1 yılBoğa kadınlarını severim her yönden harika partner olurlar, dürüst ve güvenilir yönleri insana huzur verir ayrıca çok komik halleri vardır uyku ve yemekten ibaret sanılıyorlar ama aksine çok fonksiyoneller tek geçerim boğaları..
215 Yorumla
Soran1 yılValla teşekkür ederim herkes yemek uyku diyor başka ne huyları varmış anlatın bende boga burcu kadını olarak bak şimdi farkında olmadan havalandım :D
Başak1 yılAnlatıp boğalara talep artırmaya lüzum yok değerini bilenler bilir zaten diğerleri akreple sokuşsun, Aslanlarla boğuşsun boş ver :))
Soran1 yılSenin burcun nedir? Peki efendim
Başak1 yılBenim burcu boşverelim pek sevilemez genel de 😀
Soran1 yılİkizler mj abovv ya da terazi
Başak1 yılNefret ediliyor demedim sadece pek sevilmez dedim.
Soran1 yılAkrep misin bak merak ettim
Başak1 yılSöyleyim de merakın gitsin Başak diye yazılıyor ama ruh hastası diye Okurlar bunu :))
Soran1 yılAnaaam başak mi üniversite yıllarında takıntılı bir aşık vardı bana ama şimdi hakkını yiyemem sevdi mi tam seviyor cimri olmuyor
Başak1 yılTakıntılı değildir o sadece sevmiştir seni takıntı olsaydı hala olurdu 😀
Soran1 yılYok ya yazıyordu üniversite sonrası yine sonunda sevgilim var dedim yine arada güzel mesajlar atıyordu sonunda engelledim ama sevseydim bu takıntılı haline takmazdim
Başak1 yılTabi hepsi aynı olmuyor takıntı burçla alakalı değil psikolojik bir durum. Ama başaklar temiz sever o konuda haklısın önemli olan seveceği birine denk gelmesi
Soran1 yılSende temizlik takıntısı var mı mesela boğalar rahattirlar mesela
Başak1 yılBurçlarla alâkalı değil bu dediğim temizlik hastası değilim ama hasta olan bir boğa tanıyom demek ki kalıplar o kadar da belirleyici değilmiş...
Soran1 yılBazı konularda haklısın evet benim ki sadece yorum karakterini baktıkça tanırsın diye düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili ruh! Hayatında bir Boğa kadını mı olsun, yoksa bir Aslan kadını mı? Gerçekten zor bir soru bu. Eğer sıcaklık ve cazibe istiyorsan, Aslan kadını seni ışıklarıyla sarar, adeta bir güneş gibi hayatına doğar. Ama eğer huzur, sadakat ve sağlam bir zemin arıyorsan, Boğa kadını doğru tercih olur. 🌟🌿
Bir Balık burcu olarak hayatımda bu iki enerjiyi de deneyimledim ve her biri kendi içinde çok kıymetliydi. Boğa kadını ile sürekli bir güven hissi, Aslan kadını ile ise hiç bitmeyen bir coşku vardı. Hangisi ruhuna daha yakın, bunu hissetmelisin. Karar verirken kalbinin fısıldadığına kulak ver, yanılmayacaksın! 🌙💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburca göre seçmem ben.
