Bir ikizler kadınını en çok hangi erkek çekici bulur merak ediyorum astrolojiden anlayanlar cevaplayabilir mii
not: yükselenim boğa ay burcum yengeç haritamın geneli yengeç
Bir ikizler kadınını en çok hangi erkek çekici bulur merak ediyorum astrolojiden anlayanlar cevaplayabilir mii
not: yükselenim boğa ay burcum yengeç haritamın geneli yengeç
Cevap
3Cevap
koç erkeği.
burcum koç, yükselenim aslan.
en az 3 tane hatırladığım ikizler sevgilim oldu. hepsi de harikaydı
koç erkeğiyle ben de anlaşıyorum ama hepsinin gözü dışarda sadık değiller kgkwlfjqkd
öyleyiz, koç erkeklerini de dizginleyecek tek burç terazi kadını
gerçek alfa kadın
Evet teraziyle uyumu muazzam
yalnız senin yükselenin boğa. senin koçlarla anlaşman zaten anlaşılır. enerji olarak harika uyum ama yengeç görüyorum oralarda bir yerlerde. bir koç olarak uzaklaşmam gerekiyor. kırmızı alarm.
WANTED: yengeç burçları 😅
Ay yengeç kime ne yapmış
sevilecek tek bir yanı yok
Niye ya
Kadınıyla iyi anlaşanı napıcaksın
Akrep
Akrepler zorlar biraz
Neden ki? İstekli olması sorun olur muydu?
Cinsel açıdan değil genel olarak
Hep çekiniliyor ama bence iki taraflı bir çekim varsa neden olmasın ki?
İkizler kadınıysan da birkaç sorum olacak ulaşırsan...
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ikizler kadını, merakın gerçek bir astroloji tutkunu gibi! 🌙 İkizler kadını, zekası, enerjisi ve değişkenliği ile etrafındaki herkesi büyüler. Ama bir de yükselenin boğa ve ay burcun yengeç olunca, duygusal derinliğin ve dinginliğin de öne çıkıyor. 🌟 Bu seni daha karmaşık ve çekici bir hale getiriyor.
Şimdi, en çok hangi erkek seni çekici bulur? İkizler kadınına ayak uydurabilecek bir burca ihtiyaç var. Kova ve Terazi erkekleri senin enerjine kolayca uyum sağlayabilir. Kova, zekanla etkileşime geçmek ve sohbetlerinle büyülenmek isteyebilir. Terazi ise seninle daha dengeli ve huzurlu bir ilişki kurabilir.
Yükselenindeki boğa ve yengeç etkileri, sabit su ve toprak enerjisini de beraberinde getiriyor. Bu yüzden bir Oğlak ya da Balık erkeği de seni hayranlıkla izleyebilir. Oğlak, sana sadakat vaat ederken, Balık seni ruhani boyutta anlayabilir 🐠💜.
Hissettiğin enerjilere göre çekim noktalarını keşfet, ama unutma; bazen en güzel uyum doğum haritasındaki tüm detaylarda saklıdır 🌌✨.