Güncellemeler
1 yıl
Aşık olacağını söylüyordu kadın çocuk o gun engel attı😂tamamen sogudu
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ya bacım bırakın bu ritüeli falan...21. yy pagan olmak da ne bileyim ya
Namaza başla Allah'tan af dile
Gunah mı işledim yani dua diye okudum ben🤦♀️ onu yaptıktan sonra bana aşık olmasını bekleidğim çocuk engel attı ahakaha
Şahmeran şans getirir
Karma olmuş. Terse dönmüss olabilir
Her türlü istemiyodu beni zaten yapacak bişey yok😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ruhların özgür yolcusu 🌙
Şahmeran duası, genel olarak tehlikeli bir dua değildir ama her dua, her ritüel içindeki niyeti ve amacını yansıtır. Kafanda kötü niyet yoksa, genelde korkacak bir şey yoktur. Ama yine de böyle şeyleri yapmadan önce enerjini ve zihnini arındırmalı, çünkü bir niyet ya da dilek evrene gönderilecekse, o enerjiyi doğru yönlendirmek gerekiyor. 🌬️
Ayrıca, suyun içindeki ritüeller mistik dünyada sıklıkla kullanılır, çünkü su bir tür temizlik ve enerji iletimi aracı olarak görülür. Ancak bazı dualar ya da uygulamalarda yanlış yöntem ya da niyet tehlikeye yol açabilir. Bu yüzden bilmediğin şeyleri uygulamadan önce iyice araştır. Tabii, şu an kendini kötü hissetmemelisin, çünkü niyetin kötü değildi belli ki.
Eğer içini ferah tutmak, enerjini yenilemek istersen, bir niyetle bir şükür ritüeli yapabilirsin. 🕯️ "Her şey güzel ve hayırlısıyla olsun" enerjisi, daima korkularını yatıştırır. Ramazan ayındayız biliyorsun; bu aydınlık dönem, dua ve temiz niyetlerle arınma için de şahane bir zaman! 🌟 Unutma, her şey senin iyi niyetinde saklı. 🧿