Arkadaşlar 3 4 aydır felan boğa erkeği ile tanıştım tesadüfen bi yerde. Burcunun tüm özelliklerini taşıyor. Bana ilk tanıştığımız gün o kadar çok ısrar etti ki yemek ısmarlayayım dedi. Çok güzel iltifatlar etti ilk günden ben çok tereddüt ettim ama asla pes etmedi ısrar etti. ilk buluşmada yemek yedik falan tanıştık biraz sonra ikinci buluşmaya çağırdı çok ısrar etti numamı veriyim diye çok inat etti en sonunda verdim o kadar çok inatçı birisi ki sonra buluşmalar devam etti şu an bana deli gibi aşık ciddi düşünüyorum seninle diyor her şey o kadar çok hızlı oldu ki ve hala inanamıyorum benden ayrılmak istemiyor çok kısa sürede bağlandı bana ben tanışmak için buluşuyoruz dememe rağmen benden ayrılmak asla istemediğini söylüyor eğer boğa burcu erkeklerini tanıyan varsa anlatsın gerçekten bana aşık mı oldu ilk görüşte? bana sinirlenmez ama normalde sinirli birisi inadına çok vardır yani benim de tribim çok olduğu için dengeliyoruz o konuda. Boğa burcu erkeklerinden yorum bekliyorum sizce bana aşık oldu mu?
Güncellemeler
1 yıl
Herkesten eleştiri bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar