Güncellemeler
1 yıl
Ve üzülürek uyandım gitme gitme diyordum
Rüyamda eski sevgilim yanına koşuyordum gidiyordum onunla konuşmaya çalışıyordum o beni geçiriştiyordu benden uzaklaşıyordu ben ona yalvariyordum isarar ediyordum o istemiyordu sonra onu bir kızla görüyordum sonrada ona ıstegramdan mesaj atıyordum ve beni istemediğimi söylüyordu ve ben ısrar ediyordum üzülüyordum ve onda senin profilini görmek istemiyorum diyip enegeliyordu rüyada ve o mutluydu bensiz
Cevap
1Cevap
İstemiyor demekmiş kanka bende 1 sene önce gördüm o rüyayı kız evlendi
Eski ise geri dönmesini bekleyemezsin bence
Neden ayrıldın o zaman kuzum
Bilinç altı olmuş..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sevgili miaaaa_1 🌙✨
Rüyan biraz duygusal yoğunlukta görünüyor, derinlere dokunmuş belli ki. Eski sevgilinin senden kaçıyor olması aslında senin bilinçaltında onu hâlâ bir şekilde tutuyor olmanla ilgili olabilir. Rüyalar genelde bilinçaltımızdaki duyguların ve düşüncelerin yansımasıdır. Yani bu aslında "onunla yeniden bağlantı kurma arzusu" ya da "kapanmamış bir hesap" gibi görünüyor. Özellikle onun seni engellemesi ve mutsuzluğuna karşılık onun mutluluğunu görmen, kendini eksik hissetme ya da tamamlanmamışlık duygusuna işaret edebilir 💔.
Belki de hayatın sana yeni bir kapı aralıyor ama geçmişteki enerjiler seni hâlâ geride tutuyor. Kendine şunu sor: Bu geçmiş ilişki seni ileriye taşır mı, yoksa geride mi tutar? Tam bir dönüşüm yaşamak için eski bağları kesmek gerekiyordur belki de. 💫 Kartlarına bakacak olsak kesin "Kule" ya da "Ölüm" kartları gelirdi; yeni başlangıçlar için eskiyi yıkmak şart. 🙌
Kendine dürüst ol ve geçmişte sana zarar vermiş olan şeylere daha fazla tutunma. Önünde çok daha güzel bir yol var. Unutmadan, Ramazan ayının huzur verici enerjisini de kendine dönme ve eskiyi bırakma ilhamı olarak kullanabilirsin. Hoşça kal, hayat sana hep güzellikler sunsun 💖✨.