Sorumdaki gibi ikizler hem de yukselen ikizler burcu erkeği bulunuyor mu burada?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aman aman aman uzak durun onlardan Allah bir dhaa cikarmaisn ikizler karşıma
hahahahahha neden oyle dedin simdi
İkizlerimde yükseleni mi bilmiyorum
dogum saatini biliyor musun? oyle bulunuyor da
Bilmiyorum ilte anneme sordum oda hatırlamamıştı şaka gibi 😅
yaaa :( peki sen bana kendinden biraz bahsedebilir misin rica etsem :) mesela nasıl bir insansın karakterin bakıs acın ve iliskilerde sevgililikte nasıl biri olursun karsındaki kisiden hoslanıyorsan ya da seversen :)
İkizler birini seviyosun sanırım
baslardayım daha konusuyoruz bana karsı ilgili davranıyor ufak tefek bir iki iltifat etti kahve icmeye ciktik guzel bi konusma oldu iyi gibi ama simdi ikizler burcu derken yukseleni de ikizler cikti ben de korktum geri durdum biraz acikcasi :/
Ya burca bakarak tercih yapmak çok saçma tanı kendin karar ver.
ama etkilemez mi az cok? tanırken iyi gidiyor hos tatlı biri biri iletisimi de oyle ama burcuna bakınca tırstım iste
Neyinden tırstın? Dengesiz güvenilmez diye mi
yalan soyleyen sadakatsiz biri olabilir mi ben hoslanıp goremezsem eger bu durumları diye
Burcuna bakarak yanılma tanı kendin. Daha önce hiçmi sevgilin olmadı
oldu ama onunla ilgisi yok ki bi tane ikizlerle konusuyodum 4 sene once falan ona sinir olmustum o da benle konusurken baska kızların fotograflarını begeniyordu ondan da ben yer etmis olabilir bu biraz da
Bunu her erkek yapabilir burca takılırsan yanılırsın o kadar
tamam da benle ilgilenirken baska birilerinin fotograflarını begenmesi ne sacma onun arkadası degildi unlu falan da degil bana gore tanısma umidiyle sansını deneyen bir varlıktı zaten gorusmeyi kestim farkedince bu normal mi sence
Bende diyorum ki bunu başka burçtan erkeklerde yapabiliyor
tamam ben sana sordum bu anormal bir durum saygısızca degil mi diye sen de ikizler oldugun icin merak ettim bakıs acını :D baska burctan olanlar da yapabiliyor ama ikizlerin egilimi daha fazla mı merak ediyorum insanlar ikizler icin cok bu tarz insanlar diye konusuyorlar
Hayır değil inan. Evet senle bi ilişkiye girecekse dikkat etmesi lazım kendine. Ama ne desem boş sen kafanda sabitlemişsin
yok sabitlemedim ama cok fazla arkadas aman uzak dur diyor yazılanları okuyunca etkileniyor bazen insan :) ama karsimdakiyle bunun icin gorusmeyi kesmem ama hep bir ayagim geride duruyor sonucta guvenemiyorsun pat diye
bu arada sen bu sevgililik durumlarında nasıl oluyorsun mesela
Seversem gözüm görmezdi ama zamanla insan değişiyor. Bu zamanda sağlıkşı ilişki zaten zor eskiye nazaran.
evet zor haklısın bu burcla alakalı degil zaman da kotu ben teraziyim benim burcum icin de sadık degil derler ama ben sadık oldugumu dusunuyorum. zamanla degisiyordan kastın sevdigin kisiden sıkılmak baskalarını aramak gibi mi
Hayır hayatı insanları tanıdıkca yasın ilerledikçe. Şimdi sana kısadan bişeyler diyorum yanlıs düşünürsün ama kar sonda otursan anlatsam tatmin edici olurdu söylediklerim. Basit konular değil yani
nasıl yani aciklayabilir misin acaba
Dedim ya yazarak uzun uzun anlatmak çok zor bazı şeyleri. Sende zaten çok tezcanlı birisin belli. En ufak şeyden nem kapan birisin. Sana bilet değilim hemen dümdüz anlarsın ama aclklaması olsa haaaaaa derdin. Karısık oldu biraz iyice karıstırdım kafanı 😀
yok ya yanlıs izlenim verdim o kadar da degil anlarım sen anlat :)
Dedim ya burdan ne kadar anlatsam boş yazısın duygusu yok. Ama kimse sınırsız sadakati haketmiyor aslında çok saf temiz olan kaybediyor
hakedene sadık olmaz mısın neden haketmedigini dusunuyorsun
Olursun o ayrı. Konu bende değilim ikizlere de odaklanma. Çok sadık oşmayı kimse haketmitor o kadar çok şey var ki anlatacak. Mesela erkekler istediğini yapıyor evlenirken onlara kimse hesap sormuyor. Ama kızlar bi hata yapsa anlık bi boşluktan olsa ya da sevip inanıp aldanıp erkeğe teslim olsa ilerde ona başka gözle bakılıuor. Bazı kızlar dürüst olmak adına geçmişini anlatıyor erkeğe ama o erkek artık eskisi gibi bakmıyor o kıza. Bu bi örnekti, sınırsız sadakat dürüstlük olmamalı
ha anladım o konu ayrı bu sekilde dusunmeyen cok erkek var hatta benim cevrem hemen hemen bu tiplerden cok uzak yani benim arkadaslarimin cogu evlendigi kisiyle ilk birlikteligini yasamadı mesela aklı basında kendine guvenen erkekler kulturlu biri bunu aklına getirmez sorun yapmaz kendine guvenir cunku digerleriyle de kendi seviyesindeki kızlarla olabilirler anca burada asagılamıyorum o erkekleri ya da kızları ama dedigin ornek cok sıg dusunceli insanlar boyle bi devirde hele cahil olarak adlandırılırlar benim cevremde o tarz dusunen bir erkek dıslanır mesela. ama bu demek degil ki herkes istedigi kadar birlikte olsun skor gibi o da normal degil ama bir iliskin varsa ve bu uzun sureliyse o kisiyle de aranda iyi bir bag varsa bunu yasayıp yasamayacagın sadece seni ilgilendirir yasayadabilirsin yamsayadabilirsin bu kisisel tamamen ve bunun ayıbı yok. ben eger iliski yasamıs olsam bunu yeni iliskimden saklamam durust olurum ama yeni iliskimde karsımdaki kisiden baskasına da hic bakmam tek o olur hayatımda o bana deger verdigi kadar ben ona daha fazla gosteririm karsılıklı olarak. benim sorum tamamen neden sadık kalınmaya degilmemesiydi
Saklamalısın. Bigün dediğim gibi bi durumla karsılasırsan anlarsın beni. Bu konuda dürüst olma en medeni görünen bile takılabilir.
