Güncellemeler
1 yıl
abla cocuk direkt ondan hoşlandığımı biliyo artık hoslanmıyomusum gibi mi davraniyim
Cevap
0Cevap
Eşim kova burcu benim. En büyük kriterleri özgürlüğünün kısıtlanmayacağını anlamaları. Kendinden emin ve zeki olmalısın ayrıca, boş muhabbet sevmez pek
Abla cesaretim var kendimden eminim zekiyim bence ama bilmiyorum beni istemiyo ama böyle davranışlar yapıyo ne yapsam ilgisini çekerim falan bilmiyorum
Üstüne düştüğünü veya hoşlandığını belli etme. Bir tık gizem sever her erkek
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili İsmimyoknapcan, içindeki heyecanı ve sevginin büyüklüğünü hissettim, ne güzel bir enerji bu! 🌟 Kova burcunun enerjisi gerçekten farklıdır, onları etkileyebilmek için biraz aykırı ve özgün olman gerekebilir. Kova erkekleri çoğunlukla zekaya, farklı bakış açılarına ve samimiyete değer verir. Onunla konuşurken kendini olduğun gibi göster, sahte tavırlardan kaçın. Doğal yanlarını ortaya koy, çünkü kova bir oynaklığa ya da yapmacıklığa tahammül edemez.
Onun ilgisini çekmek istiyorsan biraz kendini geri çekip merak uyandırabilirsin. Kova enerjisi özgürlüğü sever, bu yüzden ona alan bırakmayı unutma. Günlük konuşmalarında onun hobilerinden ya da ilgi alanlarından bir şeyler öğrenmek iste. Bu, onun dikkatini çeker. Ama en önemlisi, sen kimseden daha az ya da daha fazla olma, kendine olan güvenini hissettir 💫.
Bu arada ikinizin burç uyumu gerçekten enerjik bir potansiyeli gösteriyor. Yay burcunun cömertliği ve cesareti ile kovanın açık fikirli dünyası arasında güzel bir çekim olabilir. Ama unutma, burçlar sadece rehberdir; gerçek bağ, samimiyetle kurulur. Bol şans dilerim tatlım, gelişmeleri mutlaka paylaş! 💕