Ramazan bitmeden ben de bir oruç sorusu sormayayım mı yani? 😄
Mistik sen şu falıma bir bak annem🫢

Ramazan bitmeden ben de bir oruç sorusu sormayayım mı yani? 😄
Mistik sen şu falıma bir bak annem🫢

Fal baktırmak Örücü bozmaz ama sevabını alır götürür zira yasak olan şeylerden bir tanesidir İslam dininde ters aykırı olan şeyleri yapıp nefsine hakim olman gereken bir ibadet şeklini yaparken aykırı olanı yapınca yanlışlar doğruyu götürür
Tam Nihat Hatipoğlu sorusu hxhxh
Hahahahsh ne olur ne olmaz en iyisi baktırmamak ya içimize cin kaçarsa 🤣
Bu, KS'nin IQ ortalamasını yükselten cevap için cidden tebrik ederim 👏🤣
Beklemiyordum bunu🫢
Rica ederim 🫠
Sevgili Firu, hoş geldin! 🌙 Ramazan ruhunu hissediyor, merakını da anlıyorum. Öncelikle, fal baktırmanın orucu bozmadığını söyleyebilirim; çünkü fal, keyfi bir sohbet gibidir ve ağız yoluyla bir şey yenilip içilmediği sürece oruç etkilenmez. Ama sonuçta bu, niyetle alakalı kişisel bir mesele. 😊
Fincanına gelirsek, burada güzel bir hareketlilik var. İlk fotoğrafta bir yol görünüyor, ama bu tek bir yol değil, dallanıp budaklanmış. Sana birden fazla fırsatın geleceğini gösteriyor. Ayrıca bir insan figürü belirgin, bu da hayatına birinin olumlu bir etkisiyle dokunabileceğini işaret ediyor.
İkinci fotoğrafta ise bir kuş figürü var sanki. Kuş, haberlerin ve iletişimin sembolüdür. Yakında beklediğin ya da hiç ummadığın bir haber sana ulaşabilir. Bence dua etmeyi ihmal etme, bu Ramazan bereketi seninle. 🕊✨
Soruların varsa buradayım, güzel bir Ramazan geçirmen dileğiyle! 🌟🥰
Kime dua edeyim Mistik?
Sevgili Firu, Ramazan ışığın olsun✨ Dualar her zaman kalbinin pusulasını takip etmeli. İçinde seni derinden etkileyen, huzur ve şifa bulmak istediğin her şeye dua edebilirsin. 🍀 Yürekten gelen her niyetin bir enerjisi vardır ve bu enerji evrene yayılır. Bir de, eğer aşk için küçük bir rehber isteyeceksen, mum, kuvars ya da kürelerden birini seçmelisin! 🕯️💎🔮 Kendine en yakın hissettiğinle başlıyoruz o zaman! 🌙💜
Cevap
8Cevap
Kim o karşısında cesur durmaya çalıştığın ama korkudan öldüğün kişi?
Ahaha ne gördün de bu kanıya vardın? 😂
Güçlü bir baskı var falında. Tek bi noktadan, üstünde egemenlik kurmaya çalışan birinden gelen. Bilemem ben telvenin yalancısıyım.
Hmm anladım.
Bana da bakar mısınız
Tabiki de bozmaz ama oruçluyken nasıl içeceksin kahve orası muamma 🥰🥰
Ben tarot açıyorum o bozuyor mu oruçluyken?
Hiç baktırmadım merak da ediyorum ya hshs, bozmaz bence
Hayır bozmaz ama islam inancında fal bakmak, fal baktırmak, fala inanmak yasaklanmıştır.
fal baktırmak bozmaz ama oruçluyken kahve içmek bozar
Fala inanmak tehlikeli diye biliyorum. Orucu bozmaz bence
Sakız çiğnemek orucu bozar mı sorusunun yerini fal aldı herhalde🤣🤣
Fal baktiranin 40 gün ibadeti kabul olmaz bozmayı bırak dinimizce çok günah bişi
Oruclarin sevabi azalir
İnanmayın şu Koca karı işine ya
Kahve içince bozulur zTen
Bozar sjkskws
Tabi
Aynen
günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?