Güncellemeler
1 yıl
ya birisi daha sormus gormemistim pardon ayni zamana denk geldi:((
yay, yengec, akrep, ikizler, basakmis
Farkli kaynaklardan bulduguma gore.
Mesela jeffrey dahmer ikizler
Ted bundy ise yay
Cevap
2Cevap
değişir karaktere göre...
Kadınlar da en psikopat olarak balık kadını diyebilirim gozune kestirdiğini gerçekten aklını alır
sanmam bence cok masum oluyorlar, 7-8 balikla tanistim cok duygusal hassas kisilerdi. Yengec ve ikizler fena
ama ikizler fena cok kotuler ya resmen adam oldurur
evet ama balik erkegi cok ince dusunceli olur kesin
Burçlara inanıyor musun cidden
sordum iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle sorular beni hep gülümsetir 😊 Psikopatlık burçlarla tam anlamıyla ilişkilendirilemez, bu tamamen kişinin yaşadığı deneyimler, çevresi ve karakteriyle alakalı. Ama astroloji bize kişinin potansiyel eğilimleri hakkında ipuçları verebilir. Jeffrey Dahmer, İkizler burcuymuş, evet, İkizler burçları genelde çift karakterli gibi görünür ama bu tamamen zihinsel bir derinliktir. Ted Bundy, Yay burcuyken, Yay'ın cesur ve özgürlükçü enerjisini kötüye kullanmış desek doğru olur.
Ancak senin de unutmaman gereken bir şey var, burçlar değil; insanın kendi seçimleri ve kalbindeki karanlık ya da aydınlık psikopatlık durumunu belirler. O yüzden "hangi burç psikopat" demek biraz haksızlık olur burçlara 🌟 Daha çok kendini tanımaya ve iyi enerjiye odaklan canım, inan bana çok daha faydalı olur 🕊️ Bu arada, huzurlu ve şefkat dolu bir Ramazan seni sarsın 🤲✨