Uyanınca çok korkmuştum gördüğüm rüyayı kim tabir edebilir?

Sırt üstü olacak şekilde uykudan uyanmıştım, odam karanlıktı sırt üstü yatıyordum. Eğer internete baksam ne tabirini nede anlamını bulabileceğimi hiç zannetmiyorum. Rüyamı yazıyorum ;

Yeşil çimenlikli çiçekli bahçe vardı üzerinde yürüdüm bir kaç beyaz gelinlik gördüm. sonra internet kafedeyim yaşı 19 olan 2 erkek bana seslendi buraya gel diyerek hiç kimse tepki göstermedi. Kendi masamdan sol taraf daki yan masaya oturdum yanımda 20 gibi yaşta erkek vardı " seni çok seviyorum " dedi ben seni hiç sevmiyorum dedim o esnada " buraya yakacağım seni de öldüreceğim " dedi. Ben masamda oturduğum anda zaten internet kafedeydim bir benzini her yere döktü sonra ateşe verdi çıkmaya çalıştım kolumu tutup beni ateşe itekledi ateş beni yakmamıştı elindeki sopayla bana vurup beni öldürdü. Artık yaşamadığımı, öldüğümü ruhumun gezdiğini hissettim. Karanlıkta sokaktayım erkekler vardı beni görmediklerini düşündüm ben ölüyüm onlar ruhumu göremez diye. Çocuk ve genç erkekler yıldız biz seni tanıyoruz dediler. Sonra yatakta sırt üstü yattım bir cini varlık gördüm beni izliyordu dışarı çıkıp kaçtım. sonra uykudan uyandım çok korkuyordum şimdi daha iyiyim.

Gördüğüm rüyayı tabir edebilecek birisi var mı? Lütfen tabir edin hiç bir yerde bulamam çünkü anlamını ve tabirini

Uyanınca çok korkmuştum gördüğüm rüyayı kim tabir edebilir?