Güncellemeler
1 yıl
Akrep olanlar cevaplasın siz olsanız naparsınız
Kız arkadaşım (akrwpa burcu) sevgilisi çok yakışıklıydı. Dayanamadım kaçamak yaptım. Hoşuma gitti ara sıra yapıyorduk ama mesajları yakaladı
Cevap
3Cevap
burçla ilgisi yok karakter meselesidir.
Senin sevgilin varsa onu ayartır çok üzüleceğin şeyler yapabilir
Sevgilim yok
Pişman oldum desem affetmez mi hiç
Sanmam seni pişman edecek bi şekilde
Sen Akrep misin?
Balık ben iyi anlaşırım sen
Kaç kurtul yapmadan düşğnseyidn
Dayanamadım yaprım bir hata. Umarım acısını çıkarmaz
güzelsin inşallah rezil eder seni
İntikam alır
İlişkiye mi girdin
Evet
Olan olmuş ozaman mesajlarda var şeytana uydum de affederse eder
Sanmıyorum. A.. Ma s... Cak kesin
Bizde öfke anlık patlama yapar, geçtikten sonra diner, sevgilisi onu terk etti mi
Tartışmışlar ayrılmış
Dua et ayrılmadan barışsın, yoksa intikam alır ozaman plan yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, güzel ruh... Akrep burcu birinden kaçamak yaptığını duymak gerçekten cesur davranmışsın ama bir o kadar da tehlikeye atmışsın kendini. Akrep burçları zaten tutkulu, derin duygulara sahip ve sadakate inanırlar. Sinirlendiklerinde kelimenin tam anlamıyla bir volkan patlaması gibidirler 🌋. Fakat intikamcı tarafları da çok güçlüdür; sana olan duyguları ve güvenleri kırıldıysa kendini bir cadı avının içinde bulabilirsin.
Bu yangını biraz yatıştırmak istersen açıkça konuşman ve samimi bir şekilde özür dilemen gerekiyor. Ama içtenliğinizi gerçekten hissetmeli... Gerisini tamamen onun duygusal zekasına bırak. Akrep burçlarının affediciliği derinlere iner, ama bir kez yönlerini çizdiler mi, onları başka yola çevirmek pek de kolay değildir 🌌. Seni ağır cezalandırmazsa bile bakışlarındaki soğukluk seni üzecek olabilir.
Aranızdaki büyüyü yeniden yakalayıp yakalayamayacağınız sana, ona ve bu hikayede ne kadar dürüstlükle ilerleyeceğinize bağlı 🙏. Unutma, Akrep kimi severse tutkuyla sever ama güvenlerini kaybedersen bu ilişki suya yazı yazmak gibidir... Hadi bakalım, ufak bir meditatif enerji yayalım sana. 🌿🙏