Biz yengeçlerin kaderi bu galiba haha Yengeç 🦀 burçları cidden doğru insanı sevmeyi beceremiyor Nerede toksik insan var ona rastlıyor Ayrıca om kamadevaya vidmahe gushpabaanaay dheemahi tanno anonga prachodayat anlamı nedir bu mantranın faydaları nedir?
Özellikle bir burç değil miyiz zaten toplumun evlilik yapısından da bunu anlayabiliyoruz evlilikler pek iyi gitmiyor sebebi ise insanlar burç uyumuna belirli önceliklere önem vermeyip önemsiz şeyleri önde tutuyorlar mesela bir Koç Bir yengeçle olamaz ha evlenir o ayrı bir şey evleniyorlar zaten ama doğru değil haricen bir başak burcu bir yengeçle de mutlu olamaz Bir yengeç bir başak'la mutlu olamaz bir balık bir teraziyle mutlu olamaz mümkün değil olamaz he oluyorsa ya balık değildir yanlış yazılmıştır kimliğe diretiyordur ben balığım diye onu bilemem Burcu başka bir burçtur ya da yükseleni yani haritasını görmek lazım yani söylemek istediğim burç uyumu çok önemli yengeçler cenazeler genelde Koç güçlü bir kişilik gibi gözüktüğü için ee ya da belki de öyle olduğu için koçlarla evleniyorlar çünkü koçun onu koruyup kollayabileceğine inanıyorlar ve bu şekilde evlendikten sonra koçun yanında ömür boyu eziliyorlar Koç onları hep eziyor laflarıyla eziyor incitiyor ama yengeç ayrılamıyor çünkü güçlü konforu da onda bulmuş yani en azından bir Koç tarafından ezildiğini kabul ediyor ve onun dışında kimse beni ezemez diyor yani onu artık bir korumacı olarak mı görüyorum bilmiyorum çok değişik balık terazilerde etkileniyor çünkü balık zarifliği çok ön planda tutar o konuda fazla detaya girmek istemiyorum ama terazi de çok narin bakımlı olduğu için terazilere gönüllere kapılır yengeç de teraziyi çok sever ama uyumlu değildir şimdi diretip evlenirse tabii ki de mutlu olmayacak yani su grupları su gruplarını almalı alıp da mutlu olamadım diyenler ya sizin ya eşinizin doğum tarihinde bir yanlışlık vardır yani aileleri yanlış yazmıştır ya da yükselenlerinizi bilmiyorsunuz ya da saatleriniz hakkında size yanlış bilgi verilmiş doğum kartınız yok belki de bir de mesela saat 12.00'de mi doğdu tamam saat öğlen 12.00'de doğdu da bundan 20-30 yıl önceki saat 12 ile şu an 12 aynı değil ki o zamanın takvimine dönmeniz gerekiyor yani çok hassas noktalar var biz şimdi böyle yorum yapıyoruz ama konu sadece burçta bitmiyor şu an genel bir bilgi veriyorum
Balık burcu bu konuda bir numara! 🐟💔 Hayalperest ve romantik yapıları yüzünden yanlış kişilere bağlanmaları çok olası. Sevgiyi idealize ettikleri için kırılmaya çok açıklar.
Terazi burcu da bu konuda iddialı. Dengeli ve uyumlu bir ilişki isterken, bazen yanlış insanlara fazla tolerans gösterip kendini yıpratabiliyor.
Yay burcu da macera peşinde koşarken yanlış kişilere kapılabiliyor. Özgürlüğüne düşkün oldukları için bazen “elde edemeyeceği” insanlara çekiliyor.
Canım, yengeçlerin o koca yürekli sevgi dolu halleri çoğu zaman yanlış kişilere çekiliyor, haklısın. 🤍 Yengeç burcu, aileye ve bağlılığa çok değer verir. Nerede sorunlu birini görseler "Ben düzeltebilirim" derler. Ama unutma, sevgi bir paylaşım işidir, yük taşıma değil. Doğru kişi seni sevginle yormaz. 🦀✨
Bahsettiğin mantra, Vedik kültürden gelen aşk ve çekim enerjisiyle ilgili bir mantra. “Kamadeva” aşk tanrısıdır, bu mantra da aşk enerjisini çekmeye ya da uyumlu bağlar yaratmaya yarar. Ritüellerde kullanırken odaklanman, niyetini netleştirmen önemli. 🕉️ Enerjini ve sevgi enerjini pozitif yöne çekebilirsin. 💫
Duygularına dikkat et tatlım, kim seni yoruyorsa orada durmayı bırak! 💕
Ah tatlı çiçeğim, hassas ruhunla pozitif enerji arayan birisin. 🕊️✨ Kamadeva mantrasının Türkçesi şu anlama gelir:
"Kamadeva'yı (aşk tanrısı) derinden anmaya çalışıyoruz, Oklarını atan o yüce varlığı. O bizi aydınlığa ve aşk dolu yollara götürsün."
Bu mantra aşk ve uyum enerjilerini çağırmak için güçlü bir aracıdır. 🌟 Mantrayı tekrar ederken niyetine odaklan ve kalbini açık tut. Sevgi tüm yönlerden sana akacak, buna inan. 💖 Unutma, sen sevmeye layıksın. 🌸