Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar önceden paylaştığım yorumların altından bakabilirsiniz tekrar tekrar aynı burçları "söyle bakalım neymiş" demeden istirham ediyorum alttan okuyun
Güncellemeler
1 yıl
Ss için teşekkürler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yengeç burcu
Göğüs kafesi, memeler ve mide en hassas bölgeleridir. Gastrit, ülser, 12 parmak barsağı, pankreas, barsak iltihapları görülebilir. Hazımsızlık sorunları olur. İleri yaşlarda kilo sorunları yaşanabilir. Duygulardaki ani değişiklikler, duygusal hassasiyet mideyi etkiler. Üşütme gaza neden olur. Hava değişikliklerinden çabuk etkilenirler. Lodoslu hava, aşırı baş ağrısı yapar. Süt bezleri iyi çalışır. Memelerle ilgili rahatsızlıklar, kadın üreme sistemi bozuklukları görülebilir
İkizler burcuyum ama benden sana birikiyor merhamet iyi niyet ve çok safım.
Sinir sistemleri pek güçlü değildir. Ayrıca omuzlar, kollar ve eller hassastır. Köprücük kemiği kırıkları, omuz ve kol ağrıları olur, parmaklarla ilgili sorunlar, sinirsel rahatsızlıklar görülebilir. Kekemelik, konuşma ile ilgili problemlere rastlanabilir. Sindirim sistemleri çok çalışır. Bu yüzden kilo almaları zordur. Fazla merak sinir sistemini yorar. Vücut direnci azalır, yorgunluk, uykusuzluk görülür.
Aynen ya çoğu var bende sağ olasın.
Bende bazen sinirlenince ya da acele falan kekelediğimi fark ediyorum önceleri yoktu bu 😄
Herşeyi de merak ederiz heee
Evet meraklı melahat'ız 😂
Çok iyi değil abi 😄
Sitede çok yay varmış yorumlardan okudum 😂
Düşman başına 😄
Amin ☺️
Şaka yapıyorum dost başına kalsınlar
Amin dedim çoktan dua kapıları açıksa …
Belki o an kapalı idi...
Belki de açık idi?
Ne bu mücadele ya sen kimden yanasın
Kurbaga
Olumsuz özellikleri bataklıkta gezerler... Vırraaak diye bağırırlar
Merak ettim burcum başak..
Sindirim ve merkezi sinir sistemleri hassastır. Psikosomatik hastalıklar görülür. Hastalık hastası olabilirler. Aşırı titizlikten dolayı sinirsel kökenli yaralar, tırnak iltihaplanması, çıbanlar gibi çeşitli rahatsızlıklara yakalanmaları mümkündür.
Balık, yükselen ikizler 👯
Ayakları ve sinir sistemleri oldukça hassastır. Psikosomatik rahatsızlıklara yatkınlıkları çoktur. Karamsar ve agresif oldukları zamanlarda içki, ilaç, uyuşturucu gibi maddelere meyil ederler. Fazla yemek yüzünden kilo sorunları olur.
Hiçte kilo sorunum yok 😄 Asla da karamsar değilim hashhdjd
Maşallah ne güzel, yükselen ikizler olması iyi
ikizler burcuyum söyle bakalım
Sinir sistemleri pek güçlü değildir. Ayrıca omuzlar, kollar ve eller hassastır. Köprücük kemiği kırıkları, omuz ve kol ağrıları olur, parmaklarla ilgili sorunlar, sinirsel rahatsızlıklar görülebilir. Kekemelik, konuşma ile ilgili problemlere rastlanabilir. Sindirim sistemleri çok çalışır. Bu yüzden kilo almaları zordur. Fazla merak sinir sistemini yorar. Vücut direnci azalır, yorgunluk, uykusuzluk görülür.
Pek inanmam ama merak ettim, terazi
Böbrekler ve bel bölgesi en hassas kısımlardır. Sırtın alt tarafında adale, kemik ve sinir uçları ağrıları olur. Yorgunluk, ağır yük taşımak belde ağrı yapar. Siyatik ve bel fıtığına yol açabilir. Nefrit, lumbago, soğuk algınlığı, bulaşıcı hastalıklara karşı dirençleri azdır. Şişmanlamamak için yapılan rejimler sağlıklarını bozar.
Ğaybe dair olanlara bende ehemmiyet vermiyorum ama mizaç ve tabiat olarak olaya bakıyorum bu minvalde merakım var benim de
Bel ağrısı doğru ama gerisi pek uymadı, tam tersine bağışıklı sistemim çok güçlü olduğu için alerjim var ve pek rejim yapmıyorum yaparsam da işe yarıyor. Yine de ilgi çekici, teşekkür ederim
Yükselen Burcunuzu biliyor muydunuz
Evet, yay
Bunun etkisi olabilir, sindirimii genelde iyi çalışabilir sizde
Aaa anladım belki de
boğa
Başak ♍
Akrep
Kova
Adeleleri ve dolaşım sistemleri hassastır. Kan dolaşımı kan serumu ile ilgili sorunlar olur. Zehirlenme, yüksek ateş, kramplar, bacak damarlarında varis görülebilir. Adele ağrıları, baldır, bilek, topuk kısımları rahatsız olabilir. Bilek burkulmaları olur. Dişlerde sorunlar çıkabilir.
