AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla ben çok sık atom bombası görmeye başladım Allah korusun.
Dalgasına mı diyosun yoksa gerçek mi
Nasıl olduğunu anlstır mısın peki
Hayır niye dalga geçeyim. Sürekli görüyorum ve aşırı rahatsız ediyor beni.
Kabus gibi değil ama anlık olmuyor bayağı savaş ortamı görüyorum.
Sürekli görüyorsan bu da uyarıcı olabilir çünkü herkesin aynı şeyi görmesi normal değil
Rüyanı bir yorumcu arkadasıma iletebilir miyim ünlü birisi kendisi saklı tutuyor
Gerçek gibi mi peki
İletebilirsin sorun değil. Evet gerçek gibi zaten ondan etkileniyorum. Ama böyle şeylerin çok da etkisinde kalmıyorum rüya sonuçta.
Arkadaşın yorumunu bana da söyle merak ettim.
Uzun zamandır işin içinde olan birisi olarak diyorum ki emin ol boş değil rüya diyip geçmeyin
Çok önemli, ve sizin bu rüyanız da toplumu ilgilendiren bie rüya üst üste görmek sizce de bir şey anlatmıyor mu?
Yaşantımla ilgili olduğunu düşünüyorum başka bir şeye bağlamıyorum.
Peki ilmini öğrendin mi? Yani rüyalarla ilgili aratırma tezin var mı?
Yoksa düşünce mi
İlla bu olucak değil bir şey sana gösteriliyorsa seninde demekki bir şey yapman gerek belki dua belki sadaka, sadaka deyip geçme çok önemli.
Bunları herkes görmez çok nadirdir
Allah Allah çok garip geldi. E ben zaten normalde herkese yardım etmeye çalışan biriyim, sadaka da verdim zaten. Ama şöyle bir şey de var ben en sonki rüyayı Ramazandan çok önce görmüştüm Ramazandan sonra görmedim hiç.
Zaten böyle toplumu ilgilendiren rüyalar temiz kalpli ve yardımsever insanlar görür genellikle
Çünkü onlar yardım etmeyi severler bir şey yapmak isterler
Evet bundan keyif alan biriyim o ayrı konu zaten de çok suistimal edildim maalesef. Artık iyi niyetten ve iyi şeyler yapıp düşünmekten yorulduğumu fark ediyorum.
Bunun karsılıgını Allah verir merak etme. Yaptıgın hiç bir şey boşa gitmez her şeyi Allahın rizası için yap sonunda kazanan sen olursun
Her şey çözüldü
Bu ara bir çok arkadaşım hortum ve deniz gördü bu olaylar patlak verdi
Devleti toplumu ilgilendiren durumlardan haber verir rüyalar boş değil
Ve bitmicek de daha çok olay olucak anitkabirin önünde polis ve siviller birbirine girdi
Tamam, siz kâhinsiniz
Bunun kahinlikle ilgisi nedir? Hava durumunu tahmin eden ve su gün yağmur yagıcak diyen kahin mi?
Tesadüf mü yani herkesin rüyasında aynı şeyi görmesi ve bir hafta sonra bu olaylar oldu.
İnanmıyosan yazma :)
Ya bu olayların olacağını anlamak, sizin rüyalarınıza mı bağlı? Bu ülkede yaşayan en aptal insan bile son olaylara bakarsa zaten bu tip şeylerin yaşanacağını anlar.
Evet ama şöyle anlatayım bu işin ilmini bilen arkadasrım var 2 senedir de rüya ilmi ile ugrasıyorum biliyorum demiyorum ama rüyalar bazı şeyleri 6 ay öncesinden haber verir bir nevi uyarır.
Ama bu illa olucak demez böyle bir ihtimal var önlem alın der.
3 ay öncesinden başladı ve üst üste herkes aynı eüyaları görmeye basladı 100 lerce kişi arkadasım eüya anailizcisi topluyor rüyalsr herkesin devletle ilgili aynı rüyalsrı gördüğünğ fark etti bu durum tüm herkesi ilgilendiriyor demek oluyor. Yani sana bana hepimize düşen bir pay var demek, sürecte adaletli olucaz, iyilikten vazgeçmeden hareket etmeliyiz bu yüzden uyarılır insan yoksa illa olucsk değil.
Ama olma ihtimali yüksek.
Batı bu ilmi kullamıyor İsrail biz neden bizden çaldıkları ilmi kullanmayalım
Görmedim.
Bu sitede olmuyor böyle şeyler