Astroloji & Burçlar Birinin rüyasına nasıl gireriz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ya birisi var onun rüyasına bı girsem şöyle düzgün bı sekilde. Bana karşı farklı dusunecegi güzel bir şekilde 🤭 var mı ritüel manifest bişi Güncellemeler1 yıl Ya astroloji ve burçlar seçtim konuyu ne alaka cinsel yasam Birinin rüyasına nasıl gireriz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% Terazi 1 yıl O kadar alakasız kişilee rüyama giriyorki pek ilgisi olacanı sanmam 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olsun🤧🤧 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% Akrep 1 yıl Seksi bir şekilde birinin rğyasına nasıl girerim yazmışsın 😄 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya o anlamda demek istememiştim😮💨😮💨 Yorumla cptprice15 Akrep 1 yıl Valla biz öyle anladık. 😄 Tavsiye olarak şunu verebilirim. O arkadaşın pipisini gözünde canlandırıp 7 kere 'kendimi sana hediye ediyorum' diyeceksin 😁 ertesi gün koşarak gelir arkadaş Yorumla
ksdeliisioglan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% İkizler 1 yıl Rüyaya girmek ne aga seviyorsan git konuş direkt 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok olmassss. Biraz yanlış biri olmaması gereken birine aşık oldum Yorumla ksdeliisioglan İkizler 1 yıl Hmmm I don't know 🤷🏼 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% Oğlak 1 yıl öyle bir şey varsa bende bir kaç kişiye ama normal olmayan şekilde rüyasına gireyim 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl O kişisinin pipisini hayal et gör bak rüyasına girmezsen ben canım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onun rüyasına gircem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet işte Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% Balık 1 yıl Onun için önce bilinç altına girmen lazım 0 3 Yorumla softhayat33 Balık 1 yıl Bana yasak olan birsini osekilde gördüm rüyamda 😂 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl gircem 😥 Yorumla softhayat33 Balık 1 yıl Anlatım istersen ama burdan anlatamam Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% Oğlak 1 yıl hunharca gülmek istiyorum :d 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Yengeç 1 yıl o gün tayt giy seni tayt ile görsün bi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Utangaç birimi 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Karşımdaki değil. Gayet samimiyiz ama işte yaş olarak büyük ve abi diyorum oda abim gibi davranıyor ama bilmiyorum ya of Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kaç sen kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl Ben 18 o 27😥 ama görsen 20 21 dersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sakalı var mı Yorumla Soran 1 yıl Kirli sakal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşıkmısun Yorumla Soran 1 yıl Değilim. Ama aklıma geliyor onun hakkında farklı dusunduruyor beynim ellerini bile farklı düşünüyor o derece. Bu ne bilemem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cinsellik mi istiyon Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sitedenmi bu kişi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayel ett Yorumla Soran 1 yıl Ben hayal edince o mu gorcek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet düşünürsen girer rüyana Yorumla Soran 1 yıl Ben onunkine giriyim🤧 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O kadar alakasız kişilee rüyama giriyorki pek ilgisi olacanı sanmam
Olsun🤧🤧
Seksi bir şekilde birinin rğyasına nasıl girerim yazmışsın 😄
Ya o anlamda demek istememiştim😮💨😮💨
Valla biz öyle anladık. 😄 Tavsiye olarak şunu verebilirim. O arkadaşın pipisini gözünde canlandırıp 7 kere 'kendimi sana hediye ediyorum' diyeceksin 😁 ertesi gün koşarak gelir arkadaş
Rüyaya girmek ne aga seviyorsan git konuş direkt 😂
Yok olmassss. Biraz yanlış biri olmaması gereken birine aşık oldum
Hmmm I don't know 🤷🏼
öyle bir şey varsa bende bir kaç kişiye ama normal olmayan şekilde rüyasına gireyim 🤣
O kişisinin pipisini hayal et gör bak rüyasına girmezsen ben canım
Onun rüyasına gircem
Evet işte
Onun için önce bilinç altına girmen lazım
Bana yasak olan birsini osekilde gördüm rüyamda 😂
Nasıl gircem 😥
Anlatım istersen ama burdan anlatamam
hunharca gülmek istiyorum :d
Bende
o gün tayt giy seni tayt ile görsün bi
Utangaç birimi
Karşımdaki değil. Gayet samimiyiz ama işte yaş olarak büyük ve abi diyorum oda abim gibi davranıyor ama bilmiyorum ya of
O kaç sen kaç yaşındasın
Ben 18 o 27😥 ama görsen 20 21 dersin
Sakalı var mı
Kirli sakal
Aşıkmısun
Değilim. Ama aklıma geliyor onun hakkında farklı dusunduruyor beynim ellerini bile farklı düşünüyor o derece. Bu ne bilemem
Cinsellik mi istiyon
Hayır
Zorr
onu düşünerek
Açık giyinirsen ona karşı başarırsın
Nıe gircenki
Sitedenmi bu kişi
Hayır
Hayel ett
Ben hayal edince o mu gorcek
Evet düşünürsen girer rüyana
Ben onunkine giriyim🤧