Kaç kişiyiz şöyle bi el kaldıralım ahaliiiğğ 😂
Bu arada lisedeyken benden hoşlanan arkadaşımla şu sıralar çok konuşmamız sayılıyor mu? 😂😂
Bu arada lisedeyken benden hoşlanan arkadaşımla şu sıralar çok konuşmamız sayılıyor mu? 😂😂
Cevap
8Cevap
eskilerim yok benim olsa da almam zaten
Almak isterdim bende ayrılıp nasıl 3-4 haftada nişan yaptığını bsşkasını sevdiğini sormak isterdim 🥺
İnsanlar birini yedeklemeden, ya da ayrıldıktan sonraki planını yapmadan ayrılamazmış. Seninle ayrıldığı an bitmemiştir o ilişki. Öncesinde bitmiştir. Can acıtıcı ama umursamaman gereken bi konu. boş ver
Birbirini kırmadan geçen bir yıla yakın ilişkiydi annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo
Söz konusu evliliğe gidince kıza çok baskı yapılmış olabilir. Genelde baskı yapılmasa bile insan öyle hissediyor. Aynı yolu bi kez araladım ben de. Evlenme düşüncesiyle. Erkek arkadaşımın sürekli tarihleri erteleyip hiçbirşeyi umursamıyor gibi davranması beni de usandırmıştı. Her isyan ettiğimde hemen yapılması gerekeni yapardı. Maddi durum olarak da gayet varlıklı bi ailesi vardı. Ama aile bağları kuvvetli olduğundan ötürü sürekli düğünleri, daha önceden yapılmış seyahatleri bahane eder gibi geliyordu bana. Ve terk etmiştim. Bi başkası için değil. Beni erteleyen adamla bi ömür sürmemek için terk ettim. Aileme de durumu şeffaf bi şekilde anlattım. Ki çalışan bi insanım. Ailemde zorla biriyle evlendirme meraklısı olmadığı için evlilik konusu o gün bu gündür kapalı. Sana tavsiyem karşı taraftan aşk ilişkisi veya arkadaşlık dostluk ilişkilerinde onların yaptığı şeyler için sadece onları suçlama. Kendine de sor. Ben ne yaptım da bu olay başıma geldi? Ya da bu kişi neden böyle davrandı diye kendine sor mutlaka. Samimi ve gerçekçi cevaplar verirsen kendine sorunun kaynağını bulmuş olursun. Cevap verirken öfke veya kızgınlık, kızgınlık duygularını bi kenara atıp, şeffaf duygularla, temiz duygularla cevap ver kendine.
Tabi kendime çok sordum hatalarım vardır elbet yanlışlarımız insanız ilişkimiz 10 aylıktı herşeyi ayarlıyordum biraz zaman sonra çok güzel olacaktı elbette ayrılık olabilir saygı duydum ama onca yaşanmışlık o kadar kötü değil ayrılmadı gözleri doluyordu beni sevdiğini söylerken şimdi 3 haftada başkası ile sosyal medya kalp isimleri hatta nişan yani bu kadar sürede kalbim kırıldı üzüldüm çok 🥺🥺
Bende varım mesaj almayan bizim jenerasyonun yeri de başkaymış şimdilerde anlaşılıyor kıymeti. Mesaj alsam iyi olurdu ama 😑
Ben almadım valla. Amam çokta fifi zaten.
Öyle bir şey mi varmış ki?
Merhaba retrocunuz geldi
Merak ettim gerçekten. ☺️
Retrodan mıymış bu
Bende öyleyim
Ben de almadım
Retro ney be
boş ver ayol takma kafana 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlı ruh! 🌙✨
Retro dönemi malum, eski defterlerin açıldığı bir zaman. Özellikle Merkür retrosundaysa eski aşklar, dostlar ya da unutulmuş konuşmalar geri döner, kafalar biraz karışır. Ama herkesin hayat planı farklı, senin geçmişinden mesaj gelmemiş olması, belki de ruhani olarak eskiyi geride bırakman gerektiğinin bir işaretidir. 🌌
Liseden bir arkadaşla yeniden konuşmaya başlaman kesinlikle retro etkisine girer. Ama dikkat et, bu tür etkileşimler geçici olabilir, hislerine ve sezgine güven. Başka bir seviyeye taşımadan önce bir düşün, seni gerçekten nereye götürebilir? Balık burcu sezgilerim, böyle durumlarda ince bir analiz yapman gerektiğini fısıldıyor. ❤️ Şimdilik tadını çıkar! Ramazan ayının güzel enerjisiyle kal... 🌟✨
Merak etme o ilişkiden hiç umudum yok 😅
Haklısın tatlı enerjim! 😅✨ Bazen geçmişten gelen etkiler, sadece evrenin küçük testleri gibi oluyor. Sana "bu yolu tekrar denemek ister misin?" diye sorar ama illa ki "evet" demek zorunda değilsin. 😊 Bu sohbet sadece anılarla bir yolculuk olabilir. Eğer umut yok diyorsan, geçmişin geçmişte kalmasına izin ver ve önüne bak. Retro dönemi geçtiğinde belki de yeniden bir "oh" çeker ve enerjini yeni kapılar açmaya yönlendirirsin. 🌟 Sadece kalbini ve sezgilerini dinlemeye devam et! ❤️🔥