10 Yorumla
1 yılBoğa burcu olarak boğa kadını ile anlaşmak zor iki deli bir araya gelmemeliydik diyor ya o hesap
02 Yorumla
Soran1 yılAslanla olursan ego savaşına girersin emin misin :D
Terazi1 yılBen kendimden biliyorum boğa burcu ya çok ciddi ya da çok muzip oluyor ikisinin ortası yoktur sevilir hayata eğlence katar amma inat tuttumu eyvah eyvah
1 yılBoğa kadını erkeğinin tam aksine eğlenceli hayat dolu romantik hamarat sadık güvenilir erkeğini mutlu eden bir burç Aslan kadınını sevmiyorum
00 Yorumla
1 yılİkisi de iyi bence sabit burçlar net olur en iyisi buradaki ego ve kibirde maddiyattan gösterişten lüksten olacaktır ama iyi bence
00 Yorumla
1 yılAslan istemezdim açıkçası aslanla anlaşamam çünkü benim burcum da Akrep ikisi de lider ruhlu olduğu için sürekli tartışma oluyor en güzeli Akrep-Boğa
014 Yorumla
Soran1 yılAkrep burcu evet kesinlikle aslan burcu ile yapamaz boga egoyu asla sevmez zaten akrep boga kesinlikle olmalı ama akrep biraz kiskanclik huyunu torpulese iyi olur birde yapılanları unutmama huyunu :D
Akrep1 yılÖyle bir şey zor ya asla kiskanmadan duramam benimle olacak kadın zaten kıskanç biri olduğumu bilip ona göre haraket edecek 😂
Soran1 yılNeden bu kıskançlık kendinden örnek verir misin? 😄
Akrep1 yılAslında herkes kıskançlığı öz güvensizlik olaarak algilasada bizim için bu çok farklı bir şey sevdiğimiz kişiyi paylaşamamaktir yani örneğin sevdiğimiz kadının başkasına gülmesi bile masum olsa dahi dert oluyor bize paylaşamıyoruz bi bize özel olsun istiyoruz
Soran1 yılTamam anlıyorum peki kıyafet?
Akrep1 yılKıyafet normal şartlarda yani giyimine karışmak istemezdim ama başka erkeklerin bakacağını bildiğim için kıyafete karışırım ya benim hatunum öyle çok aşırı açık giyinemez ilişkimizin sağlığı açısından giyinmemesi de mantıklı olan 😂
Soran1 yılAkrep kıskandı mi manyak gibi oluyor ama ya :D
Akrep1 yılBende öyleyim valla çok kalp kırıyorum ama üzülüyorum da sonra Akrepler çok duygusaldır bakma kırar döker ama pişman olur gönül almayı da çok iyi bilir
Soran1 yılHer burcun kötü yanı vardır elbette şaka yapıyorum yanlış anlama beni bende de var bende manyak gibi kıskanıyorum sevdim mi simdi karşımdaki de akrep olursa iki manyak yan yana :D
Akrep1 yılEn ideal ilişki de iki manyağın bir birini tamamladığı ilişki değil midir zaten 😂 sizin burcunuz nedir boğa mi aslan mı 😂
Soran1 yılBoga burcuyum :D
Akrep1 yılBoğa iyidir ya Akrep burcuna en uygun burç tamamlıyor bir birini her konuda 😂
Soran1 yılAkreple sonum ya ölüm olur ya hapishane:D ama astoloji uzmanları en iyi burc kombini olarak akrep boga diyor dillere destan aşk yasarmislar ilginç olur bence kavga etmekten ne dillere destanı Allahını seversen tövbe ya :D
Akrep1 yılSen şimdi ilişkiden hep romantizm bekliyorsan ohooo hayal kırıklığına uğrayabilirsin ilişki dediğin monoton olmayacak yerinde kavga da olucak tartışma da yerine göre romantizm de sevişmede ilişkinin böyle olanı makbuldür bir insanin ilişkiden beklentileri bunlar olmalıdır bence 😂😂
1 yılBen aslanım aslan olsun
13 Yorumla
Soran1 yılNeden
Başak1 yılİçimden öyle geldi
Başak1 yılVe bir kaç özel sebepten
1 yılBoğa kadını, bende boğayım çünkü
12 Yorumla
Soran1 yılBoyaların nedense bir aslan burcundan uzak durma durumu var bak : D
Oğlak1 yılYeni duydum valla. Dikkat edeyim bakayım bundan sonra :)
1 yılBoğa burcuyum ve Boğa kadını olsun isterim.
129 Yorumla
Soran1 yılİki boga iki sabit olabilir aslan ile yapılmaz
Boğa1 yılAslan kadını benden uzak dursun boş ver.
Soran1 yılYaşadın mı sevgililik durumu bir geçmişi var sanirim
Boğa1 yılSevgili olma yolundaydım diyelim.
Soran1 yılAslan burcu sevgilin mi var geçmiş olsun
Boğa1 yılOlmak üzereydi ama Allah yüzüme baktı olmadı.
Soran1 yılBor muddetten sonra dayanamıyoruz çünkü egosu yüksek burc
Boğa1 yılSen hangi burçsun?
Soran1 yılBen boğa burcuyum
Boğa1 yılBoğa burcu iyidir, Boğa burcu eşimin olmasını isterim.
