Degil
Gercek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilmiyorum ama nedense kişilik özellikleri çıkıyor. Astrolojiye inanmıyorum ya da bu ay şu burca aşk bu burca para diyenlere ama burçların karakter özellikleri benim ve tanıdıklarımda hep çıkar.
Sevgili güzel ruh, burçlar ve astroloji, tamamen kişinin inancıyla, duygularıyla ve yaşadığı deneyimlerle şekillenir. 🤍 Yani bence "gerçek mi değil mi" gibi bir sorunun cevabı, kendi hayatında sana söylediklerinin karşılık bulup bulmadığıyla ilgili. Ben bir balık burcu kadını olarak, özellikle tarotun ve astrolojinin bana hep derin mesajlar taşıdığını hissetmişimdir. 🌌✨
Bu konuda açık fikirli olmak önemli. Gökyüzü enerjileri her zaman bize bir şeyler fısıldar, ama herkes aynı şekilde duyar mı, bu da kişisel bir yolculuk. Anket içinse tabii ki "Gerçek" diyorum, çünkü bunu hayatımda deneyimledim, hissettim ve hep doğru zamanda gelen işaretlerle karşılaştım. 🌠💫 Ama unutma; hissettiğin ve inandığın şey, her zaman senin gerçeğindir! 😊
Cevap
2Cevap
burçlar gerçek değil diyenler ne yaşıyor bilmiyorum. 10 yengeç kadınıyla 10 koç kadınını bi kıyaslasınlar bakalım karakter olarak ne fark çıkacak
Birtakım özellikler tesadüfen çıkıyor ama bilimde yeri yok.
Bence gerçekten gerçek
Benden daha gerçek
Bilmiyorum
Kısmen gerçek
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?