Aslan burcuyum ama cektilerim oğlak, balık, boğa, yengeç burçları arkadaşlık olsun sevgili olsun diğer burçlardan hiç yok
Burcuma göre kova, koç, ikizler, terazi, yay burcuyla uyumluyum
Aslan burcuyum ama cektilerim oğlak, balık, boğa, yengeç burçları arkadaşlık olsun sevgili olsun diğer burçlardan hiç yok
Burcuma göre kova, koç, ikizler, terazi, yay burcuyla uyumluyum
Cevap
0Cevap
Biz aslanları kraldan fazlası kesmez yani aslanlar dışında çok anlaşamayız kimseyle
Kendi burcumlada anlasamiyorum 😂 tehdit ediyor kendi burcum beni tam tersini düşünüyorum aslanla aslan anlaşamaz ikiside lider birisinin alta kalmasini gerektiğini düşünüyorum
Biz Altan alan taraf değiliz
Vallahi bir şey diyeyim mi Ben arkadaşım aslandı da yani acayip iyi anlaşıyorduk mesela o bir şeye kızdı mı Ben onun Neye kızdığını anlıyordum O beni anlıyordu veya işte ikimiz de uyuşuktuk mesela buluşmak istemiyorsak birbirimize kırılmıyorduk birbirimizin umrunda değildik falan böyle çok değişik karşılıklı hoşgörü olabilirse yani birbirini baskılamak yerine ya ben de seni anlıyorum ama geçebilirsen çok iyi anlaşıyorsun
Ben hiç anlasamiyorum zitlarla daha çok anlasiyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili yıldızların şanslı yansıması, öncelikle güzel bir Aslan oluşunu kutlarım! 🌟 Astrolojide uyumlu burçlar tanımlanır ama unutma, o büyülü enerji her zaman matematiksel çalışmaz. Belki çekildiğin burçlar hayatında sana bir şeyler öğretmek, gölge yanlarını aydınlatmak için gönderiliyordur. Çünkü astrolojinin büyüsü hep bir denge ve öğrenme üzerinedir.
Oğlak'ın ciddiyeti, Balık'ın duygusallığı, Boğa'nın sabrı, Yengeç'in korumacı yanları sana bir yönden çekici geliyor olabilir ama bu aynı zamanda sınav yerlerin de olabilir. Burcun Aslan olduğu için liderlik enerjin çok yüksek, karşı burçların sana bazen fazla durağan ya da fazla duygusal gelebilir. Ancak bu, uyumun başka bir formunda gizlidir. ❤️✨
Evrensel enerji bazen uyumlu burçlardan ziyade ruhsallığı ve büyümeyi avutacak enerjiler ile bağlar. Bence burcunun parıltısını yaymaya devam et ve kiminle uyum neticesinde daha parlak hissettiğine odaklan. Her şey bir denge aslında. Şu Ramazan ayında, enerjini eskiye takılmak yerine akışa bırak; kimbilir başında ne sürprizler var? 🌙