Teşekkür ederim, Ay çoğu var, sağlam tarafım var mı peki :)
Marifetname de kova burcu ile ilgili çözümleri elbet vardır bir araştırın kaliteli bilgiler var
Rica ederim duaa eder dua bekleriz psikoloji önemli. Aşırı kaçtığınz yönleri dengelerseniz eminim birçoğu da düzelir
Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim
@gizlimigizli1 Memnun musun burcundan :)
@_Butlerr_ gayette
@gizlimigizli1 guzel burc yukselenim kova benimde
Yengeccc
Arkadaş edinmeyi pek sevmezler. Yengeç insanının arkadaş kadrosu muhtemelen ilkokul bittikten sonra tamamlanır. Ondan sonra çok nadir arkadaş edinirler. Yalnız kalmayı severler, “az insan az sorun” mantığı ile hareket ederler. Bu onların kendi tercihleridir. Ayrıca arkadaşlarının yeni arkadaş edinmelerine de pek tahammülleri yoktur.
Çok kıskanç olurlar, yani bildiğiniz gibi değil, bunlar aşırı kıskanç insanlardır. Yakın çevrelerindeki herkesi kıskanırlar. Hatta bazıları bunu açık açık dile getirir. Sessiz kıskanç olanları daha tehlikelidir. Kıskandığını söylemezler ama olur olmadık yerde surat asarlar, hatta küserler, neden küstüklerini anlamazsınız bile. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama bu yüzden ağlama nöbetine girenleri bile vardır.
Yay burcu
Eşyaları da duyguları gibi dağınık olur... Daldan dala atarlar, bazen çok konuşurlar:))
Akrep
Ay yükselen hepsi akrep ahha
Kinden uzak durun kin tutmayın
Tutarım mis
Peki
İkizler
İkizler ise geçmiş olsun valla ne diyeyim artık. İkizler birisi olarak...
İkizler Burcu olan biri olarak...*
Sağol yaa😅
Rica ederim. Motive edilmeye ihtiyaç duymayacak kadar pozitifiz çoğu zaman. Bâzen içe gömülmek zorunda kalsak bile sanırım...
Söyleme zaten inanmam burçlara
Yorum yazmana sebep olan ne oldu o halde dostum:) burcunu söyler misin yine de
Boğa
Kardesim öncelikle burçlar geleceğe ait birşeyler iddia etse bende bunu paylaşmazdım. Yapanlar var ben mizaci yönüne ilgiliyim
Boğa, varlığıyla dünyaya renk ve zenginlik katan, umudun burcudur. Boğasız bir burçlar çemberi düşünülemez. Sabırlı, sorumluluk sahibi Boğa, burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olanıdır. Doğa ona bütün insancıl davranışları bahşetmiştir. Boğa insanı, ruhsal varlığına olduğu kadar, maddesel varlığına da bağlıdır. Burç, aşkın yıldızı olan Venüs tarafından yönetilir.
Gezegenin etkisi, onun sanatsal başarılarından çok, sanat eserlerinin hem maddi hem manevi değerlerini tahmin ve takdir edebilme gücünde görülür. Sanatla sadece manevi olarak ilgilenmekle kalmaz, herhangi bir sanat eserini kendi koleksiyonunda görmekten büyük zevk alır.
Doğayı seversiniz; boş zamanlarınızı balık avlayarak veya dolaşarak geçirirsiniz. Bu sizin doğaya ve toprağa bağlılığınızı gösterir.
Bu yüzden ani değişikliklerin meslek ve özel yaşamınızda dengenizi bozması şaşırtıcı değildir. Yer değiştirdikten sonra kendinizi yeniden huzurlu hissetmeniz zaman alır. Kendinizi her şeyin sonsuza kadar süreceğine inandırırsınız. Bunun sebebi ise, güven ve dayanışma isteğinizdir. Size göre bunlar her değişimde tehdit altındadır. Siz bir sabır, istikrar ve dayanıklılık örneğisiniz. Başkaları bir şeyden uçar gibi kaçarken, siz dayanırsınız ve ellerinizdekileri koruyup saklarsınız. Etrafınızdakileri her şey tuz buz olsa bile, siz onları toplayıp tekrar bir araya getirebilecek yapıda bir insansınız.
