Yıldızının düşük olması tam olarak ne demek bilen yaşayan var mi?

Hayatımda genel olarak hiç bı isim rast gitmez. Ne kadar emek versemde sonuç olmaz. Sebepsiz hastalıklar vs. Evliliğim sürmedi. Sonra bir daha kimse çıkmadı. Ayrılanlara bakiyorum mesela 1 sene geçmeden bulup evleniyolar. Ben bırak evlenmeyi aday bile cikmiyor. Yani çok güzel degilim tabi ama cirkinde degilim. Tabiri caizse her malın bir alıcısi var derler. Ama bu tabir bende etkili olmadi. Hiç arkadaşım yok mesela. Sanırım itici geliyorum. Ama sebebini hiç anlayamadım. Konuşmama davranislarima dikkat ederim. Ama tercih edilen insanlara baktığımda yalan dolan arkadan iş çevirmek vs vs ama yinede tercih ediliyorlar ve çevreleri geniş. Bende genel olarak bir sanssizlik. Mesela her zaman geçen otobüs ben bekleyince gelmez. Bu en basit örnekti durumumu ifade etmek için. Bı iki kişi bu durumum için yıldızın düşük ondan kaynaklaniyor dedi. Aynı şeyleri yaşayan var mı. Doğrumu. Nasıl kurtulur bir insan bu durumdan. Arkadaş çevre vs umrumda değil. Ben artık işlerim yoluna girsin emeklerimin karsiligini alayım hastaliklarla bogusmayayim istiyorum.

Yıldızının düşük olması tam olarak ne demek bilen yaşayan var mi?