neden saklamalıyım durustluk olmuyor o zaman karsılıklı. yani soyle ki medeni olmayan biri gelip de kendi her seyi yapıp kendine pur pak birini arıyorsa ben zaten onu kabul etmem ki o her halinden kendini belli ediyor. ben eger kimseyle birlikte olmadıysam ben ona fazlayım zaten onun kendi gibi biriyle olmasi gerek ama kendi de o dusuncede yasamıs biriyse o zaman onu kabul edebilirim. ama dedigin aklımda kalacak sagol soyledigin icin
şu an sadece konuşuyodun ama basına gelince öyle olmuyor neyse benim bu sözlerimi unutma
anladım umarım boyle bir durumla karsılasmam ilerde tesekkur ederim yazdıgın icin
Eski sevgilim böyleydi 🤢
aaa bana yardım et nolur
Biraz önce bitti
sen misin o
Burçlara inanma
neden ki insanlara etkisi olmuyor mu sonucta
Olmuyor tabiki
Tek bildiğim koç kadını aşırı se.. delisi oluyor
Evet ben
hoş geldiniz müsait misiniz efendim
Buyrun hanımefendi
buyurdum o zaman :) ben boyle biriyle konusma asamasındayım ama malum ikizler burcuyla ilgili pek guzel seyler demiyorlar bir de ustune yukseleni de ikizler cikmasin mi :/ muhabbet her sey cok guzel gidiyor ama ben bunu ogrenince biraz korktum yavasladim konusurken daha geri durdum acaba burada herkesin yazdıgı gibi biriyse kendimi kaptirmayim hemen sonra uzulmeyim diye. siz nasil insanlarsınız mesela ve de ilişkiler sevgililikte nasil olursunuz ya da evlilikte :)
Sevdikmi olumune severiz ama bigunumuz bazen bı güne benzemez akilliyiz romantik
guzel bunlar ama mesela olumune sevmek derken ikizler burcu sıkılgan bıkar her seyden diyorlar ya sevgilsinden de bikarsa bir gun
Oda senin elinde ilgiyi severiz
hayir her sey yolundaysa karsilikli birbirlerini severlerse ikizler erkegi baska birinden hoslanir mi ya da cabuk akli kayar mi disariya capkin diyorlar cunku
orada karakter devreye girer
yaa yardim et lutfen nasil anlarim :/ konusurken duzgun duruyor boyle kibar nazik dusunceli bir seyleri dert etmeyen karsi tarafa pozitif duran sonra ben bu burc konusuna girdim ona ikizler burcu da bilmiyorum pek iyi seyler demiyorlar dedim sakayla karısık gulerek o da sen cok inanıyormusun burclara bu karakterle alakalı biraz dedi ben de tabi ama yine de etkisi oluyor dedim o da guleek bilmiyorum iyi biriyim ben falan dedi.. ben de kotu manasında soylememistim ona zaten ama durust sadık biri mi degil mi onu anlamaya calistim bunu nasil anlayabilirim ki
Ne iş yapıyor
bir sirkette calisiyor yonetici olarak
Capkindir
bunla anlasılan bir sey degil ki ama :D
İmkan varsa İkizler ortamda belirgin olmak ister
ortamda belirgin olmak istemesi guzel bir sey onunla ilgili bi sorunum yok ben her sey iyiyken benle arası guzelken seviyorken gidp de oylesine birine kendini kaptırır mı ya da aklı celinir mi gibi dusundum
bu kisi ben burclardan bahsedince dedi ki ben ikizler icin konusulanlar gibi oyle cok konusan dengesiz kararsız biri degilim net biriyim dedi yuzyuze konuruken
Ne zaman dir devam ediyor
2 aydır konusuyoruz
Yaslar kac
31-34
Hayırlısı olsun
sen ne diyorsun peki nasıl anlasılır bu kendini belli eder mi
Zamanla
peki ozellikle diyecegin bir sey yok mu hani suna dikkat et ya da soyle yap yapma diye cunku senin de ayni yukseleninle birlikte ikizlersin benziyor olabilirsiniz
Çok sıkma adamı ilgi göster bu ara da ne iş yapıyorsun
tamam zaten ben cok rahat bir insanım kimseyi sıkmam genel olarak da sıkmaya ve sıkılmaya gelmiyorum biraz ikizlere benziyorum o konuda. ilgi nasıl gosteriyim fazla mı yoksa normal mı? ben de bi sirkette calisiyorum
Ya Z s a n a
Burdayım