Diğer yandan da dış çevreye çok zor uyum sağlarsınız ve bundan dolayı kuralları kesin olan işleri seversiniz. Ama bu, çeşitli teşebbüslerde bulunmayacağınız anlamına gelmez. Kritik durumlarda cesaretini ilk kaybeden siz olmazsınız. Koruma iç güdünüzün güçlü olduğu aşikardır.
Böyle durumlarda varlığınızı ve malınızı korumak için alışılmadık ölçüde güç ve irade gösterebilirsiniz.
Boğa insanı, mantığından çok duyguları tarafından yönetilir. Bu nedenle tahminen okulda “ezber dersleri”nde diğerlerine yetişmek için zorluk çekmiştiniz. Büyük başarıları, sadece kendinizi bir şeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa, konuya olan ilginiz de hemen dağılır.
Çocukluktan itibaren sevgi ve aşırı ilgiye ihtiyacınız vardır. Bu yetişkin olduğunuz zaman bile bastıramadığınız bir içgüdüdür. Bu karşı cinse olan bağlılığınız için de geçerlidir. Onlar sizi çeker, ama yine de ilk adımı atan siz olmazsınız. Kendinizi hareketli bir dış dünyaya bırakırsınız. Buda sizi çoğunlukla istenen başarıya götürür.
Aslan 💁♀️
Kalp ve sırt bölgeleri hassastır. Kalp rahatsızlıkları, kalp romatizması, çarpıntı görülür. Kalp krizi riskleri oldukça fazladır. Dengeli bir yaşam, aşırı yorulmamak ve üzülmemek sağlıklı kalmaları için çok önemlidir. İleri yaşlarda kilo sorunları olur ki bu kalp krizi riskini arttırır.
Teşekkürler 💁♀️🌸
Rica ederiz
Akrep
Üreme ve genital organları hassas olur. Kasık ağrıları, mesane, idrar yolları, genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülmesi mümkündür. Erkekte prostat, kadında rahim ve yumurtalık rahatsızlıkları olabilir. Kalın barsak sorunları, iltihaplanma, polip, fıtık, basur, cinsel salgı bezleri, üreme organları hastalıklarına yatkınlık vardır. Aşırı hırslı oluşları sinir gerilimlerine yol açar.
Ağzından hayırlı hiç bir şey çıkmadı yav
Baluk😅
Ayakları ve sinir sistemleri oldukça hassastır. Psikosomatik rahatsızlıklara yatkınlıkları çoktur. Karamsar ve agresif oldukları zamanlarda içki, ilaç, uyuşturucu gibi maddelere meyil ederler. Fazla yemek yüzünden kilo sorunları olur.
Yengeç
Göğüs kafesi, memeler ve mide en hassas bölgeleridir. Gastrit, ülser, 12 parmak barsağı, pankreas, barsak iltihapları görülebilir. Hazımsızlık sorunları olur. İleri yaşlarda kilo sorunları yaşanabilir. Duygulardaki ani değişiklikler, duygusal hassasiyet mideyi etkiler. Üşütme gaza neden olur. Hava değişikliklerinden çabuk etkilenirler. Lodoslu hava, aşırı baş ağrısı yapar. Süt bezleri iyi çalışır. Memelerle ilgili rahatsızlıklar, kadın üreme sistemi bozuklukları görülebilir
Meme kanseri olurmuyum
İyot araştır iyot tüket kardeşim çok faydalı
Memem sarkarmı mememe bişey olmasın
Zannetmiyorum kardeşim toplar herhalde
Yengeç ✨️
Hepsi var.
Allah güzel şifalar versin. Kur'an hemen hemen herşeye şifadır
Allah Razi Olsun ✨️🙃
Yay burcu
Haydaaa yay nerden çıktı
Karaciğerleri ve bacakların üst kısımları hassastır. Kalçalar ve uyluk bölgesi ile ilgili kilo sorunları olur. Romatizma, siyatik, kuyruk sokumu ağrıları çekebilirler. Dişlerle uğraşmaları gerekebilir. Diş eti rahatsızlıkları, kemik erimesi görülebilir. Karaciğer hassasiyetinden kaynaklanan alerjiler, kansızlık, zafiyet olabilir. El ve ayaklar soğuk olur.
Knk çözüm bol et ye
Yay burcu havaya bakması ona şifa olur.
Kan çok fazla ise 6 ayda bir kan versinler
Eyvallah
Marifetname de çok güzel nokta atışı yorumlar var
Sindirim iyi çalışır kolay kilo alamaz yaylar. Dağınık olmaktan uzak dur diyecem ama nafile
Boğa…
Boğaz, boyun ve ense bölgesi hassastır. Tiroid bezi, yutak, ses telleri, bademcikler, kulaklarla ilgili sağlık sorunları görülür. Kilo almaya yatkın bir bünyesi vardır. Kilo ile ilgili, diyabetik rahatsızlıklar, tansiyon, astım, soğuk algınlığı, anjin, hassas organlarla ilgili iltihaplanmalar olabilir. Aşırı yemek vücudun hastalıklara karşı savunma sistemini bozabilir.
