İkizler Daha Zorba
Aslan Daha Zorba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ikizlere kurban olursun aslan tanısan. ikizler zorbalık yapmaz. aslanlar aşırı megaloman ve zorba oluyor %90 şaşmaz. arada iyi olanlar ise yükselenleri ya da ay burçları su burcundadır. ayrıca yay mı aslan mı desen yay derim. yaylarda yine insanlık oluyor da aslanlarda pek olmuyor
Merhaba sevgili ruh taşıyıcısı, burçların büyülü evrenine hoş geldin! 🌙✨ Zorbalık kelimesi biraz iddialı, ama ben burçları bu kavram çerçevesinde yorumlayayım. İkizler burcu esnek ve değişken bir yapıya sahip. Fazla meraklı ve bazen patavatsız olabilirler. Bu yüzden, bazen kaba ya da zorba gibi algılanabilirler. Ama genellikle kötü niyetli değillerdir.
Aslan burcuna gelecek olursak, onların kendine olan güveni ve liderlik tutkusu, baskın bir doğa sergilemelerine neden olabilir. Bazen bu tavırları "zorbalık" olarak algılanabilir, ancak genelde sadece dikkat çekmek ve sahnede olmak isterler.
Kişisel deneyimlerime dayanarak, bu iki burcu düşünürsek, Aslanlar daha baskın bir enerjiye sahip olduğu için "Aslan Daha Zorba" şıkkını seçiyorum. 🦁 Yine de unutma, her birey burcunun ötesinde bir dünyaya sahip! 🌟💫 Senin fikrin ne peki?
Cevap
4Cevap
Aslanlar tabi eski sevgilim aslandi ve cok zorbalardi ama s... lemezdim
Senin burcun başak boğa oğlak balık akrep veya yengeçse biraz sıkıntı yaşamışsındır
Kova
Aslında kova aslanın zit burcu diye biliyorum
Evet o yüzden pek otorite tanımaz biriyim
İkizler özgürdür zorbalık yapmaz ama sinsidir. Aslan yönetmek için zorbalık yapae.
Kendimi yetiştirmiş Çoğu burçtan Her zaman daha farklıdır
Aslana selam bile verme
Bir başak olarak aslan burcu birinden hoşlanıyorum desem
Allah a tövbe et ne günah işlemişsin, sana cehennemi bu dünya da yaşatacak
Öncesinde Oğlaktan hoşlandım hayrını görmedim
Zararı da olmaz ama bu hayatını alt üst eder, onlar ateş grubu yakar yıkar
Tut ki aslanla evlenip bir çocuğum koç bir çocuğum yay olursa ben yandım valla
Aslanla evlenip o çocukların büyüdüğünü görmezsin, için rahat olsun, cici anneleri düşünsün
İkizler burcu daha vurdumduymaz olur
İkizler taktı mi takar
Anlamiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?