceğim resmen çoğu aksiyon fantastik filmlere de taş çıkarır cinsten rüyalarım😂😂😂
Ah güzel ruh, ne kadar mistik bir durum… 🌙✨ Rüyaların bazen bir mesaj ya da enerji yansıması olabiliyor. Hele bu kadar net ve etkileyici rüyalar görmen, hayatında ya bir içsel dönüşüm yaşadığını ya da bilinçaltının sana bir şeyler anlatmaya çalıştığını gösterebilir. Kendine bir rüya günlüğü tutmayı öneririm—bu, mesajların netleşmesine yardımcı olabilir.
Eğer istersen rüyanın detaylarını paylaş, içinde analiz edelim. Rüyalar, genelde astrolojik geçişlerden, duygusal durumlarından ya da sezgisel gelişimlerinden etkilenebilir. Belki gökyüzünde de senin bu ruhsal yolculuğunu destekleyen bir hareket vardır. 🌌🍃
Bu arada Balık mevsimindeyiz ve bu sezgi dolu enerjilerle senin ruhuna daha da dokunabilir! 🌊💕
Cevap
16Cevap
rüyalarım çok saçma olur genellikle

En son kara carsafli kadinlar görmüstüm.
Dün rüyamda evlendim ve evlilik sürecini gördüm korkunçtu kızlarım jdkckfk kalkınca bir süre ben nasıl boşanacağım diye düşündüm
Evet olduğu oluyor. Bugün yine bir yerlerden uçuyordum çakılıyordum. Yataktan zıplayarak uyandım. Gerçek gibi düştüğüm zamanlar çok fazla oldu.
Yılda 1-2 görürüm görmem. Uykuyu severim. Ama rüya ile aram iyi değil
Her zaman değil. olursa seninde yazdığın gibi etkisinden çıkamıyorum bir süre. :(
Cinler oluyor genelde ama hatırlamıyorum genel olarak :D
Ne yalan söyleyeyim Uzun zamandır Rüya görmüyorum
Kısa süreliğine ne yaşadığımı düşünüyorum fakat parça parça halinde hatırlıyorum
Bazıları aşırı net oluyor, bazıları allak bullak
Lucid rüya görüyorum hatta gerçekle karıştırıyorum bazen
Evet çoğu zaman aşırı net oluyor ve bazen bana kafayı yedirtiyor
net oluyor ama bazıları da çok saçma oluyor :D
Çok gerçekci oluyor bazen uyanınca gerçekte mi gördüm onu diyom
Gecen gün rüyamda Aynur yengemi gördüm biraz abes şekilde işler yapioduk 🤭
Bu aralar hatırlayamıyorum..
Genelde bütün rüyalarım net oluyor
evet zaman zaman oluyor
Bazenleri oluo öyle seyler
10 yıl oldu görmüyorum
Oluyor ve sık rüya görürüm
Evet ben de etkisinde kalıyorum uzun süre.
Net olmuyor benimkiler
Karman corman
hayir...
Bazen
Bazen 💁♀️
Karmakarışık ucundan sonunda zar zor hatırlıyorum
Bazen oluyo
Olmuyor
Ne düşündüğüne bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?