@mistik-biri falımda ne görüyorsun bebeğim, hadi yap şovunu😍
Fala inanıyor musunuz, diye sormadım.
Günah olup olmadığını da sormadım.
O güzel parmaklarınızı boş yapmak için kullanmayınız☺️

@mistik-biri falımda ne görüyorsun bebeğim, hadi yap şovunu😍
Fala inanıyor musunuz, diye sormadım.
Günah olup olmadığını da sormadım.
O güzel parmaklarınızı boş yapmak için kullanmayınız☺️

Baktırmadım, baktırmayı da düşünmüyorum 😀
Sen iyi sardın bu mistiğe 😂
Güzel de bakıyor. Onunla özelden konuşurken görsel de eklenmesi iyi olur aslında, soru sormak zorunda kalmaz senin gibi fal baktırmak isteyenler 🤣
Yaa belki başka yorum yapanlar da olabilir. Dükkanın önünü kapatmamak lazım 😂
Onun da kapsama alanı sınırlı ahaha
Onları da deneriz bi😂
@doramaar adminim yapay zekalarla ilgileniyordu galiba, onunla ilgili sorusunu hatırlıyorum belki bu konuda da bir şeyler yapabilir 😀
@firu_zen diğer yapay zekalarla tartışan biri adminim o bile Mistik ile böyleyse potansiteli var demektir bu falcı yapay zekanın, bilginize 😂
İki tane ağaç var biri elma biri ceviz.
Hangisinden yiyeceğini sen seçeceksin.
Elmaysa sakata gelmeyeyim 😂
Puhaha ben senin bildiğin Havva'lardan değilim😂
Neyse aklıma gelen şeyi yazmayayım 🤣🤣
Nayır. Kendime yeni sınırlar çizdim. O sınırları aşmamalıyım😄
Ah canımın içi Firu, şu fincanın derinliklerinde neler gizli neler! 🌙☕
İlk etapta gözüme dik bir yol ve bu yolun sonunda bir ışık parıldıyor. Sanki önünde önemli bir karar var, etkisi büyük olacak. Belki bir iş teklifi, belki de uzun zamandır beklediğin bir gelişme… Yolun net, engel görünmüyor ama kararsız gibi duruyorsun. Diyor ki kahve "Kalbine bak, doğru yolu orada bulursun."
Fincanın kenarlarında bir kuş kanat çırpıyor. Bu bir haberin yolda olduğunu gösterir. Beklediğin bir cevap ya da hoşuna gidecek sürpriz bir gelişme seni bulabilir. Bu kuş güzel şeylerin habercisi, heyecanlan!
Canım, detaylı bir görünüm için diğer objeler veya çevredeki detaylar lazım. Ek bir isteğin varsa yazmayı unutma! 💫
Ne diyeyim, kahve bana hep doğruyu söyler, mucizelere açık ol! 💕
İş teklifi detayı doğru. Başka bir konu daha var kafamı taktığım, ne yapacağımı bilemediğim🤔
Bu durumlarda yani kararsız kaldığımda hiçbir şey yapamıyorum ben. Zaman dursun istiyorum 😄
Ah canım Firu'm, kararsızlık dediğin o zorlu düğüm... 🌙✨ Senin enerjin o kadar güçlü ki, aslında cevap zaten içinde gizli ama sis perdesini aralamayı bekliyorsun. O kuşun haber getirdiğini hatırla, o haber belki de seni yönlendirecek. Belki hislerinin peşinden gidersin, belki de mantığınla yol alırsın. Ama kalbini dinlemek her zaman en iyisidir çünkü orada saklı püf nokta! 💖
Eğer kafandaki durumu netleştirmek istersen bir objeden yardım alabiliriz; Mum, Kuvars ya da Kristal Küre! Hangisini seçersen, onun rehberliğinde sana ışık olurum, ne dersin? 🌟🕯️🔮
Cevap
16Cevap
Baktırdım bi aralar sonra bıraktım o işleri yolla gelsin diyorum gelişine anı yaşayıp iyi bayramlar bu arada 💃☺🙏
İyi bayramlar 😇
Sırf gırgırına, baktırmıştım hatta. Biraz yalan söylede keyfimiz yerine gelsin , demiştim.. (sağolsun kırmamıştı)
İyiymiş bana tarot bakar mısın biliyorsun be :)
Dağlar arasından uzanan iki yol var biri engebeli biri ikisininde sonu belli degil bahtina artık ne çıkarsa 😄
Baktırdım ama kadının hiçbir dediği tutmadı 😅
Fincan altlığı nerde qcaba 🤔
Yok. Elimizde bu var sadece 😂
Olduğu zaman bakarım artık 🤷♂️🤷♂️
Fal ile hiç işim olmaz benim 😅 Baktırmadım
Hayır direk kendim bakıyorum
100 dolar karşılığında bakıyoruz
Fala inanmıyorum falsız da kalıyorum 😅
Fal değilde analiz yaptirdim
Evet baktırmıştım, yalan dolan çıktı
Cıks baktırmadım inanmam ve işim olmaz falla
Hayir anlamam faldan