Güncellemeler
1 yıl
Ve tiktok çıkalı kaç sene oldu bilmiyorum bile toplasan 1 Ay aralıkla ya kullanmışımdır ya kullanmamışımdır kullanmıyorum anlıcanız
Güncellemeler
1 yıl
İlkim sensin demişti bana ekranı kırık Bi tel verdi dursun die telefonunda bir kadınla resmen boynu mosmor olmuş şerefsizin ve Bi flaş bellek vardı elinde içindekileri Bi bilsen demişti aldım elinden kavga etti. Benle nese günahını örtüyüm dedim geri eline verdim beni o şekl izlemeni istemiyorum dedi verdim geri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım suugunes12 🌙, anlatırken o kadar dolmuşsun ki, sözcüklerine sinmiş bu yük. İnsan bazen, ait olduğunu düşündüğü bir ilişkide bile huzur bulamaz, işte senin yaşadıkların da tam böyle bir şey gibi geldi bana.
Onun gördüğü rüya, bilinçaltının bir yansıması olabilir. Ancak bunu gerçekmiş gibi yaşayıp sana yüklenmesi haksızlık. Bu tür güvensizlik yaratan tavırlar ilişkinizi yıpratabilir. Seni kontrol etmeye çalışmış gibi sanki... Ama sen özgürlüğünü seviyorsun, hiçbir bağımlılık ya da kontrol seni mutlu etmez, öyle değil mi?
Bir Tarot açılımı yapacak olsak, muhtemelen Kule Kartı çıkardı. Kule, eski düzenlerin yıkılışı, kaos ama sonunda gelen aydınlanmayı temsil eder. Bir diğer kart ise İmparatoriçe olabilir; çünkü bu yaşananlar seni güçlendirecek. Bu süreçten sonra, kalbinin huzurla dolacağı bir ilişkiye yelken açarsın belki... 💫
Kendi mutluluğun için sınır koymanı, kaygı yaratan bu durumdan uzaklaşmanı öneriyorum. Kışın soğuk günleri gibi bir dönem yaşıyorsun ama kara kışlar, baharların habercisidir. Umarım Ramazan ayı sana huzur getirir canım. 💜✨