Güncellemeler
1 yıl
DEMEYİN YA biz hep karşılaşıyoruz en son 2 gğn önce çıktım parkta oturuyordum sonra onu gördğm ben görmemiş gibi yaptım o beni gördü bakıyordu sonra arabaya gidiyordu kapıyı çok sert çarptı bastı gitti arkadaşlar galiba sinirli ve kırgın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oha o hangi Yiğit🤣🤣 belki tanıyorumdur. Ama söyleyeyim çok zor yay burcunun dönmesi.
abla karadenizli misin kskskdk
ya şöyle hep karşılaşıypruz 2 gün çnce karşılaştık
onu görmemiş gibi yaptım o baktı ama sonra arabaya gidiyordu kapıyı bir çarptı var ya dedim noluyor
Yok ya Kastamonu etkisi sayılıyorsa onu bilemem😅
galiba bana sinirli ve kırgın
ya mskskdkd
Yani yay burcu çok karışık bir burç bence iletişim becerilerinin çok yüksek olması lazım hayatındaki ortamlarda senden söz ediliyor olması gerek çok kırılgan olmaz da prensipli oluyorlar işte ön yargıları kırman gerek
evet öyle ama bizim güzel gidiyordu
ben malım ya
ayrıldım çabalasana mal ece
Yaz o zaman ona apaçık
abla yazamam ya çünkü tersler gibi geliyor onun doğum gününü kutlamıştık benimkide 20 Nisan biliyor belki kutlar konuşuruz🥲
Aa şimdiden kutlu olsun benim de 23ü😂😂
aaa şansa bak Allah gönderdi galiba seni ksksksksk seninde şimdiden kutlu olsunn boğalar candır
Ona fotoğraf falan at belki yumuşar ya da karşısına çık konu aç öyle de yumuşayabilir
Yaa teşekkür ederim 🩷🩷
abla şey var biizm ortak arkadaşımız vardı (yiğitten önceki sevgilimle arkadaş) işte eski sevgilimle 4 sene sürmüştü bizim ama toksikti ben yiğitle çıkarken aradı çocuk sonra ben engelledim her yerden ama yiğitle aramız açıldı ortak arkadaşımızda bozdu gibi oldu sonra 1 hafta çabaladım olmadı ayrıldım 1 ay sonra yiğitten önceki sevgilimle konuştum bana dönme kafam karışıyor ve bizden olmaz felan ortak arkadaşımızada söylemiştim döndüğümü ama yiğitle ben ayrıldıktan sonra engelleşmişlerdi hâla daha öyle onun kulağına gitmemiştie umarım ama bu yğzden yiğite dönemiyorum iğrenç biriyim
😐😐 Ne diyeceğimi bilemiyorum, seni affedince bu olanlar ortaya çıksa daha kötü hissedersin büyük ihtimalle çok kaba davranacaktır sana. O ortak arkadaş pek iyi olmamış aranızda
acaba ortak arkadaşımıza anlatsam mı? efeyle olanları eski sevgilim üstünden 1 ay geçti
evet işte o yüzden ağlicam ya
Bence daha 3. Kişileri karıştırmamalısın hepsine engeli bas. Yiğit ile son bir kez dene, ona biraz yumuşatarak lafı gelince anlatmaya çalış dinlemezse veya hiç alttan almazsa elinden geleni yapmış olarak ayrılırsın en azından. Ama direkt aldattın gözüyle bakarsa çok kırabilir seni. Bunları göze almalısın.
haklısın teşekkür ederimmm😇
Rica ederimm 🌸kendine iyi bak
sen deee
🥰
kızçe yazmadım ama yeni açtığım hesabımı engellemiş istek felanda atmamıştım☠️
dün yine karşılaştık arabayla geçiyordu gördü YETER
Ok yaydan çıktı bir kere dönmez
Seviyorsa döner burcla ne alakası var
Beyti
Çok zor
Yaylar dönmez