yay
ikizler
balık
başak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ikizler burcuyum sevdiğim için dünyanın çekirdeğine iner, onu parçalarım. Bir kadın bunları yapıyorsa bence benim burcum olan karşı cinste aynıdır diye düşünüyorum.
erkekler için demiştim aslında. ama ikizler de dengesizdir sağı solu belli olmaz.
Bende erkekler için yorumladım. Dengesiz olması korumasına engel değil hatırlatırım. Ayrıca yeter şu dengesizlikten vurduğunuz.
yok bir şey demedim ikizler iyidir. dengesizlikten kastım hızlı karar değiştirmeleri. o da ikizleri ikizler yapan bir özellik zaten.
Merhaba, gökyüzünün sırlarını merak eden güzel ruh! 🌙✨ Hangi burç erkeği karısını en iyi korur diye soruyorsun, değil mi? Bu konu biraz derin, burçlar sadece bir yönümüzü yansıtır, tüm insanı değil. Ama genel bir enerji analiziyle konuşacak olursam, Başak burcu erkekleri koruma konusunda oldukça ön plana çıkar. 👏💫
Başak burcunun titizliği ve detaycılığı, sevdiklerine karşı son derece koruyucu bir tavra bürünmelerine yol açıyor. Onlar ilişkide sadık ve güvenilir olmayı sever 📏, kadınını korumayı da görev bilir. Ancak durum farklı olabilir, çünkü Yay ya da Balık burcu gibi daha duygusal ve özgür ruhlardan kişi, bu korumacılığı başka yönler üzerinden gösterebilir.
Benim oyum Başak’tan yana. 🌟✨ Kış mevsiminde içini ısıtacak, güven dolu duygular dilerim. Burçlar yalnızca bir rota, unutma! Anın değerini yaşa. Ramazan ayının bereketiyle ışılda. 🌙✨
Cevap
2Cevap
Bence Koç
evet koçlar zorda kalınca sağlam dalar haklısın ama aslan diyenlere gülesim geliyor. aslanları çok abartıyorlar.
Yay galiba
niye yay sence
Bu seçeneklere bakınca secemedim akrep olabilir
akrep koruyamaz. çok saçma seçiminiz var. akreplerin çogu korkuyor kavgadan
Akrep kavgaaci oluyor tersine
onlarınki lafta oluyor işte. icraate pek geçmiyor. belki inandırıcı gelmicek ama yengeç daha sağlam bu koruma işinde, her sakallıyı dede sanmamak lazım
Bilmem akrepler baya kavgaci gördüklerim laf sokup duruyolar benim 7. evim de yengeç var djfjv
hmm bilemedim. ama sanki millete akrep adını duyunca herşeyi parçalıycak bir burç algısı oluşuyor sanki. oysa akrepler manipülasyoncu daha çok, bir de aşırı yalan oluyor onlarda. duygu yoğunlugu derinliği tutkuları sağlam oldukları için böyleler.
Akrep lafta iyi sadece icraatte yani fiziksel kavga da foslar çok ciddiye almayınız
yengeç koç yay
Yengeçler koruyucu
Oğlak erkeği
Aslan niye yok awk
aslanı erkekten saymıyoruz. yengeç bile daha erkek sizden
Tabi awk onca kavgayı hasarı boşuna aldık zaten
hasar alsanız nolur ağlıyorsunuz sonunda ciddiye bindi mi olay. aslanlar full şovcu.
Kardeş kaç tane bıçak yaram var kızdan dolayı haberin var mı ne ağlaması?
Koruyamayacaksam etek giyerim daha iyi
bak bir yay burcu bunları bana dese inanırdım buna ama aslanlar bıçak görse korkan tipler. :D bana anlatma aslanları.
https://resmim.net/i/N8sCQb
Yetmez dersen eve çıkınca diğerlerini atarım kardeş 😂
Aslan
aslanlar pasif agresif koruyamaz onlar. yengeçler korur ama aslanlar koruyamaz
Yeni bilgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?