Dün gece uyumak istedim 1 gibi gözümü kapadım bilincim açıktı ama uyuyordum sürekli onunla ilgili şeyler düşünüyordum kalkayım dedim baktım saat 2:42 olmuş sorgulamaya başladım acaba uyuyormuydum yoksa onu düşünmüyormuydum rüyadamıydım diye neyse sonra yine uyumaya çalıştım tekrar onu düşünüyordum onunla ilgili şeyler acaba oda beni düşündüğü içinmi böyle oldu
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevilen bilseydi sevenin kıymetini seven kör sevilen nankör olmazdı salla kardeş 😉
İşte bazen öyle olmuyor yaşanmışlıklar var
Yapcak bir şey yok be dostum seni gecelere boğdurduğu iple başkasına salıncak kurmuştur
Gerçekten öyle vefasızsa oda onun *
İnsan oğlu nankördür güvendiğin dağlara kar yağdikca tecrübe edinirsin 😉
Aynen öyle kral
Şu tip takıntılı erkekleri hiç sevmiyorum ya
Takıntılı dediğin erkek 3 yılık ilişkisi bitti onca emek onca hayal seneye düğün hayalinin heycanıyla çırpınıp duran bir erkek öyle vur kaç yapan bir erkek sormuyor bu soruyu ona göre sorulara cevao ver
Sonuç? Ayrıldınız o istedi ya da sen ayrıldın ne fark eder sonuç önemli burada
Bende 5 yıllık ilişkimi bitirdim kız halimle gururumdan ödün vermedim mız mız davranmadım takıntılı olmadım yok uyuyamadım şöyle böyle çok cringe ya seviyorsan ayrılmasaydın
O benden ayrılmak istedi 10 güne yakın yazmadım yazdım istemiyorum dedi ısrar etim yok dedi biraz sözlü tartışma yaşadıktan sonra uzun bir mesajla ayrılık mesajı atı bende atım sonra tiktoğunj kapatı repost göndermeler attı anlamadım
İstememiş seni işte zaten tiktok kullanan birinden de hayır gelmez s et
Ah keşke ede bilsem