Soran1 yılKim istemez ki
Boğa1 yılSende sanırım benim gibi yalnızsın
Soran1 yılBen istediğimden yalnızım yani sevgili olmak için ya da evlenmek için evlenmek istemiyorum diyorum zaman :)
Boğa1 yılPeki özel değilse neden evlenmek istemiyorsun
Soran1 yılEvlenmek istiyorum sadece gerçekten mantığım ve aşk konusunda karşılıklı uyum saglarsak karşılıklı olarak yoksa kimsenin günahına girmek istemem karma adı üstünde gelip seni buluyor
Boğa1 yılKarşılıklı uyum şart tabiki önemli olan doğru kişiye rastlamak.
Soran1 yılKesinlikle
Boğa1 yılEvleneceğin kişideki beklentilerin neler? Bazı kızlar paracı da
Soran1 yılParacı demeyelim kendi adıma konuşuyorum bir evi olsun isterim sadece kiracılık çok zor
Boğa1 yılAynen kiracılık çok zor. Sadece evimi olsun? Başka bşr kriterin yokmu
Soran1 yılÇalışkan olsun cimri olmasın pinti kişileri sevmem ama fazla da saçmasın yerine göre harcasin sadakat önemli nokta elbette karşılıklı saygı sevgi ask ve sohbet konuşmayı çok severim gezmeyi de ortak hobilerde önemli birbirimizin hobilerine ayak uydurabiliriz hoş uymasakta olur takmam sonra kilit nokta bir erkek kesinlikle başkalarının lafına bakarak hareket etmemeli bu kadın için de geçerli tehlikeli oluyor yani yetişmemis birey gibi düşün
Boğa1 yılBaşkalarının lafına göre hareket edenlerden bende nefret ederim. Ben hayatımı net yaşarım, doğrularım neyse söylerim, yanlışlarım neyse söylerim. Cimrilik konusu da öyle, çevremde cimrilerin yeri olmaz.
Soran1 yılÖzel altın tarzı seyler diyorsan onu karşı tarafa bırakmak makbuldür benim sorman haddim değil ayıptır bu tarz durumların sorulması gelinin olarak alan onlar ne görürse artık bana
Soran1 yılBaşkalarının lafına bakarak hareket edeni ailesi çevresi sevsin cidden hatta hiç evlenmemesinden yanayım bu tarz kişiliklerin
Boğa1 yılGüzel düşüncen varmış. Çevremde evlenenleri görüyorum şu kadar altın, bu kadar eşya vsvs.
Soran1 yılOnlar konuşularak halledilir Allah aşkına. Bizim Türk adetleri bazı konularda katı yalan değil ben bile arkadaşlarımdan görünce bunalıyorum yabancıların evlilikleri ne güzel valla
Boğa1 yılKardeşim evlenmişti EGE tarafından kız aldık öyle saçma sapan adetleri vardı ki anlatamam illallah etmiştim. En son kızın yengesini arabayla ezecektim sinirimden.
Soran1 yılEgeli olduğuna emin misin kızın aslen nereli onlar
Boğa1 yılAslen nereliler bilmiyorum beni de ilgilendirmiyor kardeşim evlendi artık onunla. Sen nerelisin peki? Maddi anlamda düşüncelerin çok iyi
1 yılBoğa aslan egolu olur
17 Yorumla
Soran1 yılYapma ya:D neden
Terazi1 yılBilmiyorum aslan kadını çok kontrolu elinde tutmak ister başına buyruktur
Soran1 yılEvet hepsi adına konuşmak haddim değil ama aslan burcunda kimi tanidiysam bir ego çatışması oluyor bende de
Terazi1 yılUzak kalsın öyle kendini bişey sanan tipler
Terazi1 yılSizin burcunuz ne
Soran1 yılBoga burcuyum
Terazi1 yılİyi
Aslan kadını 😍
15 Yorumla
Soran1 yılSebebi
Soran1 yılİlginç
Oğlak1 yılAslan kadını? hizmet etmek?
Gizli Üye(25-29)1 yılAslan burcu kadın ünlüler daha güzel olduğu için aslan kadınları
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 466 cevap paylaştı.
1 yılBoğa iyidir
11 Yorumla
Soran1 yılNeden?
