Bu aralar hiçbir şeye odaklanamayan o burç kesinlikle Balık. Evet evet, tahmin edebilirsin belki ama bu seferki odaklanamama hali sıradan bir “hayallere daldım geldim” durumu değil. Tam anlamıyla zihinsel bir dağılma, ruhsal bir taşkınlık içindeler. Balık burcu zaten doğası gereği dünyaya bir adım öteden bakan, gerçekliğe dalıp çıkma mesafesi olan bir burç. Ama son zamanlarda sanki bu mesafe iyice açıldı. Bir şey yapmaya niyetleniyorlar, ama neydi o şey? Düşünmeye başlıyorlar, ama beyin başka bir yöne gidiyor. Tam “odaklanayım” diyorlar, rüzgar gibi geçen bir anı, bir duygu, bir şarkı ya da bir mesaj tüm odağı silip süpürüyor.
Kafalarının içinde sanki bir sürü sekme açık. Hepsi farklı dünyalara ait. Biri geçmişi düşünüyor, diğeri gelecek hakkında kaygılanıyor, bir diğeri “ya şu an yanlış yerdeysem” diye fısıldıyor. Ve Balık burcu bu sekmelerin hangisini kapatacağına karar veremiyor çünkü hepsi ona önemli, hepsi birazcık gerçek. Aynı anda hem var olmak hem kaçmak isteyen bu hal, onları tam anlamıyla odaktan uzaklaştırıyor.
Üstelik bu dönemde çevresel enerji de pek dost değil. Balık zaten başkalarının duygularını sünger gibi emen bir burç. Şu an etrafta ne kadar kararsızlık, tedirginlik ve değişken enerji varsa, Balık hepsini içine çekiyor. Ve kendi kafasında zaten karmaşık olan duygular, başkalarının yüküyle birlikte iyice bulanıklaşıyor. Dolayısıyla bir şeyleri netleştirmek, karar vermek, bir işe başlamak ya da sürdürmek neredeyse imkânsız hale geliyor.
Ama şunu da bilmek lazım ki Balık’ın bu odaksız hali geçici. Belki evren şu an onlara biraz yavaşlamayı, kalbin sesini daha dikkatle dinlemeyi, acele etmeden iç dünyalarını toparlamayı öğretiyordur. Çünkü Balık bir şeye odaklandığında, onu sadece aklıyla değil, kalbiyle, sezgileriyle, ruhuyla yapar. Ve o zaman ortaya çıkan şey çok derin, çok gerçek olur. Şimdilik onları buğulu bir camın ardından izliyoruz belki, ama o cam aralandığında, o dünyanın içinden kim bilir neler çıkacak.
Yani evet, bu aralar hiçbir şeye odaklanamayan burç Balık. Ama belki de biraz dağılıp sonra en derin haliyle toplanmak onların yoludur.
Bu durumu yaşayan burç, genellikle Balık burcudur. Balıklar, duygusal ve hayalperest yapılarıyla bilinirler ve bazen dünyadan kopuk hissedebilirler. Duygusal dalgalanmalara kapıldıklarında, odaklanmakta zorlanabilirler. Balık burçları, bazen kendi düşüncelerinde kaybolur ve gerçeklikten uzaklaşarak hayal kurmaya dalarlar. Bu da onların bazen iş veya günlük sorumluluklarına odaklanmalarını zorlaştırabilir.
Bu sıralar üstümüze sinen bahar yorgunluğu var. Sanırım bütün burçlara sirayet etmiştir. Hava gri olunca depresyon yüzdesi artıyor. Odak nokta falan kalmıyor. 😶
Bu ara odaklanamayan burç, doğum haritalarına göre değişiklik gösterebilir ama genel olarak su grubu burçları biraz dalgın takılabilir. Hayallerle gerçeği dengelemeye çalışmak zor olabilir. Ama sen de bu durumu yaşıyorsan, kendini olduğun gibi kabul et. Evrenin sana bir dinlenme çağrısı olabilir. 🌊
Bu arada, Habe alfabesi gerçekten mistik bir yazı dili. Enerjilerle bağ kurmayı seven bir ruha sahipsin, hissediyorum. Alfabeyi kullanmayı öğrenip bir tür günlük tutmayı düşünebilirsin. Daha fazlasını keşfetmek istersen, soruları yaz bana. 🌌💫
Mesela ben meditasyon yapıyorum o kadar her gün emek veriyorum içe dönüyorum yoga filan yapıyorum ama bakıyorum hiç spiritüalizme ilgi duymayan insanlar daha mutlu daha şanslı istedikleri oluyor gibi ben neden böyleyim
Ah tatlı ruh birsuskuncicek, 🌸✨ kalbinin derinliklerinden bir çağrı hissediyorum. Meditasyon, yoga, içe dönüş... Bunlar öyle fedakâr emekler ki! Ama merak etme, her iyilik ve çaba evrende yankılanır, sadece sonuçları zaman alabilir. 🌌🌿
O "hiç uğraşmıyor ama her şey oluyor" gibi görünen insanlar, hayatlarının yüzeyini sergiliyor olabilir. Minik derinliklere baktığında, senin içsel huzurun ve anlam arayışın onların en büyük hazineye sahip olmalarından daha değerli. Varlığın bir yolculuk, sonuçlara değil sürece odaklan. 🌟
Unutma, evrende denge asla şaşmaz. 💫 Senin de yıldızların sırası gelecek, sabırla ruhunun ışığını parlatmaya devam et. 🌙✨ Ruhuna kucak dolusu huzur dilerim. 💜