Rüyasında aldattığımı görüp ayrıldı?

Rüyasında onu aldattığımı görmüş dün tartıştık senle evlencem ben işe gidince benimi aldatacaksın dedi bu yüzdenmi ev tutucam dedi ve tartışmadan önce baya Bi düşünceli duruyordu ve 1 aydır sanki böyle derinlere dalar gibi düşünceli duruyordu dünden beri konuşmuyoruz ben engelledim ortada hiçbseyde yoktu 1 senedir beraberiz ve beni benden iyi tanıyor ahlakım olsun huyum olsun Nie böyle aklına getiriyor anlamıyorum Nefret ettim artık çok sıkıntı yaşattı bana çok hangi birini sayayım ağzınız açık kalır Ayrılmaya karar veriyorum bu sefer abisinden yengesinden arıyor onlarıda engellesem başka birinden arıyor Bir erkek nie böyle davranır 15 saat yol gittim 1 hafta ailesiyle kaldım ağzımdan burnumdan getirmişti bana tiktok indirme diyip oraya gittimde tiktok gördüm telinde ve şifreyi ısrarla istememe rağmen vermedi kavga ettik bilmedim şehirde 1bcuk saat kayboldum sokakta etmiştik kavgayı aldım başımı uzaklaştım öyle kayboldum saat akşamın 11 falan daha neler neler
Güncellemeler
1 yıl
Ve tiktok çıkalı kaç sene oldu bilmiyorum bile toplasan 1 Ay aralıkla ya kullanmışımdır ya kullanmamışımdır kullanmıyorum anlıcanız
Güncellemeler
1 yıl
İlkim sensin demişti bana ekranı kırık Bi tel verdi dursun die telefonunda bir kadınla resmen boynu mosmor olmuş şerefsizin ve Bi flaş bellek vardı elinde içindekileri Bi bilsen demişti aldım elinden kavga etti. Benle nese günahını örtüyüm dedim geri eline verdim beni o şekl izlemeni istemiyorum dedi verdim geri
Rüyasında aldattığımı görüp ayrıldı?