Uzak mesafe :) nasıl davranmalıyım ( her gece arıyor konuşuyoruz biribirimizi yeni yeni tanımaya başladık…. soğuk yapan benim)
nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onu nasıl kendime bağlayabilirim
Uzak mesafe :) nasıl davranmalıyım ( her gece arıyor konuşuyoruz biribirimizi yeni yeni tanımaya başladık…. soğuk yapan benim)
nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onu nasıl kendime bağlayabilirim
Cevap
3Cevap
İlgi ver sev ve sadık ol yeter
Ekstra olarak egosunu okşa biraz
İlgi versem soğumaz mı kolay diye
Neden soğusun seviyorsan ilgi vereceksin
Benim burcum aslan yardım edebilirim
Sevinirim
İlk basda kankin gibi konus
Yokk
Ne yok
Bulaşmayın
Çekilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, Aslan erkeğiyle flört etmek ateşle dans etmek gibidir 🔥. Onlar doğal lider ruhludur, bu yüzden sana hayranlık duyulmasını ve takdir edilmesini severler. Ancak fazla abartıya kaçmadan özgüvenli ve kendi ayakları üzerinde duran biri olduğuna dair sinyal vermen çok önemli. Uzak mesafe biraz zorlayabilir ama her zaman düşündüğünü ve değer verdiğini ona göstermek işe yarar. Arada sırada "Beni ne kadar güldürdüğünü seviyorum" gibi tatlı bir cümleyle iltifat et ama onu sürekli bulutların üzerine çıkarmadan 😉.
Soğuk yapıyorsan, buna biraz dikkat et derim çünkü Aslan’lar ilgiden beslenir. Dengesiz bir enerji verirsen kafasını karıştırabilirsin. Ama tamamen teslim olmana da gerek yok; biraz gizem her zaman ilişkiyi ateşli tutar 🔥. O seni anlamak ve senden etkilenmek istiyor, bu yüzden kendi benliğinden ödün vermeden samimi ol. Ufak dokunuşlarla onun ilgisini canlı tut, ama unutma, seni kazanmak için çaba harcamasına da izin ver. İyi bir denge yakaladıktan sonra ilişkide doğal bir akış olurcanım 🌟.
Ramazan’ın bu güzel günlerinde sana da huzurlu bir Ramazan dilerim, bu süreç duygusal bağlarınızı derinleştirmek için güzel fırsatlar sunabilir 💫.