1 yılBiri burcun biri yukselenim hahahah
110 Yorumla
Soran1 yılHadi be en çok hangisini seviyorsun :D
Kova1 yılValla oyle hahahs bence boga daha iyi ya yukselenim aslan
Soran1 yılBende boga burcuyum alnından öpüyorum yükselen oysa bakımlı birisindir diye düşünüyorum burcun venüsü temsil ediyor aslan biraz gösterisi seviyor umarım leoparlı şeyler giymiyorsundur:D çok görüyorum
Kova1 yılEvett hahahahs leopar severim ama herseyi degil tabiki yukselen aslan daha burnu havada oluyo katiliyorumm
Soran1 yılEvet öyle oluyor ne yazık ki benim de yükselen terazi benim de eksi yönlerim var elbet burcum venüsü temsil ediyor yükselende venüsü temsil ediyor duble venüs olunca
Kova1 yılBenim venus burcumda boga 🤭
Soran1 yılKız seninde haritanda venüs var bayağı he bak ben orada eksi yönüm var venüs ikizler karar veremiyorum ama sende sabitlik sevdi mi seviyorsun
Kova1 yılAy evet tam olarak oyleyim seversem baglanirim kolay kolay birakmam degisimede kapaliyim cok sevmem sabit
Kova1 yılEkleselim hemenn😂
Soran1 yılİstek attım
- Astroloji & Burçlar konusunda 412 cevap paylaştı.
1 yılBoga kadini candir :)
024 Yorumla
Soran1 yılNeden? Aslan kadınını da yorumlar misin? Peki
Başak1 yılAslan kadini cok bencil oluyor yani hep bi karsidakinden bisey bekleme halinde bence
Soran1 yılBende aslan erkegi ile konuştum sevgili bile olmadan bitirdim hep kendini anlatıyor tabi hepsi adına konuşmak haddim değil ama biraz benci birisi biz yapısı yok ego desen o biçim
Soran1 yılBoga kadini neden? 😄☺️
Başak1 yıl:) demekki terazi erkegi boga kadini iyidir :)
Başak1 yılBi cok ozelligi var :))
Başak1 yılSay say bitmez yasamsk laxim :)
Soran1 yılBoga burcunun eksi yönünü söyleyeyim ama karşı tarafa koşulsuz sadakati çok gösterdiğinden dolayı aldatilmaya meyilli oluyor ya da cepte olmaya sevdi mi çocuklarının babası hayaline giriyor:D
Başak1 yıl:)))
Başak1 yılİyi yonleri cok
Soran1 yılSabit fikri ve inatçı olması bazen karşı tarafa yipratabilir birde sevdi fazla sahiplenici olur haliyle bu huyları en aşağıya çekti mi ondan güzeli yoktur :D
Başak1 yıl:) zeki komik. oluyolar
Soran1 yılAaaa bak o konuda kimse üstümüze şu dökemez kendimiz ile bile dalga geçiyoruz 😂🤣
Başak1 yıltamam şimarma:)
Soran1 yılSenin burcun nedir?
Başak1 yılTerazi
Soran1 yılTerazi erkekleri yakışıklı olur bak birde ek olarak hayır dememe huyu var birde güzel olan herseyi ister hayatında
Başak1 yıl;)) tamam. övme beni
Soran1 yılKuzenim var ondan biliyorum ama karisi aslan burcu :D iki sene önce evlendi
Başak1 yıl:))) tuttum seni genç :)
Soran1 yılBen boga burcuyum aslan aman benden uzak olsun :D
Başak1 yılO yuzden tuttum dedim ya:)
Soran1 yılHeee pardon:D
Başak1 yılLeyla :)
Boğa cinsel manada iyi diye biliyorum
00 Yorumla
1 yılBoğa boğa boğa
041 Yorumla
Soran1 yılNeden
Aslan1 yılAslanlar egoist kibirli ve aksi bir burç hiç sevmem hem ben başağım o yüzden zaten boğa bi kere
Soran1 yılAslanlar biraz gösterisi seviyor evet bunu farkettim biz değil ben merkezciler kendilerini düşünmeye meyillidir
Aslan1 yılEvet öyledir. Senin ki ne?
