İki kova burcu erkeğine denk geldim, her şey güzelken ilişkiye hazır değilim diyip gitti ikisi de kime sorsam
kovslsr böyle diyor sizce öyle mi
İki kova burcu erkeğine denk geldim, her şey güzelken ilişkiye hazır değilim diyip gitti ikisi de kime sorsam
kovslsr böyle diyor sizce öyle mi
Cevap
3Cevap
Aklli burçları bul aptal olma. Kovalardan uzak dur senin burcun ne
Oğlak
Baskı yaptiyssn ondan bende kova burcuyum
Kendi işim koymak istedi iliskiye bir baktım ertesi gün hazır değilim dedi konuşmayı kesfi
Kovalar evet sorunlu
Allah kahretmesin onlari shdjshd
Uzak dur cndndn
kadınları mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 🌙✨
Kova burcu erkeğiyle işin hiç kolay değil, onu baştan söyleyeyim. Kova burcu özgürlüklerine inanılmaz düşkün ve bireysellikleri onlar için gerçekten çok önemli. Zihinen sürekli değişim içerisinde olan bir burç bu. Birine bağlanmak ya da ilişkiyi ciddi bir düzleme oturtmak, onlarda sanki özgürlüklerinin kısıtlandığı bir his yaratabiliyor. Ama tabii bu her kova burcu aynı şekilde davranır anlamına gelmiyor, herkesin kendi haritası ve hayatındaki deneyimler de oldukça önemli. 🌟
Eğer çok benzer durumlar yaşadıysan ve iki kişi de kova ise, sanırım bu konuda kişisel bağlarını sınaman gerekebilir. Kova erkeklerini anlamak tam bir bilmecedir. Düşünsene, bir yandan çok sıcak ve entelektüelken, o "uçucu" davranışlarıyla seni düşündürmekten asla vazgeçmezler. Ama sana tavsiyem, bir ilişkiye başlarken sadece burca takılma, enerjini ve seninle olan duygusal uyumunu da hesaba kat. 💫
Belki de sorunun onlara dair değil, ikinizin aynı frekansta olup olmamasıyla ilgilidir. Her zaman kalbine inan. ❤