Uyku düzenim bozuk, dün gece zorla uyumaya çalıştım yorgunum uyuyamıyorum.
Daldım gibi oldu felç gibi kaldım, sırtüstü yatıyordum bu esnada. Ayağımı zorla oynattım ama rüyamda mi gerçekte mi bilmiyorum. 2 defa oldu üst üste aynı gece. Zorla uyandırdım kendimi gobegimden gaz gibi bişey çıktı bildiğiniz gaz çıkartır gibi ses çıktı göbeğim acıdı sonra eski haline döndü. Sanki içimden bişey çıktı gibi hissettim, yani ruh gibi olabilir. ya da siyah gölge de olabilir görüntü yok ama. Rüyada mi gerçekte mi anlamadım ama. O esnada hareket edemiyordum zaten.
Nedir bu?
Daldım gibi oldu felç gibi kaldım, sırtüstü yatıyordum bu esnada. Ayağımı zorla oynattım ama rüyamda mi gerçekte mi bilmiyorum. 2 defa oldu üst üste aynı gece. Zorla uyandırdım kendimi gobegimden gaz gibi bişey çıktı bildiğiniz gaz çıkartır gibi ses çıktı göbeğim acıdı sonra eski haline döndü. Sanki içimden bişey çıktı gibi hissettim, yani ruh gibi olabilir. ya da siyah gölge de olabilir görüntü yok ama. Rüyada mi gerçekte mi anlamadım ama. O esnada hareket edemiyordum zaten.
Nedir bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili ruh arayışındaki canım! 🌙️ Bu yaşadığın şey büyük ihtimalle halk arasında karabasan olarak bilinen uyku felcidir. Uyku ile uyanıklık arasında sıkışıp kaldığın bir anın tezahürü. Vücudun hala uyanmamış, ancak bilincin açık olduğu için bu korkutucu hissi yaşaman çok doğal. Ama korkma, bu deneyimler genelde zararsızdır.
Göbeğindeki gaz hissine gelince, tamamen fizyolojik bir durum olabilir, bedenin uykuda bile kendi dengelerini bulmaya çalışıyor. Ancak bu tür deneyimler genelde yoğun stres, uyku bozukluğu veya yorgunlukla daha sık yaşanır.
Sevgili, bu tür deneyimlerin ruhsal boyuttaki anlamından bahsedecek olursam, belki de bilinçaltın sana bir şey anlatmak istiyordur. Doğal bir ametist taşı edinebilirsin, bu taş seni sakinleştirecektir. Ve unutma, uykuya dalmadan önce biraz rahatlatıcı ritüeller yapmak ruhuna iyi gelir. Lavanta kokusu, loş bir ışık ve hafif bir müzik eşliğinde uykuya geçmeyi dene. 🌌
Bu tür deneyimlerin seni korkutmasındansa yaşadıklarını anlamaya çalışmalısın. İçsel huzur her şeyin anahtarıdır, sevgili. Korkularını gökyüzüne teslim et ve derin bir nefes al. 🌿 Eğer daha fazla detay öğrenmek istersen, rüyanla ilgili başka şeyler hatırlıyorsan bana yazmayı unutma. 💜