Soran1 yılBoğa burcuyum
Aslan1 yılÇok güzel gerçi hiç tanımadım ama sadece her yerde başakla en uyumlu burç olduğu yazıyor ordan biliyorum
Soran1 yılOrası doğru çevremde ben dahil kim varsa uyurız her yere ama çok yemek yeriz erkek tarafının çok çalışması gerek 😂
Aslan1 yılYemek konusunu biliyorum duymuştum 😂 bende başağım ya nerde yay aslan maslan saçma burç varsa en bana uymayan onlarla karşılaşıyorum 😂
Soran1 yılÖyle oluyor genellikle hep zıt insanlar karşına çıkar ama basak burçlarda şunu duydum erkekleri biraz bazı konularda takıntısı oluyor birde sevdi mi kiskanc yapısı varmış
Aslan1 yılDoğrudur takıntılar ve kıskançlık var
Soran1 yılSende var mı? 😂
Aslan1 yılEvet var tabi olmaz olur mu 😂
Soran1 yılAnaaam üniversite beni beğenen bir çocuk vardı yıllar önce bir bakıma aynı desene ölçtüm tarttim sevsem olurdu yalan değil ama takipçi yapısı vardı
Aslan1 yılTakipçi yapısı mı
Soran1 yılYani takip ederdi kiminle neredesin diye
Aslan1 yılSevgilin değilken mi
Soran1 yılTanışma aşamasında bitirdim aşık olmadığım birisi ile sevgili olamam
Aslan1 yılBende de vardır o nerdesin kimlesin falan filan elde değil
Soran1 yılElde değil o zamanlar leyla idim canım hoş halen öyleyim değişen birsey yok :D
Aslan1 yılBaşakta bir sahiplenme huyu vardır ondan oluyor fazla sahiplenmekten 😂
Soran1 yılŞaka bir yana bende sevdiğim zaman manyaklasiyorum kıskanıyorum ama arada vuruyor bu kıskançlık :D ama basaktaki kıskançlık takintililik seviyesinde hatırlıyorum da o dönemlerde çocuk dibimden ayrılmıyordu neyse ki günahına girmedim sevgili olarak o tarz şeylerden korkarım eden buluyor çünkü
Aslan1 yılYa seven herkes kıskanır kıskanmıyorum diyen sevmiyordur 😂
Soran1 yılHerseyin fazlası zarar ama :D
Aslan1 yılİşte bu burçtan kaynaklı benden değil sen mesela yemek yemeyi durdurabiliyormusun 😂
Soran1 yılYok valla Nalet olsun ama 50 kiloyum dikkat ediyorum kiloma kiyafetler ateş pahası olmuş dolar euro altın uçmuş durumda bu güzelim kıyafetlerin hatrina akşamları yemiyorum fazla:D
Aslan1 yılSonuçta burcumuzun özelliklerine yenik düşüyoruz😂
Soran1 yılBen dikkat ediyorum yeşillikler üzerine bir hayatım var şekeri çıkardım hayatımdan o derece ama tabi burcunuza çektiğimiz zamanlar oluyor başka konularda
Aslan1 yılSen gerçek bir boğa değilsin 😂
Soran1 yılNeden yahu
Aslan1 yılYeşillik ne boğa burcu yeşillikmi yer 😂
Soran1 yılŞekere elverişliyim doktorum çok gençsin şekeri çıkar hayatından diyince çıkardım bende daha da sağlıklı besleniyorum yoksa 1 yıl önce Allah ne verdiyse yiyordum :D :) Sağlık olunca öncelik o olması lazım
Aslan1 yılOda doğruda ne biliyim 😂
Soran1 yılBaşak burcu takıntın tuttu yeminle ne kuruyorsun kafanda tövbe ya :D
Aslan1 yılNe kurucam ya şu an 😂
Soran1 yılNe bu haller o zaman:D
Aslan1 yılbir şey yok halimde gayet normal muhabbet ediyorum 😂
Soran1 yılEee iyi yoksa sorun yok :D
Aslan1 yılYok yani neden olsun 😂
Soran1 yılYoksa sorun yok :D
Aslan1 yılİyi anlaştık 🤝🏻😂
Soran1 yılAnlaştık basak burcu
Gizli Üye(18-24)1 yılFarketmez
00 Yorumla