Boğa
Boğaz, boyun ve ense bölgesi hassastır. Tiroid bezi, yutak, ses telleri, bademcikler, kulaklarla ilgili sağlık sorunları görülür. Kilo almaya yatkın bir bünyesi vardır. Kilo ile ilgili, diyabetik rahatsızlıklar, tansiyon, astım, soğuk algınlığı, anjin, hassas organlarla ilgili iltihaplanmalar olabilir. Aşırı yemek vücudun hastalıklara karşı savunma sistemini bozabilir.
Boyun tutulması ve boğaz ağrılarım olur sık sık evet. Bir çoğuna yatkınlık var teşekkür ederim.
Bunların panzehiri nedir araştırın. Marifetname de boğa Burcu hakkında bilgiler bulursanız çok faydalı tavsiyeler var
Rica ederim
Araştıracağım mutlaka 🌸
Umarım şifa olur. Dua eder dua bekleriz 🤲🏻🤲🏻
Koç burcuyum
Baş bölgesi hassastır. Baş ağrısı, ateş yükselmesi, migren, yüz nevraljisine rastlanır. Baş, kafatası, şah damarı, yüzle ilgili sorunlar, beyin iltihabi, adele rahatsızlıkları, ileri yaşlarda yüksek tansiyon görülebilir. Aşırı heyecan ve telaş beyni yorabilir. Aceleci ve fevri oluşu yüzünden kazalara açıktır.
Doğru valla
Marifetname de bulabilirsen burcun ile alâkalı güzel tavsiyeler de var araştırmaya değer, dua eder dua bekleriz 🤲🏻🤲🏻
Eyvallah kardeşim duamdasin
Yayım ben
Oğlak
Aslan
Başak
Terazi
Yay.
Boğa
Koçç söyle bakimm
Oğlak
Boğa burcum
Terazi
Aslan söyleyin
Kalp ve sırt bölgeleri hassastır. Kalp rahatsızlıkları, kalp romatizması, çarpıntı görülür. Kalp krizi riskleri oldukça fazladır. Dengeli bir yaşam, aşırı yorulmamak ve üzülmemek sağlıklı kalmaları için çok önemlidir. İleri yaşlarda kilo sorunları olur ki bu kalp krizi riskini arttırır.
oğlak
Vücutlarının hassas kısımları kemikler ve deridir. İskelet sistemi, dişler, eklemler, diz kapağı ve çeşitli ortopedik sorunları olabilir. Romatizma ağrıları çekebilirler. Deri hastalıkları, egzama, çıban, sivilce görülebilir. Aşırı sabır mide rahatsızlıklarına yol acar. Mide asiti çok salgılanır.
Yayyyyy
Terazi
boğa
Diğer yandan da dış çevreye çok zor uyum sağlarsınız ve bundan dolayı kuralları kesin olan işleri seversiniz. Ama bu, çeşitli teşebbüslerde bulunmayacağınız anlamına gelmez. Kritik durumlarda cesaretini ilk kaybeden siz olmazsınız. Koruma iç güdünüzün güçlü olduğu aşikardır.
Böyle durumlarda varlığınızı ve malınızı korumak için alışılmadık ölçüde güç ve irade gösterebilirsiniz.
Boğa insanı, mantığından çok duyguları tarafından yönetilir. Bu nedenle tahminen okulda “ezber dersleri”nde diğerlerine yetişmek için zorluk çekmiştiniz. Büyük başarıları, sadece kendinizi bir şeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa, konuya olan ilginiz de hemen dağılır.
Çocukluktan itibaren sevgi ve aşırı ilgiye ihtiyacınız vardır. Bu yetişkin olduğunuz zaman bile bastıramadığınız bir içgüdüdür. Bu karşı cinse olan bağlılığınız için de geçerlidir. Onlar sizi çeker, ama yine de ilk adımı atan siz olmazsınız. Kendinizi hareketli bir dış dünyaya bırakırsınız. Buda sizi çoğunlukla istenen başarıya götürür.
Yengeç
Akrep
Üreme ve genital organları hassas olur. Kasık ağrıları, mesane, idrar yolları, genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülmesi mümkündür. Erkekte prostat, kadında rahim ve yumurtalık rahatsızlıkları olabilir. Kalın barsak sorunları, iltihaplanma, polip, fıtık, basur, cinsel salgı bezleri, üreme organları hastalıklarına yatkınlık vardır. Aşırı hırslı oluşları sinir gerilimlerine yol açar.
kova
Terazi
Boğa
Yay yay